Poljske krađe.

buudala

Stara legenda
Poruka
82.148
Sad mi priča rođaka kako su im upali u povrtnjak desetak lopova i beru papriku.

Zvala je policiju, a oni kažu da ne mogu ništa osim da naprave zapisnik.
Na komentar da su lopovi još u njivi rečeno joj je da joj je bolje da ih fizički ne napada jer će oni njoj platiti papriku , al novcem koji će dobiti kao odštetu.

Sve mi se čini da će se uskoro po atarima pojaviti i snajperisti ili grupe maskiranih rendžera koji pucaju bez opomene pa da policija ima razlog da krene po atarima

Sad mi priča rođaka kako su im upali u povrtnjak desetak lopova i beru papriku.

Zvala je policiju, a oni kažu da ne mogu ništa osim da naprave zapisnik.
Na komentar da su lopovi još u njivi rečeno joj je da joj je bolje da ih fizički ne napada jer će oni njoj platiti papriku , al novcem koji će dobiti kao odštetu.

Sve mi se čini da će se uskoro po atarima pojaviti i snajperisti ili grupe maskiranih rendžera koji pucaju bez opomene pa da policija ima razlog da krene po atarima

Za vreme Tita toga nije bilo....:nono3:

Tada je postojala NARODNA MILICIJA koja je delovala u skladu sa Zakonom..

U sačmaru krupnu so umesto sačme
pa u pozadinu.
Malo će da odgovara ali više mu niko ne bi ulazio u baštu,
A dok lopov to povadi iz pozadine...
A so peče.

Poslednja izmena:
Svako selo ima lovačko udruženje i treba da organizuju zasjede na paprikare .
Pohvataju paprikare pa ih nateraju da prave sklekove . Prisjela bi im paprika .

Onda bi tužili lovačko društvo.

Shvatate li vi ljudi da je lopovima paprika sporedni cilj, a glavni je da navuku nekog da ih isprebija i to posle plati pred sudom.

Jedino ako se lovci organizuju u neko udruženje tipa KKK.

Onda bi tužili lovačko društvo.

Shvatate li vi ljudi da je lopovima paprika sporedni cilj, a glavni je da navuku nekog da ih isprebija i to posle plati pred sudom.

Jedino ako se lovci organizuju u neko udruženje tipa KKK.

Ne treba ih isprebijati nego malo pucati iznad glava a može se i organizovati malo takmičenje kao što je skidanje snajperom paprike sa lopovske glave .
Ako policija dodje u selo da ispita navodni incident onda ogranizovati babe iz sela da ih oteraju metlama i motikama . Pozvati novinare da izvještavaju
o zabavi .

Ako te uhvate.

Pucanj iz daljine u vozilo ili u noge lopova, pa nek dođe policija da traži ko je i odakle pucao.

Nisi ti dobro ukapirao vlast....Ali imas opravdanje, Budala ko budala, a i imas i tradiciju na temama o Titu...i tamo se videlo...

Dakle vlast i policija ce zestoko istrazivati svaki pucanj, oruzje, tako da ce kazna za pucanj makar i soli biti debelo veca i otkrice se sigurno , za razliku od sitne kradje paprika ili bilo cega na njivama...

Inace se jos od pre tri godine organizuju seljaci u okolini BG, jer inace ne bi imali nijedan kukuruzni klip da uberu...
Videli mene nosim par jabuka, a njih 10 i nista nisu rekli, jer nisu mrgudi nego ganjaju lopove, mada cim nosim a ne jedem na licu mesta, to jeste lopovluk...bile prasnjave, pa nosio do prve cesme...mozda bas oprao kod seljaka cije su jabuke...

Nisam siguran da li su tako docekali i one zene sto su u kolicima vozile tudj obran kukuruz...

- - - - - - - - - -

Ali bolje poljske kradje nego ukrajinske....

Nisi ti ništa ukapirao....Ali imas opravdanje, Budala ko budala, a i imas i tradiciju na temama o Titu...i tamo se videlo

Dakle prilično glupo pokušavaš da kontriraš, a ustvari ponavljaš ono što sam na početku rekao, da će vlasti izaći na teren tek ako budu morale da istražuju ko je pucao ili prebio nekog lopova ili polio pa zapalio auto u ataru.

Nisi ti dobro ukapirao vlast....Ali imas opravdanje, Budala ko budala, a i imas i tradiciju na temama o Titu...i tamo se videlo...

Dakle vlast i policija ce zestoko istrazivati svaki pucanj, oruzje, tako da ce kazna za pucanj makar i soli biti debelo veca i otkrice se sigurno , za razliku od sitne kradje paprika ili bilo cega na njivama...

Inace se jos od pre tri godine organizuju seljaci u okolini BG, jer inace ne bi imali nijedan kukuruzni klip da uberu...
Videli mene nosim par jabuka, a njih 10 i nista nisu rekli, jer nisu mrgudi nego ganjaju lopove, mada cim nosim a ne jedem na licu mesta, to jeste lopovluk...bile prasnjave, pa nosio do prve cesme...mozda bas oprao kod seljaka cije su jabuke...

Nisam siguran da li su tako docekali i one zene sto su u kolicima vozile tudj obran kukuruz...

- - - - - - - - - -

Ali bolje poljske kradje nego ukrajinske....

Ako policija istražuje ko je puco javiš se dobrovoljno i pokažeš sistem.Kada su lopovi moraš imati oružje,kada je milicija kutiju od farbe staviš karabit i kada to rokne pobeći će i milicija.Kada smo nekada pucali tako komšiji pas nije izlazio iz kuće od straha.

Back