Poljska prva najavila priznanje Kosova

Brkove nose uglavnom stariji ljudi. Nisam zapazila da izlazimo u grupama u koloni. Nisam zapazila ni da pljujemo po svim ostalim narodima. Zao mi je sto si upoznao samo takve Poljake. Jevreja je najvise zivelo u Poljskoj, pa se i najvise cuje o tome kako su stradali. (Inace, stradali su i od strane Srba.) A stradali su u Poljskoj, osim Jevreja, i Romi, i Poljaci i ostali Sloveni koji su kod nas ziveli. Licno nemam nista protiv Jevreja, Nemaca, Rusa, Portugalaca i tako dalje. Nervira me samo poljska politka vezana za Amerikance. To sto ti pises, to su stereotipi. Kao sto sam napisala ranije, vecina Poljaka je protiv nezavisnosti Kosova, to valjda govori o necemu? Vrlo mi je zao kad citam na srpskim sajtovima komentare da su Poljaci djubre, jer nameravaju da priznaju Kosovo. Kao prvo, poljski narod to ne bi uradio. Kao drugo, politicari su se vec malo povukli, pa valjda nece tako brzo (nadam se). Zelim ti da upoznas nekog iz Poljske ko ce ti biti simpatican.. :)

Naravno da nisu krivi Poljaci.Da se narod za nesto pita Kosovo bi priznalo samo nekoliko drzava u Evropi.Medjutim evropski politicari jednostavno moraju da ljube bulju Amerima.A mi smo sami krivi sto nismo na vreme gradili dobre odnose sa vodecim evropskim i svetskim drzavama vec stalno nekome terali inat.

Ne znam za druge, ali skoro da sam siguran da ce Madjarska medju prvima podrzati kosovsku nezavisnost, a nadam se da Rumunija nece.

Danas sam prvi put cuo za transilvanijsku oblast Sekler koja trazi nezavisnost. Radi se o oblasti koja je naseljena pretezno Madjarima, koji na osnovu te regionalne vecine traze samostalnost Seklera.

Па то ми је рекао један Пољак!!!!!Истина ,мало смо се запили ал1 пијан каже оно што трезан мисли.

E, bre, kreativac! :)
Kako da na osnovu jedne izjave jednog (pripitog :)) Poljaka izvodis opsti zakljucak?
(Znam jednog krezavog Srbina. Svi Srbi su krezavi... :D)

I, onda, ova deca pocnu: Mrzim ovog, mrzim onog...( To vam je, deco, da izvinete, mnogo glupo! : ( )

Zatim, mr Karlito, pošTIVam vaše (eventualne) morske uspomene, ali ne mozemo, zbog neobavestenosti da suzimo uzorak (broj) Poljaka koji podrzavaju Srbe i Srbiju. To je ogromna vecina :) Poljaka.

Naravno, sve nesto mislim da oni Poljaci koji govore srpski nece napraviti istu gresku pa generalizovati (emotivna "misljenja" raznih decaka :() te zakljuciti da smo izgubili sposobnost logickog rasudjivanja (o cinjenicama :) ).

Nie nie nie! To nie Polska. to tylko nasz pierdolony rząd (goverment). Zdecydowana większość narodu polskiego jest przeciw uznaniu przez Polskę niepodległości Kosowa. Spójrzcie na polskie strony internetowe, sami się przekonacie. Jesteśmy z Wami! Kochamy Was! I Współczujemy Wam. Prawdopodobnie jutro nasz rząd uzna niepodległość Kosowa. Wybaczcie nam. Pszepraszamy Bracia Serbowie!!!

Back