- Poruka
- 77
Као да признање од стране Пољске нешто значи... Та држава није вредна помињања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brkove nose uglavnom stariji ljudi. Nisam zapazila da izlazimo u grupama u koloni. Nisam zapazila ni da pljujemo po svim ostalim narodima. Zao mi je sto si upoznao samo takve Poljake. Jevreja je najvise zivelo u Poljskoj, pa se i najvise cuje o tome kako su stradali. (Inace, stradali su i od strane Srba.) A stradali su u Poljskoj, osim Jevreja, i Romi, i Poljaci i ostali Sloveni koji su kod nas ziveli. Licno nemam nista protiv Jevreja, Nemaca, Rusa, Portugalaca i tako dalje. Nervira me samo poljska politka vezana za Amerikance. To sto ti pises, to su stereotipi. Kao sto sam napisala ranije, vecina Poljaka je protiv nezavisnosti Kosova, to valjda govori o necemu? Vrlo mi je zao kad citam na srpskim sajtovima komentare da su Poljaci djubre, jer nameravaju da priznaju Kosovo. Kao prvo, poljski narod to ne bi uradio. Kao drugo, politicari su se vec malo povukli, pa valjda nece tako brzo (nadam se). Zelim ti da upoznas nekog iz Poljske ko ce ti biti simpatican..![]()
Poljska je "satelit" koji se utrkuje da se dodvori EU i Americi.
A pitajte taj narod kako ustvari zivi!
Poljska je "satelit" koji se utrkuje da se dodvori EU i Americi.
A pitajte taj narod kako ustvari zivi!
Pa svi su neki sateliti, manje ili više bitni.
Da li američki, ruski, kineski, EU..... svejedno.:rolleyes:
Pa zive bolje nego mi i napreduju dalje.A pre samo dvadeset godina za njih smo bili zapad..
Пољска је поуздани англо-амерички вазал (имају и војску у Ираку), тако да то не треба да изненађује.
Ima glasova da ce Poljaci povuci vojsku sa Iraka. Narod to zeli vec od pocetka.. Drzim palceve..
Па то ми је рекао један Пољак!!!!!Истина ,мало смо се запили ал1 пијан каже оно што трезан мисли.
Govorio sam vec da su Poljaci najgora svetska djubrad i najgore smece od naroda na svetu, jedan od najodvratnijih, najljigavijih naroda na svetu.
MRZIM POLJAKE I POLJSKU!