Poljska gradi sopstveni raketni stit vredan 33 mlrd evra

Srborus

Poznat
Poruka
8.219
Koji su ovo moroni, nakon sto ih je Obama ispalio sada hoce da spucaju 33 milijardi evra u nekakvav besmisleni, potpuno neefikasni raketni stit!!! :eek: :D

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:425265-Poljska-najavljuje-svoj-raketni-stit

Poljska najavljuje svoj raketni štit
Tanjug | 20. mart 2013. 22:22 | Komentara: 16

Poljska je saopštila da će izdvojiti 33,6 milijardi evra za sopstveni raketni štit, nekoliko dana pošto su SAD najavile da su spremne da odustanu od finalne faze sistema raketne odbrane u Evropi

Koji su ovo moroni, nakon sto ih je Obama ispalio sada hoce da spucaju 33 milijardi evra u nekakvav besmisleni, potpuno neefikasni raketni stit!!! :eek: :D

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:425265-Poljska-najavljuje-svoj-raketni-stit

Poljska najavljuje svoj raketni štit
Tanjug | 20. mart 2013. 22:22 | Komentara: 16

Poljska je saopštila da će izdvojiti 33,6 milijardi evra za sopstveni raketni štit, nekoliko dana pošto su SAD najavile da su spremne da odustanu od finalne faze sistema raketne odbrane u Evropi

Sami će da ga naprave ili da ga "kupe" od nekoga? Imaš pravo jednom da pogađaš.

Hm, Poljaci žele da se nametnu kao bitan faktor kako unutar NATO-a, tako i unutar EU i zato i prave ovaj štit. Rusi i Nemci su sve bliži partneri, a Poljacima je jasno šta se dešava kad se Rusi i nemci zbliže.

Пољаци ће се увек бојати Русије и Немачке, то је тако. Не воле ни једне ни друге, ваљда зато и јесу ултра католици, морају у нечем да се пронађу.

Пољаци ће се увек бојати Русије и Немачке, то је тако. Не воле ни једне ни друге, ваљда зато и јесу ултра католици, морају у нечем да се пронађу.

Delili su im državu 3 puta. Ne čudi me što ih ne vole ;)
Bilo bi logično da i mi sa oprezom gledamo na Tursku i Nemačku. To je slična situacija, samo što je Poljacima lakše jer nemaju Hrvate i Šiptare...

Delili su im državu 3 puta. Ne čudi me što ih ne vole ;)
Bilo bi logično da i mi sa oprezom gledamo na Tursku i Nemačku. To je slična situacija, samo što je Poljacima lakše jer nemaju Hrvate i Šiptare...

Poljaci su prvi poceli sa deljenjem, udruzili se sa Litvacima i Tatarima pa podelili Rusiju. Belorusiju litvancima, Malorusiju Poljacima, Moskoviju Tatarima.

Normalno je da se Rusi osvete.

Back