nebitanlik
Početnik
- Poruka
- 1
E ovako drugari, polazem za 20 dana prijemni iz sociologije za poljoprivredni fakultet u Zemunu i zanima me jedna stvar vezana za prijemni iz sociologije. Da li ce pitanja i odgovori na prijemnom biti isti kao iz one zbirke od 117 pitanja ili ce menjati nesto? Konkretno, najvise me interesuje da li ce menjati odgovore ( redosled, da li ce ubaciti neke nove odgovore, postaviti pitanje na drugi nacin, itd...)? To me zanima iz razloga sto imam jako dobro memorijsko pamcenje i evo za jedan dan sam uspeo da zapamtim svih 117 odgovora ( mislim na to da kad mi se daju 4 ponudjena odgovora, ja pronadjem pravi bez problema ). E sad postoji jedan problem. Dobio sam ponudu za posao da radim preko leta i posao mi krece od prekosutra. Tako da ako prihvatim ponudu necu imati vremena da spremim prijemni (ucim napamet pitanja i odgovore, vec cu imati vremena samo da zapamtim memorijski sto mi i nije neki problem) . Tako da ako moze neka pomoc od nekoga ko je polagao prijemni iz sociologije ( da li se menjaju odgovori, da li su drugacije formulisana pitanja, itd..) da bih znao da li da prihvatim ponudu za posao i nadam se da ce me moja memorija posluziti ili da odbijem ponudu za posao i sednem kuci i ucim napamet sve. Hvala unapred