- Poruka
- 3.886
Upravo sam to pitao pojedine ljude. Kupi traktor tako skup da ne može da ga otplati za 10 god. a onda više nema traktor nego krš. To znači da je 10 godina radio za druge. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti jos jedna ideja.Sadi Orase.Oni su uvek na ceni.Na pijaci ih prodas na veliko po 300 din
Izvini sta da radi ? Sadi orasi................
Kakva je to rasa?
A na internetu svakako postoji niz adresa na kojima se mogu naci dragocene informacije o svemu..............
Evo jel mogu ja da postavim pitanje?????
Kako cu da stojim na pijaci i sta da sadim ako imam zemlju.Nemam ali pitam za svaki slucaj,ako budem imala a inace se ne bavim time...........
Evo jel mogu ja da postavim pitanje?????
Kako cu da stojim na pijaci i sta da sadim ako imam zemlju.Nemam ali pitam za svaki slucaj,ako budem imala a inace se ne bavim time...........
Sadi orahe !
Ne razumem, web dizajner ne zna na netu da pronadje listing poljoprivrednih firmi u svojoj okolini. I ko ovde koga zeza. Na sajtu APRa ukuca mesto u kojem mu je zemljiste i pronadje firme. Ja sam stvarno dao najbolji predlog da da u ARENDU. Godisnje dobija 10.000 eur i to su sigurne pare. Mesecno cisto 800 eur. Da li je to malo a ne rizikuje nista. A da ulazi u rizik i jos nije u materiji. Kako kaze antoniusss"ne sedne se samo u traktor i vozi".
otkud znate šta nitro tačno planira?
pretpostavljam da baš zato što se ne razume, a ima zemlju, traži nekoga ko se time bavi kako bi realizovali neki projekat uz obostranu korist...
pitanje koje je postavio je savršeno jasno: "E sad trazim pomoc od vas da mi preporucite ili napisete ukoliko neko ima iskustva sa tim sve firme u Srbiji koje se bave sejanjem, obradom i kompletnim programom uzgoja neke od kultura."
ako neko zna odgovor, bilo bi lepo da ga napiše...
Otprilike tako.A ja kao sto sam rekla,ako ima vec siguran posao,nije mu hitno da pocne sutra odmah da se bavi time.Ako se upusta u nesto oko cega ne poseduje znanje,najlakse mu se opredeliti za najlakse............Da sadi orase..............Njima je cena uvek visoka.Kao i limunu npr,ali ovo nije podneblje za to..........Ako mu je ispod casti sve to,onda nije ni trebao postavljati pitanje
P.S.
Necu da sadim orahe .. ne zanima me nesto sto radja posle nekoliko godina ..
To što ti vidiš kako neko tamo vozi traktor po njivi ne znači da i ti možeš. Ja sam radio na polj.imanju gde su imali u proseku oko 5 tona kukuruza po hektaru i to "stručnjaci" a kad sam napustio prosek je bio 9 t/ha. A kako sam postigao povećao sam biljni sklop po Ha, a kako se to radi? Zini da ti kažem?
Ti si jednom ovde predlagao neke glupe načine zarade kockom.
Nastavi samo sa kockom,dok ne dođeš do rovanja po kontejneru,ali nemoj druge nagovarati na zlo. POLJOPRIVREDA JE NAUKA, i to vrlo osetljiva zato što se radi sa živim bićima.![]()
Agronom u mojoj firmi kaze da se samo Uljana repica seje na 13cm. Kada bi se sejao kukuruz bio bi visok 1m.
Gde ste sad kad imam vremena za piskaranje ..)