Polje lala (Lale devri)

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
E, ovako... gledam sad prvu epizodu (naravno, bez titla :lol:), tek da se malo uputim, je l' :lol:
Prvo što upada u oči je kuća u kojoj živi Emina. Ista ona u kojoj je snimana Gumuš, samo malo promenjen enterijer :lol:
Drugo, Emina skoro bez šminke, nekako.. hmmm... makar na početku, ne znam kakva će posle da bude. Naravno, sinhronizovana, nije njen glas.
Treće, glavni glumac uopšte nije loš :zper:

Evo, ko hoće da pogleda:

... pa ćemo da komentarišemo od ponedeljka :D

Poslednja izmena:
Ja ne zelim da gledam i navucem se na jos jednu seriju.Gumus mi je bila dosta.

Ono sto sam cula o Polju lala je:naravno Emina sinhronizovana,menjan kanal na kome se emitovala,par puta serija menjala termine,zbog ocajne gledanosti,njen lik ubijen u seriji,jer je ocajna glumica,ne,kako ona kaze,jer nije mogla bez muza.Seriji nenormalno skocila gledanost,kad je ona izasla...neka hvala ;)

Ja ne zelim da gledam i navucem se na jos jednu seriju.Gumus mi je bila dosta.

Ono sto sam cula o Polju lala je:naravno Emina sinhronizovana,menjan kanal na kome se emitovala,par puta serija menjala termine,zbog ocajne gledanosti,njen lik ubijen u seriji,jer je ocajna glumica,ne,kako ona kaze,jer nije mogla bez muza.Seriji nenormalno skocila gledanost,kad je ona izasla...neka hvala ;)

zezaš :lol:

Seeeerija je predobra..Ja sam navucen!Jedva cekam da pocne..Gledao sam na you tube-u nekoliko epizoda..Emina se stvarno dobro snasla, Nije istina da su je nogirali!Zabjelezeno je da su djelovi u kojima se pojavljuje Emina - Lale imale najvecu gledanost..Emina jeste napustila seriju posle 16 epizode.Malo pre toga, zbog visokog rejtinga, serija prelazi na FOX i biva jos gledanija. Mozete videti koliko je ljudi gotive na fb fan page stranici serije..Muzika je zanimljiva!A i Eminina sestra u seriji Yesim je dobra riba ;)))..Evo je uvodna spica..Naravno sa Eminom!

Pre intervencija na licu
1269363002_emina-jahovic-pazi-nos.jpg

I noge :eek: Mislim da se zato uvek slika sa strane...

0000mp4000003600g.jpg

0000mp4000003800.jpg

Poslednja izmena:
jeste joj faca retardirana, sva je nešto plastična
u turskoj seriji jedino treba da znaš da praviš face - sve ti drugo našteluju
ona - ni to
a i onaj glumac je, ruku na srce, krš za naše pojmove
fabula radnje, kolko vatam, monotona (čak je veći slou mošn od Gumuš koja je neprikosnovena kraljica rastezanja)

Back