Политиком до посла

Да ли је лако чланством у политичкој партији доћи до посла?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
Колико чланство у некој политичкој партији може да помогне у добијању посла?

Замолила бих да се јаве они који са овим имају искуства и да нам по могућности дају што више корисних савета :hvala:

Zavisi gde ... ja sam do sad jedino imala mogućnost da radim u stranci/za stranku ali nisam primetila da stranka može da obezbedi posao negde drugde, posebno ukoliko je opoziciona ;)

Da to ide tako lako svi bi bili članovi stranke ;) Ako neko i dobije posao preko takve veze sigurno je to itekako krvavo odradio besplatnim angažovanjem na svom mesnom i opštinskom odboru i to u periodu od više meseci i godina :heart:

Poslednja izmena:
Па, који си посао добио? :lol:
Што се не хвалиш? Или си одустао...? :sad2:

Kakav posao, sta ce meni posao? :mrgreen: Ja studiram trenutno . A bio sam u kordinatnom timu, to ti ej neka sica, vise poluvolonterski. Po meni to je iskreno gubljenje vremena ako imas sposobnosgti za neki dobar fakultet zavrsavaj to pa mozes i otici iz zemlje u kranju ruku :)

Колико чланство у некој политичкој партији може да помогне у добијању посла?

Замолила бих да се јаве они који са овим имају искуства и да нам по могућности дају што више корисних савета :hvala:

Nekada je i moglo ali sad ne....ali i tamo moraš da se dobro ‚‚udomiš‚‚ da bi preko njih dobio posao, tako da ja nisam ni pokušavala da preko stranke čak i pomislim da tražim posao.Drugo je što su neki ulazili u stranke da bi sačuvali posao a drugo je kada misliš da će te stranka zaposliti.

Posao se dobija ali se i gubi kad partija ode s vlasti.To je cista budalastina vezat se zbog posla za politiku i neku stranku

Znam coveka, inace je hrvat po nacionalnosti, koji je devedesetih godina se uclanio u SRS, iako je njegov brat bio oficir u ustaskoj vojsci. Posto je jos ranije bio useljen bespravno u stan, osamdesetih uz pomoc opstinskih funjcionera SPS-a, uclanjenjem u SRS on ostade u stanu i otkupi ga po ondasnjih4-5 maraka. SRS se raspala, ali on je ostao u prisvojenom stanu.

Back