Politika rodjackih veza

• Začetnik teme Začetnik teme goda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li podrzavate politiku rodjackih veza u svim sferama drustvenog zivota?

Ne u drzavnim firmama.
ja ne podržavam rođačke veze
dosta mi je crnogoraca i bosanaca koji su došli iz tri ***** lepe materine i zaseli pravo u fotelje i okružili se svojim rođacima i tako obitavaju i drmaju državom već 50 i kusur godina unatrag-ko da su nam bogom dani i kao da su srasli sa foteljama

ja ne podržavam rođačke veze
dosta mi je crnogoraca i bosanaca koji su došli iz tri ***** lepe materine i zaseli pravo u fotelje i okružili se svojim rođacima i tako obitavaju i drmaju državom već 50 i kusur godina unatrag-ko da su nam bogom dani i kao da su srasli sa foteljama

ne podrzavam ni ja ali sami sebe podrzavaju

ispricacu jednu istinitu pricu

jedna crnogorka u srbiji kad je trebala u penziju cini mi se ( mada mozda i neka druga papirologija) trebali su joj neki dokumenti iz kraljeva ( nisu mi bili bitni detalji nego poenta)

igrom slucaja to u kraljevu radi druga crnogorka , koja je videvsi prezime pomislila* ovo je neka od nasih * i zavrsila joj papire preko reda.

tako da je nasa osoba A preko veze za koju nije ni znala da je ima (kasnije je saznala) zavrsila svoj posao.

i da , stvarno su u rodbinskim vezama , slicnim kao sto je prikazano vise puta u serijama

rodjaka rodjaka

Back