olympiakos Domaćin Banovan Poruka 4.740 25.11.2008. u 18:29 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #101 neverujuidole: Ovo je, nadam se, ironija? Kliknite za proširenje... Samo se ti nadaj.................
neverujuidole: Ovo je, nadam se, ironija? Kliknite za proširenje... Samo se ti nadaj.................
old-mne Poznat Poruka 7.562 25.11.2008. u 19:05 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #102 neverujuidole: Ovo je, nadam se, ironija? Kliknite za proširenje... I srblji se nadaju da ce da povrate Kosovo... Nada zadnja umire...
neverujuidole: Ovo je, nadam se, ironija? Kliknite za proširenje... I srblji se nadaju da ce da povrate Kosovo... Nada zadnja umire...
olympiakos Domaćin Banovan Poruka 4.740 25.11.2008. u 19:06 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #103 mne-boy: I srblji se nadaju da ce da povrate Kosovo... Nada zadnja umire... Kliknite za proširenje... Ne kosovo je srbija tako da ne moramo da se nadamo,mozda se nadamo da cemo da povratimo crnu goru
mne-boy: I srblji se nadaju da ce da povrate Kosovo... Nada zadnja umire... Kliknite za proširenje... Ne kosovo je srbija tako da ne moramo da se nadamo,mozda se nadamo da cemo da povratimo crnu goru
neverujuidole Domaćin Poruka 3.401 25.11.2008. u 19:08 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #104 olympiakos: Samo se ti nadaj................. Kliknite za proširenje... Ma ja se i dalje nadam da Srbijom ne seta bas toliko ljudi sa zdravstvenim problemima.
olympiakos: Samo se ti nadaj................. Kliknite za proširenje... Ma ja se i dalje nadam da Srbijom ne seta bas toliko ljudi sa zdravstvenim problemima.
old-mne Poznat Poruka 7.562 25.11.2008. u 19:09 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #105 olympiakos: Ne kosovo je srbija tako da ne moramo da se nadamo,mozda se nadamo da cemo da povratimo crnu goru Kliknite za proširenje... Ma moze kume, moze i to... Eto i sad da recem da nada potonja umire...
olympiakos: Ne kosovo je srbija tako da ne moramo da se nadamo,mozda se nadamo da cemo da povratimo crnu goru Kliknite za proširenje... Ma moze kume, moze i to... Eto i sad da recem da nada potonja umire...
olympiakos Domaćin Banovan Poruka 4.740 25.11.2008. u 19:11 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #106 mne-boy: Ma moze kume, moze i to... Eto i sad da recem da nada potonja umire... Kliknite za proširenje... Naravno...........prva umire Vera.........pa Nada........paaaaa.......Ivana
mne-boy: Ma moze kume, moze i to... Eto i sad da recem da nada potonja umire... Kliknite za proširenje... Naravno...........prva umire Vera.........pa Nada........paaaaa.......Ivana
olympiakos Domaćin Banovan Poruka 4.740 25.11.2008. u 19:12 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #107 neverujuidole: Ma ja se i dalje nadam da Srbijom ne seta bas toliko ljudi sa zdravstvenim problemima. Kliknite za proširenje... Opet..........samo se ti nadaj p.s-jel ti treba neka pomoc oko tih zdravstvenih problema ili....
neverujuidole: Ma ja se i dalje nadam da Srbijom ne seta bas toliko ljudi sa zdravstvenim problemima. Kliknite za proširenje... Opet..........samo se ti nadaj p.s-jel ti treba neka pomoc oko tih zdravstvenih problema ili....
old-mne Poznat Poruka 7.562 25.11.2008. u 19:13 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #108 olympiakos: Naravno...........prva umire Vera.........pa Nada........paaaaa.......Ivana Kliknite za proširenje... Koje ono bjese godiste Ivana? Ni Djekna jos nije umrla...
olympiakos: Naravno...........prva umire Vera.........pa Nada........paaaaa.......Ivana Kliknite za proširenje... Koje ono bjese godiste Ivana? Ni Djekna jos nije umrla...
Reg Elita Poruka 24.712 25.11.2008. u 19:15 - Политика према Македонији и Црној Гори (мој предлог) #109 Neozbiljno. Znam da Sale ne misli ni jednu reč od ovoga što je napisao u uvodnom postu, tako da nema potrebe da se raspravlja o tome.
Neozbiljno. Znam da Sale ne misli ni jednu reč od ovoga što je napisao u uvodnom postu, tako da nema potrebe da se raspravlja o tome.