Politika i sex, izvolite na rizoto

Moj decko se posvadjao sa mojom komsinicom oko politike(jednog popodneva pre neki dan dok smo caskali opusteno u gacama i jeli neki hladni rizoto od prethodnog dana) sad mu odjednom smeta sto se komsinica i ja ljubimo povremeno.
Da li je ok da politika toliko razara medjuljudske odnose?
Слушај да ти речем... Питање је ту колико је политика а колико љубомора што је године носе... љубомора на млађе, живље и са већим апетитима. z:mrgreen:

Даклем сем политичких опредељења преиспитај и предиспозиције свог дечка да се носи с љубомором гледе апетита већих од својих.

Мислим... Можда нисам у праву, ал не може да шкоди ово што рекох... А ако не шкоди може бити да користи?

Ово последње је ТМ бај Лане Гутовић, да не буде неспоменуто. z:mrgreen:

Слушај да ти речем... Питање је ту колико је политика а колико љубомора што је године носе... љубомора на млађе, живље и са већим апетитима. z:mrgreen:

Даклем сем политичких опредељења преиспитај и предиспозиције свог дечка да се носи с љубомором гледе апетита већих од својих.

Мислим... Можда нисам у праву, ал не може да шкоди ово што рекох... А ако не шкоди може бити да користи?

Ово последње је ТМ бај Лане Гутовић, да не буде неспоменуто. z:mrgreen:
hvala ti zmajko mili, ti si stvarno prijatelj sa drugog ptf-a, odvazio si se sto oni ne smeju da ucine...
Nego, nije on ljubomoran na moju komsinicu, ljubile smo se mi i ranije i pred njim, ne samo nasamo. Kvrc je nastao od kada je bila politicka tema, a mislim mozda indirektnog uticaja ima i to sto je on trenutno uronio u kulinarstvo-mada se te teme konkretno nismo taj dan doticali nista posebno.
da li muskarac moze da ima hormonski poremecaj onako odjednom?

Moj decko se posvadjao sa mojom komsinicom oko politike(jednog popodneva pre neki dan dok smo caskali opusteno u gacama i jeli neki hladni rizoto od prethodnog dana) sad mu odjednom smeta sto se komsinica i ja ljubimo povremeno.
Da li je ok da politika toliko razara medjuljudske odnose?
Mozda mu vise ne da, pa hoce da je kazni na taj nacin da se ne ljubis sa njom.

da li muskarac moze da ima hormonski poremecaj onako odjednom?
Не знам, нисам стручан, још увек памтим само хормонске порођаје пубертеског раздобља.

Али елем оно што ти могу рећи...Кад ти нешто забоде око, ма како небитно изгледало, чим јес боло очи обично има разлога, подсвес' је интелигентнија и осетљивија од свести... И обично временом, уколико забадање не заборавиш...и свест схвати шта је посреди било. :mrgreen:

Све у свему, добро памћење и није вазда најсрећнији исход :mrgreen:

Back