Politika DS-a

A za koga ko Alternativac radi?!

Cuj za koga radim..:) Pa radim za onu koja da vise..koja se vise isprsi..mislim na stranku..:)
Evo raspisujem tender, mada ako neka dobra kinta padne u dzep ..onako sa strane..mozda i odlozim tender...:)
Gazela..pa nabijam sebi cijenu na obaranju cijene drugima...:)
Bajke cak i Tadic moze da pise...svakodnevno isprica po jednu novu...:)

Naravno da razumem da obmanjuju - nego nije problem u meni nego u onima koji veruju u šarene laže.

Na nekoj temu juče smo opet pričali o NATO-u i većina se nešto pravi zbunjena, pa veruju da će biti napravljen izuzetak za Srbiju i slični oksimoroni. Narod možda jeste naivan i možda mu treba mnogo vrmena da shvati neke stvari, ali uvek, uvek se neiskrenost na kraju "naplati". Ne verujem da DS-u sedenje na dve stolice može kupiti dobre rezultate u više od jednog izbornog ciklusa.

U tom smislu LDP jeste iskreniji, ali zbog "jakobinskog fundamentalizma" koja nosi snažni neliberalni etos (Podunavac) ni on neće moći da računa na širu podršku glasača.

Široka narodna podrška priključenju EU je jedan običan eufemizam, nastao zbog neodgovornosti naše političke elite. Narodu se mora reći (kad tad) koje su karte na stolu. DSS je "igrao sličnu igru", ali se zatim u (verovatno kritičnom) trenutku povukao. DS je ostao da sedi na dve stolice i moraće da "plati" - ili (još jednim) cepanjem stranke u nekom trenutku ili ogromnim padom popularnosti. Ne vidim treću opciju...

Veruju, zbog obecanog posla, radnog mesta.....

Cepanje DS-a? Pa....pitanje je sta se tu cepa ko tu ostaje da vodi DS....

Ja vidim jedan drugaciji problem, sve ovo mu dodje kao eksperiment nad nama, mi mu dodjemo kao zamorcici.....

Bicemo svi mi dobri vojnici nasih evropskih partnera..

Veruju, zbog obecanog posla, radnog mesta.....

Cepanje DS-a? Pa....pitanje je sta se tu cepa ko tu ostaje da vodi DS....

Ja vidim jedan drugaciji problem, sve ovo mu dodje kao eksperiment nad nama, mi mu dodjemo kao zamorcici.....

Bicemo svi mi dobri vojnici nasih evropskih partnera..

Najnovija izjava De Guhta potvrdjuje ovo sto napisah da vrh DS-a vode amateri. Da ima ljudi koji i drugacije misle potvrdjuje sledece:
Potpredsednik Demokratske stranke i ministar pavde u tehničkoj Vladi Dušan Petrović za RSE kaže:

„Dakle, ja sam potpuno uveren da će građani Srbije 11. maja doneti istu onakvu odluku kakvu su doneli na predsedničkim izborima 3. februara, a to je da Srbija ide prema Evropskoj uniji, da ćemo mi ući u EU najbrže što možemo. Ali, veoma je važno da to ostane unutrašnja stvar Srbije.”
Zaista je vise tuzno nego smijesno kako Tadic vodi politiku. Unistio je DS, snagu koja je trebala da udje u istoriju Srbije. Nazalost usla je na vrlo negativan nacin zbog Tadiceve lakrdije.

Back