- Poruka
- 29.307
Sirotinjo i Bogu si teška.danas da posetite džamiju
dele free kolače
da podsetimo 1 kolač u poslastičarnicama je od 140 din
a u fensi pekarama i mcd cafeu da ne podsećam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sirotinjo i Bogu si teška.danas da posetite džamiju
dele free kolače
da podsetimo 1 kolač u poslastičarnicama je od 140 din
a u fensi pekarama i mcd cafeu da ne podsećam
morao muftija u Beogradu da pomera satnicu jutarnje sofre da pridje i neki muslimanSirotinjo i Bogu si teška.
a šta se čudiš?Jedina nacija koja je od vecinskog naroda ( bili Srbi) sebe pre 32 godine pretvorila u manjinu .
........................................................................................................................................................
Čekali smo da se vrate , mozda jos desetak godina i mislim da ih posle toga nijedan Srbin nece smatrati
nekim "pra rodjakom" . Nisam video da se neki narod u Evropi (starosedelački) vise zaglupio nego novi tzv "bosnjaci" .
a sto je vazno "sacuvati belog coveka"Islam je zlo koje MORA biti uništeno jer je u apsolutnoj suprotnosti sa nama i u potpunosti mora nestati iz Evrope da bi naša kultura i civilizacija opstali i da bi beli čovek opstao na samom kraju.
Tu ne može biti nikakvih razgovora ni oko čega.
Muslimani u srpskoj vojsci.
A pošto za Boga nisu znali - ode Energoprojekt u p.m.a sto je vazno "sacuvati belog coveka"
Rasizam sta li.....?
Znači Sarajlije gore i od Jankovih FočakaSarajlije su najgora sorta možda na Balkanu..dakle potez od Sokoca, preko Pala pa na Lukavicu, Dobrinja, Nedžarići, Č.Vila, Čaršija pa preko Koševa i Vogošće do Kiseljaka i Kreševa..bez obzira kako se zove, jel se krsti,križa ili klanja garant će te za.ebati ako mu pružiš prilikupravi oni Balkanci arhetipski
Nisam dobio ni sat , da sačekamda dodje tih 20 godina staza.a šta se čudiš?
do dolaska demokrata na vlast nekada si dobijao sat za 20 godina rada u firmu, sad ako firma opstane 3 godine zbog dinamičnih poslovnih izazova oko brže zarade
Ma na Fočacima zvono, ali oni su mila majka, doduše kad malo bolje i razmislim nisam nešto puno ni upoznao Fočaka..pogotovo jer rijetko dolaze na naše moreZnači Sarajlije gore i od Jankovih Fočaka. Od svih nabrojanih sredina čini mi se da je Lukavica najgora fela
. Wannabe građani a zapeti seljaci.
Nema zajedničkog života sa muslimanima. Mi bi još i hteli, ali njihova religija im to ne dozvoljava. Oni žele samo islam i ništa više.
Nema zajedničkog života sa muslimanima. Mi bi još i hteli, ali njihova religija im to ne dozvoljava. Oni žele samo islam i ništa više.