Politički rad sa Srbima muslimanima.

Politički rad sa Srbima muslimanima.

• Da, svakako.

glasova: 7 70,0%
  • Ne, nikako.

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska.

Aktuelna situacija ili tačnije "hajka" koja se podigla zbog "slučaja Muharem Bazdulj", dala mi je inspiraciju za otvaranje ove teme a u vezi potrebe da srpska nacionalna politika treba mnogo aktivnije da "radi" sa Srbima muslimanima a koji stratešk u perspektivi treba da "otupe oštricu bošnjačkog antisrpskog nacionalizma".

Koliko je isto potrebno najbolje se prisetiti učenja i političkih poruka Ilije Garašanina koji navedeno "toplo preporučivao" kao sastavni deo srpskog nacionalnog programa.

Lično smatram da srpskoj nacionalnoj politici treba mnogo, mnogo više "Muharema Bazdulja", koji bi bili nosioci ideje srpstva kod muslimana a što bi rezultiralo "otupljenjem oštrice bošnjačkog antisrpskog nacionalizma", stvorilo uslove za uspostavljanje "Srpske islamske zajednice" i olakšalo ujedinjenje svesrpskog sveta i srpskih zemalja.

P.S.

Svaki musliman, koji nije protiv srpske nacionalne politike je veliki uspeh.

Jedina nacija koja je od vecinskog naroda ( bili Srbi) sebe pre 32 godine pretvorila u manjinu .
........................................................................................................................................................
Čekali smo da se vrate , mozda jos desetak godina i mislim da ih posle toga nijedan Srbin nece smatrati
nekim "pra rodjakom" . Nisam video da se neki narod u Evropi (starosedelački) vise zaglupio nego novi tzv "bosnjaci" .

Beograd je jedan od najotvorenijih gradova na Balkanu po prihvatanju drugog i drugačijeg.
Muharem Bazdulj je sam došao u BGD, fino je dočekan i integrisan. Sutra da promjeni ploču i da počne pisati kako Srbi i dalje genocidišu muslimane,niko na to od Srba ne bi obraćao pažnju.

Što se tiče muslimanske (sarajevske ) politike dosadila je i Bogu i narodu.
Oni su sebi odredili da budu uloga žrtve iako su tamanili i Srbe i Hrvate kad god su mogli.
Izabrali su narativ ; mi smo žrtva,mi smo preživjeli genocid. Nemamo mi potrebe ni za kakvu odgornost. Nemamo potrebe nikome da se izvinjavamo.

Beograd je jedan od najotvorenijih gradova na Balkanu po prihvatanju drugog i drugačijeg.
Muharem Bazdulj je sam došao u BGD, fino je dočekan i integrisan. Sutra da promjeni ploču i da počne pisati kako Srbi i dalje genocidišu muslimane,niko na to od Srba ne bi obraćao pažnju.

Što se tiče muslimanske (sarajevske ) politike dosadila je i Bogu i narodu.
Oni su sebi odredili da budu uloga žrtve iako su tamanili i Srbe i Hrvate kad god su mogli.
Izabrali su narativ ; mi smo žrtva,mi smo preživjeli genocid. Nemamo mi potrebe ni za kakvu odgornost. Nemamo potrebe nikome da se izvinjavamo.

Тај наратив им је дозвољен тоталним несанкционисањем кољача и главосеча у њиховим редовима. Другим речима, размажени су. Почели су и сами да верују у све те бесмислице типа геноцид, опкољено Сарајево итд итд

Uglavnom su oni dopustili da ih zavedu naši neprijatelji. Idealno bi bilo da se napravila savezna država posle raspada SFRJ od Srbije, BiH i CG.

Muslimani su mahom super ljudi, ali politički nepismeni. Ako bi oni bili lojalniji Beogradu nego Ankari, što da ne sarađujemo.

Ali sada oni furaju priču o genocidu, a to ne ide.

Uglavnom su oni dopustili da ih zavedu naši neprijatelji. Idealno bi bilo da se napravila savezna država posle raspada SFRJ od Srbije, BiH i CG.

Muslimani su mahom super ljudi, ali politički nepismeni. Ako bi oni bili lojalniji Beogradu nego Ankari, što da ne sarađujemo.

Ali sada oni furaju priču o genocidu, a to ne ide.
A zasto Beograd da ne bude lojalan Sarajevu

koliko ja vidin srbe **** paralelna stvar ka nas hrvate ,,, posistovjećivanje nacije religije države političke strane regije

tko to radi nema nijedno od navedenog

hrvatska pored tog ima bolesno veliki udio u vlasti od socijalističkih rasista , rase koju je socijalizam napravio , socijalizam koji je u hrvatskoj prezentno na vlasti u novoj mutaciji od fašizma komunizma u današnjem globalizmu , mišljenja sam da danas u srbiji socijalizam nije u tolikoj mjeri kao izvorni problem

smisao svega je u tom-----ako netko ima naciju državu religiju il politiku koju voli , voli i nadgrađuje toliko da je drugi počmu cijeniti i žele biti dio tog tad će ono što misli o sebi i svojim vrijednostima biti istina , u suprotnom ,,,čovik laže sam sebe i ukopava sve dublje

muslimani imaju svoj problem kojeg ja vidim u tom da kao i ideologija socijalizma nevezano za nacije i države žele biti iznad svega i u svemu , to je definicija zla i propasti

sekularnost svega i katarza su smisao dobra

pored tog svi mi danas se nalazimo u maniji obrazovanosti koja je u krajnosti zlo , jer je uvijek vođena jednom od nastranjenosti kojom taj obrazovani u svom životnom putu bude opčinjen , al to je tema za sebe ,

ako bude uredna komunikacija , prikazat ću vam moje mišljenje o srpskom generalnom problemu u srži

Тај наратив им је дозвољен тоталним несанкционисањем кољача и главосеча у њиховим редовима. Другим речима, размажени су. Почели су и сами да верују у све те бесмислице типа геноцид, опкољено Сарајево итд итд
Pomalo se trijezne. Kako se svjetski moćnici bave Ukrajinom,Bjelorusijom,Kinom i pada interesovanje za BiH pomalo se bude iz bunila. Fatmir jedan od njihovih najvećih patriJota malo ih doziva sebi.

Muslimani na 23% teritorije bih imaju nekoliko opcija.
1.Da pređu na hrišćanstvo i utope se u Srbe ili Hrvate.
2.Da se odsele.
3.Da budu potpuno uništeni.
Ne postoji ništa van ove tri opcije.
Glavni problem Muslimana je što misle da postoji nekakva četvrta opcija.Ali nje nema i neće je biti.

Beograđani su zaljubljeni u Sarajevo :D. RTS može 100x da priča o progonu i ubijanju Srba po Sarajevu (Kazani,Viktor Bubanj) ali Sarajlije Muslimane će doživljavati kao neke duhovite,pomalo tupave ljude koji ne znaju mrziti i ubijati druge i drugačije.
Sarajlije su najgora sorta možda na Balkanu..dakle potez od Sokoca, preko Pala pa na Lukavicu, Dobrinja, Nedžarići, Č.Vila, Čaršija pa preko Koševa i Vogošće do Kiseljaka i Kreševa..bez obzira kako se zove, jel se krsti,križa ili klanja garant će te za.ebati ako mu pružiš priliku :) pravi oni Balkanci arhetipski

702595_bajramska-sofra_ls.jpg

- tata, a što je Karadjordje...

Back