gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Ja sam "Anti-sandwich guy" - "You sandwich eaters are destroying this country"

Svidja mi se.
Podrugoj varijanti sam bila cini mi se gastarbajter sto jeste prica mog zivota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam "Anti-sandwich guy" - "You sandwich eaters are destroying this country"
Pa gotovo svaki desničar ima te gadosti i ispade...Zamisli da neko u npr. Nemckoj ili Austriji kaze: ''Srbi ne mogu da zive i rade kod nas jer su niza rasa''. Kako bi se osecao?
E istu takvu politiku vodi trampulja prema Meksikancima, pod opravdanjem ''svi su oni narko-dileri i paraziti''.![]()
Pa gotovo svaki desničar ima te radosti je ispade...
Nesvrstanih je za kralja npr...voli i ona te konzerva populizme![]()
DrugoSrbijanac , to da metnes za potpisMarihuana nije droga. Ja sam tu.
Blizu Drugosrbijanac.
Drugosrbijanac drogoš pošto sam na toj nekoj liniji koja razdvaja ta polja.DrugoSrbijanac , to da metnes za potpis![]()
Serbian Snoop Doge.Drugosrbijanac drogoš je i Sergej Trifunović.
Ne, on tako nesto nikad nije rekao.Zamisli da neko u npr. Nemckoj ili Austriji kaze: ''Srbi ne mogu da zive i rade kod nas jer su niza rasa''. Kako bi se osecao?
E istu takvu politiku vodi trampulja prema Meksikancima, pod opravdanjem ''svi su oni narko-dileri i paraziti''.![]()
Vidi sta kaze Balternativa (sendvicar) za drugosrbijanceDrugosrbijanac drogoš pošto sam na toj nekoj liniji koja razdvaja ta polja.![]()
ja sam dobio samo rojalizam tj monarhizamJe li ima neko ko nije ispao pragmatični rojalista ili nam to test gura neku agendu po tom pitanju?![]()
crveni kvadrant: socijal-nacionalista