- Poruka
- 1.351
Kad smo već kod tih zastava na avataru, da pitam da li je dozvoljeno i da li je MORALNO da na SRPSKOM forumu kakav je Krstarica neki član (kao npr. "mi hrvati") ima na avataru ZASTAVU REPUBLIKE HRVATSKE s obzirom na to da smo mi sa Hrvatima u ne tako davnoj prošlosti ratovali ?
Npr. kada bi neki forumaš postavio albansku zastavu kao avatar, verujem da bi se svi pobunili i protestovali i da bi taj avatar bio ubrzo uklonjen. A hrvatska zastava se ne dira u avataru. A kakva je razlika između njih kad smo i sa jednima i sa drugima ratovali ? Znači nismo igrali šah ili "Ne ljuti se, čoveče" nego smo RATOVALI i to u bliskoj prošlosti. Molim modove ili admine da mi odgovore na ovo !
Post je postavio KOLEGA IVAN na temi Žalbe, kritike, predlozi, molbe.
Očito je da kolega forumaš smatra hrvatsku i albansku zastavu uvredljivom za srpski narod.
E sad se postavlja pitanje da li su i njemačka, austrijska, mađarska, turska, bugarska, američka kao i sve ostale zastave članica NATO pakta uvredljive za srpski narod?
Drugo pitanje koje je bitno je kad je to država Srbija ratovala protiv države Albanije?
I treće, kad je to država Srbija ratovala protiv države Hrvatske?
Naravno, ovdje raspravljamo o službenim stajalištima, objavama ratova, ratnim djelovanjima u ime i pod zastavom Srbije protiv navedenih država ili tih država protiv Srbije.
Nije mi jasno kako neki dolaze na pdf Politika bez osnovnih znanja o politici, međunarodnim odnosima, ili bar nedavnim zbivanjima?