Сталкер
Elita
- Poruka
- 23.163
Динкић је рекао:
Стручност испред политике.
А сада нека неко каже:
Љубав испред политике.
Стручност испред политике.
А сада нека неко каже:
Љубав испред политике.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam LDP, a ta moja bivsa je redovno glasala za SRS.
Kontam da niste mnogo diskutovali o politici!![]()
Ajde reci, koja ti se sviđa ovde na forumu?![]()
![]()
Ви сте онда први за које знам да им је то успело.
Свака част
Pa najbolje je kad pridjete nekoj djevojci prvo da je pitate sto misli o Borisu Tadicu, pa onda o Cedi itd.
Tema je bemislena, sto ne zanci da nece biti interesantna.
Па није баш да је бесмислена. У иностранству се често зна - она ПОРОДИЦА гласа за конзервативце, она ПОРОДИЦА гласа за републиканце. Колико сте пута то чули и на тв. Ја ево знам и у стварности многе породице које исто гласају, али не знам ниједну где чланови, типа - муж и жена гласају за потпуно супротне опције.
Па се питам да ли је политика ушла и у брак
Onako osrednje, ni premalo, ni previse... pa se posvadjamo, a onda posle toga bude jos lepse![]()
Sta ti je politika...deli bracu kamoli dvoje ljudi u vezi....
Cinjenica je da se ne vredi niti svadjati niti mnogo pricati o tome.Sve stranke su iste....fekalije!
Sta ti je politika...deli bracu kamoli dvoje ljudi u vezi....uvukla se u svaku poru drustva!
Cinjenica je da se ne vredi niti svadjati niti mnogo pricati o tome.Sve stranke su iste....fekalije!
Politika ulazi u brak i u porodicu spontano, a poznajem slucajeve gdje su muz i zena razlicite opcije, pa funkcionisu normalno, pa cak su moji roditelji jedno kratko vrijeme bili u dvije razlicite partije.
Lepo je da se ponekad kobajagi posvadjate, pa onda padne sex pomirenja...![]()
![]()
Problem je u tome sto bracu ne dijeli samo politika, nego nastane i problem kad treba da se naslijedi zaostavstina, pa jedan dobije vise od drugog. I mnoge druge stvari, da sad ne nabrajam.
Lepo je da se ponekad kobajagi posvadjate, pa onda padne sex pomirenja...![]()
![]()
У реду је то, прихватам да може и тога бити. Али ја азмишљам овако, например немогу да замислим радикалку и лдп-овца у браку јер су то потпуно два различита света и схватања у сваком погледу, не само у политици.
Па прво замисли да изађу на референдум о Косову заједно? или да расправљају о Косову у кући, например. Или о абортусу или о ко зна чему. Много је ту тога и из живота.
Свака част ако има таквих.
a moze i ovaj sex
`-fato, ajde da se igramo kviza u nagradni sex.
sta trci po kuci i lovi miseve?
-pa, cuko!
-fato, kako ti uvek sve pogodis!`