Meni nije cilj da otvaram teme u kojima cu velichati naciste i slichne , hocu da mogu da napishem da mi se svidja muzika benda Burzum .
Ja nisam nacista , niti podrzhavam Hitlera , i niti mi se slavi ni Hitler , ni Pavelic , ni Drazha , ni Ljotic , ni Tito , jedino mi se svidja muzika i ne pokushavam da kopiram te ideje NS bendova ( ako i je su NS bendovi) , jenostavno mi se muzika svidja.
Istom logikom bi trebali zabraniti pominjanje vecine BM i DM bendova i veliki broj repera ( 2-Pac npr.) i ostalih muzichara , meni nije cilj zabrana i politichka rasprava , hocu da mogu slobodno da diskutujem o muzici , a ne o idejama iza muzike . Da mi je do Hitlera postovao bih na Politici i Istoriji .
Ponavljam , nije mi do ideologije , nego do muzike .
Naravno da ne trebamo troshiti rechi na Hitlerovu ideologiju , zato postoje drugi PDF , ali meni je muzika precha od ideologije , za zhaljenje je ako neko preferira neku muziku zbog politichkih ideja umesto zbog same muzike.
Chistom zabranom se nishta ne postizhe , a ljudi se trebaju edukovati da ne slushaju muziku radi politike , vec radi muzike .
Ako se muzika zabranjuje zato shto je kompozitor nacista , zashto se ne zabrani korishcenje mlaznih aviona poshto ih je nacistichka nemachka prva napravila ?
Spoiler ako hocete slobodno obrishite , nema bash veze sa temom.