KONTROLOR BUS PLUSA POLOMIO RUKU DOK JE TUKAO PUTNIKA!

andjelija

Domaćin
Poruka
4.503
https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...-ga-izveo-oborio-na-asfalt-i-nastavio-da-bije

Naime,na snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se kako kontrolor N.P. fizički maltretira mladića, a čak i nakon pokušaja nekih putnika da ga obuzdaju on ne prestaje.

Na drugom snimku se vidi kako mladić leži pored bankine dok ga N.P. udara, a pored njega stoji drugi kontrolor M.D., za koga je takođe rečeno da je povređen.

Inače, iz Bus Plusa su tvrdili da je putnik pobegao sa lica mesta kada su se otvorila vrata autobusa.

- Putnik je udario pesnicom u desno oko M.D., a kontrolora N. P. u desnu ruku. Napadač je pobegao nakon što je vozač otvorio vrata - rekli su oni.

eh Srbijo :(

Samo čekam prvu žrtvu.

Ko je, i na osnovu čega dao kontrolima
pravo da primenjuju silu?

Hoće da biju ko ne vraća kredit
Hoće da biju ko ne se vozi bez karte
Hoće da biju babe što prodaju cveće i povrće...

Meni jednom došla kontrola za vodarinu.
Msm, plaćem, ono, neki mesec preskočim,
pa plaćam posle.
I ovaj kontrolor počeo da preti.
Ja ga kulturno uputim na sud, da me tuži.
On: Moraš da platiš
Ja: Sad idem za pištolj i ako budeš još tu
pucaću jer si me napao u mojoj kući.

Ljudi, kako je zapalio iz dvorišta...
A ovom što naplačuje milo.

PS.
Da neko ni pomisli da sam stvarno tolika budala
da bih pucao. ali ...
sagni glavu ovnu, sagni glavu gomnu...

Poslednja izmena:
a jel moguce da svakakvi ludaci mogu da se postavljaju na taj posao?
jel oni ne prolaze nikakve psiho testove?

- - - - - - - - - -

msm, ovaj je definitivno lud

Нити 1 политичар укључујући и председника државе није подвргнут том тесту, па је илузорно очекивати такав експеримент са осталим радницима.

Сем тога за контролоре бус плуса, комуналну полицију је довољна квалификација бити глуп и безобразан

Klizav teren.Teško se može zamisliti funkcionisanje gradskog saobraćaja bez da putnici plačaju naknadu za korišćenje istog a bez kontrolora naplata bi značajno opala.

U Novom Sadu se uspelo tako što se otvaraju samo prva vrata dok svi putnici ne uđu i ne pokažu (ili ne kupe) kartu.
Kontrole u našim autobusima ima ponekad ali još uvek nisu počeli da mlate i maltretiraju ljude kao u Beogradu.

Bus Plus pre nekoliko dana saopštio da su dvojica njihovih kontrolora napadnuti i povređeni na autobuskoj liniji 581, na internetu su se pojavili snimci na kojima se jasno vidi upravo suprotno da kontrolori tuku putnika i cak se i ostali putnici ukljucuju da ih sprece da vise ne maltretiraju coveka. Zapravo oni su se sami povredili udarajuci coveka. Povredili su sake i oko ali nije ih povredio putnik vec od toga koliko su ga tukli.

Na drugom snimku se vidi kako mladić leži pored bankine dok ga N.P. udara, a pored njega stoji drugi kontrolor M.D., za koga je takođe rečeno da je povređen.

Inače, iz Bus Plusa su tvrdili da je putnik pobegao sa lica mesta kada su se otvorila vrata autobusa. A zapravo nije to istina vec su ga kontrolori oborili pored bankine i udarali ga krvnicki. Policija je izasla na licu mesta i ocigledno su zataskali situaciju jer ocigledno su javne sluzbe zasticene od politicara i mogu da rade sa gradjanima sta im je volja ne mogu da odgovaraju.

Sto se kaze ako koza laze rog ne laze znaci video snimci sve lepo opisuju.

- Putnik je udario pesnicom u desno oko M.D., a kontrolora N. P. u desnu ruku. Napadač je pobegao nakon što je vozač otvorio vrata - rekli su oni.

Na licu mesta je intervenisala policija, a ekipa Hitne pomoći je kontrolore prevezla u Urgentni centar.

Video snimke mozete pogledati na sledecem linku i sami prosudite kom koga u stvari maltretira i bije : https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...-ga-izveo-oborio-na-asfalt-i-nastavio-da-bije

U Novom Sadu se uspelo tako što se otvaraju samo prva vrata dok svi putnici ne uđu i ne pokažu (ili ne kupe) kartu.
Kontrole u našim autobusima ima ponekad ali još uvek nisu počeli da mlate i maltretiraju ljude kao u Beogradu.

U Novom Sadu skoro da mozes svuda i peske...pola sata pesaka je poluprecnik....
Ima se vremena da putnik ulazi na prednja, lizne postansku markicu, ubaci kovertu u sanduce kod vozaca i ode na sediste da sedne pre nego sto bus krene sa stanice.

U NS mi se dopala kultura ljudi u gradskom prevozu, nema guranja i svercovanja. Jos je i karta niza nego u Nisu gde ima dosta guranja ali i autobusi su cesci.
U Beogradu nisam smeo u javni prevoz, samo spartam pesice.

Zasto se u Beogradu ne primeni sistem iz NS, konkretno karte kod vozaca ili da usaraju autobuse reklamama kao u Nisu.
To bi mozda moglo da snizi cenu karte i da smanji ovakve scene.

isto kao i ova dvojica ili?
s obzirom da jedan od kontrolora ima "lakšu povredu oka" ?
pa mene da je neko udario dok radim svoj posao izgazio bi ga da me svi zapamte za sva vremena pa makar bio otpušten i završio u zatvoru , alo breeeeee napad na službeno lice na radnom mestu , dve godine zatvora za lika bez pitanja i bez suđenja i prepucavanja po sudovima izvedeš ga pred prekršajnog sudiju i ovaj ga pošalje u zatvor

- - - - - - - - - -

Bus Plus pre nekoliko dana saopštio da su dvojica njihovih kontrolora napadnuti i povređeni na autobuskoj liniji 581, na internetu su se pojavili snimci na kojima se jasno vidi upravo suprotno da kontrolori tuku putnika i cak se i ostali putnici ukljucuju da ih sprece da vise ne maltretiraju coveka. Zapravo oni su se sami povredili udarajuci coveka. Povredili su sake i oko ali nije ih povredio putnik vec od toga koliko su ga tukli.

Inače, iz Bus Plusa su tvrdili da je putnik pobegao sa lica mesta kada su se otvorila vrata autobusa. A zapravo nije to istina vec su ga kontrolori oborili pored bankine i udarali ga krvnicki. Policija je izasla na licu mesta i ocigledno su zataskali situaciju jer ocigledno su javne sluzbe zasticene od politicara i mogu da rade sa gradjanima sta im je volja ne mogu da odgovaraju.

Sto se kaze ako koza laze rog ne laze znaci video snimci sve lepo opisuju.

Na licu mesta je intervenisala policija, a ekipa Hitne pomoći je kontrolore prevezla u Urgentni centar.

Video snimke mozete pogledati na sledecem linku i sami prosudite kom koga u stvari maltretira i bije : https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...-ga-izveo-oborio-na-asfalt-i-nastavio-da-bije
onaj mora da ga je okom tukao :) idi begaj

s obzirom da jedan od kontrolora ima "lakšu povredu oka" ?
pa mene da je neko udario dok radim svoj posao izgazio bi ga da me svi zapamte za sva vremena pa makar bio otpušten i završio u zatvoru , alo breeeeee napad na službeno lice na radnom mestu , dve godine zatvora za lika bez pitanja i bez suđenja i prepucavanja po sudovima izvedeš ga pred prekršajnog sudiju i ovaj ga pošalje u zatvor
Pošto si jak jak u gloop verovatno bi te neko upucao...da naučiš šta je čojstvo.:think:Ovi klošari nisu službena lica a njihovo preduzeže krade kasu GSP.

Pošto si jak jak u gloop verovatno bi te neko upucao...da naučiš šta je čojstvo.:think:
ja bih kontrolorima podelio elektrošokere pa neka ih neko napadne onda ako ima muda , ovaj sivonja em se švercovao em je verovatno napao njih dok je pokušao da beži
interesantno kako snimci uvek se snimaju kada su počela sranja a ne kada se započinju posle naravno uvek ispada da su ga napali kopntrolori , ma mora da s se kontrolori povredili sami a on je gledao u njih
ajde bre srpska posla...

https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...-ga-izveo-oborio-na-asfalt-i-nastavio-da-bije

Naime,na snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se kako kontrolor N.P. fizički maltretira mladića, a čak i nakon pokušaja nekih putnika da ga obuzdaju on ne prestaje.

Inače, iz Bus Plusa su tvrdili da je putnik pobegao sa lica mesta kada su se otvorila vrata autobusa.

eh Srbijo :(

A jel N.P. maloletan pa ne sme ime i prezime?
Koliko se puta N.P. vozao zadjaba pre stupanja na žešću funkciju?

- - - - - - - - - -

Dokle više za pandure, pandurske dilere i koječije debile da se stavljaju inicijali?

Back