Politicari na TikToku

Vidim da skoro svi relevantni politicari u zemlji od vlasti do opozicije imaju svoje tiktok naloge i da redovno postuju tamo.

Sta msilite o tom trendu?

U njemackoj su zanemarili medije koki koriste mladi i odviše dugo prepustili AFD-u, koji je svo vrijeme jako aktivan medju mladima u plasiranju lažnih informacija i agresivnim manipulativnim video zapisima privukli upravu te mlade, zapanjujuće je koliko mladih upravo daje toj partiji glasove

Takodje sam bas juče pratila na radiju emisiju, deca 5 razred često prelome 8 i više sati na drustvenim mrežama i na tiktoku, izložena svim i svačim a da roditelji nemaju pojma šta im deca prate , takodje je bila reč da roditelje zanemaruju tu cinjenicu i da čak ne pričaju sa decom o korišćenju raznih medija i opasnosti koje tamo vrebaju

Tako da , da! Politaciri trebaju biti na tiktoku i neprepustati polje jedno te istim strujama

ali kako da se ponasaju?
da se glupiraju ili da koriste za promociju ozbiljnih stvari?

Pa tu je potrebno više nego samo da otvore nalog, prije nego sto to učine trebali bi da znaju ko su mladi ljudi, njihove želje ali i strahovi i kako oni vide Srbiju, svakako je tu potrebna konsultacija sa ekspertima socijalnih medija, znaci ljude koji se bas dobro razumiju kako sve to funkcionise i gde treba staviti fokus

Recimo zapratila sam dodika ne zbog toga sto ga volim ili sto smatram da je on dobro rjesenje već da vidim šta tako priča i ponaša se bas kao i u politickim nastupima i realno nije interesantan mladim ljudima! Znam kako skupljaju glasove za njega i njegovu partiju, a sve da se ubace ti sto skupljaju na bolji posao i to tako funkcioniše, mladi ljudi, studenti to znaju i šta da rade ? Završe studije i moraju odlaziti jer za njih nema perspektive

To se mora zaustaviti

jel si imala dodikove stikere za viber? :rotf:

ja sam ih imao..genijalni su..

5d9e0808812ec308483192.jpg

Back