Politicari koji gaze svoj ustav DOKAZ!!!

Da li cete opet dati svoj glas Dacicu i ostalima koji gaze svoje zakletve?

• DA

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Peetarr

Početnik
Poruka
41
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=27&nav_id=629999

Sta reci o ljudima koji se zaklinju da ce cuvati i postovati ustav pred bogom i pred narodom koji ga je izabrao a sve radi protiv ustava, priznali granice, pregovaraju sa kosovskim teroristima na nacin kao da je kosovo drzava, sad se bore da unutar kosova kao drzave Srbi dobiju nekakva ovlascenja itd itd. Evo kako glasi zakletva koju su polozili pred bogom i pred narodom koji ih je izglasao:

Nova vlada položila zakletvu
Izvor: B92, Tanjug

Beograd -- Srbija je dobila novu vladu koju će voditi premijer Ivica Dačić. Vlada je izglasana u skupštini sa 142 glasa "za". Dačić: Prioritet je nastavak puta ka EU.

Za vladu su glasali poslanici vladajuće većine okupljene oko SNS-SPS-URS, protiv izbora nove vlade bila su 72 poslanika opozicije, dok je 26 poslanika bilo odsutno.

Glasanje o članovima je na predlog predsednika skupštine Nebojše Stefanovića bilo javno, prozivkom poslanika.

Premijer Ivica Dačić i ministri položili su zakletvu koja glasi:

"Zaklinjem se na odanost Republici Srbiji i svojom čašću obavezujem da ću poštovati Ustav i zakon, da ću dužnost člana Vlade vršiti savesno, odgovorno i predano i biti posvećen očuvanju Kosova i Metohije unutar Republike Srbije".

Da li vi koji ste glasali i dalje cete da glasate za ljude koji krse svoja obecanja i svoje zakletve dati vama i svima nama?????????????????

kako isto sta pricas? Pa ustav nije prmenjen jel ti cujes sebe, kako te nije sramota da ih branis te izdajice i te ***** koji ne postuju svoju datu rec!!!!!!!!!!!!!!!!

nsi skontao šta sam rekao..da razložim: ako ne žele da ispoštuju ustav koji moraa da se poštuje, oni imaju toliku moć nad srbadijom da će ga bez po muke izmeniti i odraditi onako kako im je naredjeno! jel sad jasnije???

kad ne mogu da ispoštuju ustav, oni ga promene, tako da isto mu dodje...

Не журе они да га мењају...
Они прво хоће да згазе, згужвају и још се истоваре на њега...
А онда да кажу:
Ево, ништа није остало, слова се више и не виде, шта ће вам то?
Пустите Устав то је рецидив прошлости, окрените се будућности
и вечном прогресу на путу ка Унији где устави више нису потребни,
јер граница нема, а куће су од чоколаде.

Не журе они да га мењају...
Они прво хоће да згазе, згужвају и још се истоваре на њега...
А онда да кажу:
Ево, ништа није остало, слова се више и не виде, шта ће вам то?
Пустите Устав то је рецидив прошлости, окрените се будућности
и вечном прогресу на путу ка Унији где устави више нису потребни,
јер граница нема, а куће су од чоколаде.

pa to sam i mislio, al sam pogrešio redosled..tu si skroz u pravu.

Ja ako sam obecao da cu govna da jedem ima da ih jedem a oni vidite sta rade. ma i da ih neko ucenjuje zivotno i da im zeli decu ubiti ako ne ispune njihova naredjenja opet nesmeju da pogaze svoje dato obecanje a oni ga gaze!!!

Човјек који жели да буде у врху државе мора бити спреман на све, па и на то да су му и рођена дјеца у опасности. Можда изгледа окрутно, али је тако. Ако ће он на прву пријетњу дјеци да закмечи, шта онда тражи у политици?

Човјек који жели да буде у врху државе мора бити спреман на све, па и на то да су му и рођена дјеца у опасности. Можда изгледа окрутно, али је тако. Ако ће он на прву пријетњу дјеци да закмечи, шта онда тражи у политици?

Bas tako ako ga pocnu ucenjivati neka jednostavno se povuce iz politike ili neka se povuce iz vlasti neka padne vlada i on neka se povuce iz politike i nikoga za nista nece kriviti

Ti politicari su govna najveca,ja kad slusam onog Ivanica ili Dodika kako su oni bili izlozeni nekakvim pritiscima,kako su im zavrtali ruke,kako im je pretio Pedy Esdaun itd dobijem ospice pa mater im ebem pod kakvim smo mi bili pritiskom kad smo stvarali ovu drzavu Republiku Srpsku u blatu i krvi pod salvom granata i kisom metaka pa izdrzasmo a oni onako zadrigli u odjelima od 5 hiljada ojara kao moraju popustat,djubrad je to najveca

Gresis.....! Ne samo da mora biti spreman na to da ce mu neko pretiti porodici. Ne samo da mora da bude spreman da ce mu neko UBITI CLANOVE UZE PORODICE.......on mora da bude spreman da zrtvuje MILIONE pripadnika svog naroda u odbrani svoje otadzbine! Porodica se tu podrazumeva! Ja da sam predsednik vlade, rekao bih da cu voditi rat dokle god ima zivih 30 posto vojno sposobnih muskaraca. Zene,decu i starce ne ubrajem u to jer oni ne nose oruzje. Znaci, moras da razmisljas kao Staljin.

Bas tako ako ga pocnu ucenjivati neka jednostavno se povuce iz politike ili neka se povuce iz vlasti neka padne vlada i on neka se povuce iz politike i nikoga za nista nece kriviti

A sto je se onda kandidovao na funkciju koja podrazumeva da ces sutra eventualno morati da se nadjes i u takvoj opasnoj situaciji. Trebao je unapred da zna sta sve moze da ga ceka na toj funkciji. Najlakse je podneti ostavku i uzivati u privilegijama funkcije koju obavlja. To mi lici na nekog ko se skolovao da bude oficir a kad pocne rat on napusti sluzbu i zaposli se kao racunovodstveni radnik jer u ratu moze da se pogine.

- - - - - - - - - -

Ti politicari su govna najveca,ja kad slusam onog Ivanica ili Dodika kako su oni bili izlozeni nekakvim pritiscima,kako su im zavrtali ruke,kako im je pretio Pedy Esdaun itd dobijem ospice pa mater im ebem pod kakvim smo mi bili pritiskom kad smo stvarali ovu drzavu Republiku Srpsku u blatu i krvi pod salvom granata i kisom metaka pa izdrzasmo a oni onako zadrigli u odjelima od 5 hiljada ojara kao moraju popustat,djubrad je to najveca

Meni se cini da tamo kod vas u BL postoji neko latentno jezgro izdaje isto kao u Beogradu sto postoji otvoreno.

Ja ako sam obecao da cu govna da jedem ima da ih jedem a oni vidite sta rade. ma i da ih neko ucenjuje zivotno i da im zeli decu ubiti ako ne ispune njihova naredjenja opet nesmeju da pogaze svoje dato obecanje a oni ga gaze!!!

Ti to trazis POSTENE POLITICARE...?

E dete moje, NISTA TI NE ZNAS....:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa sto ste onda glasli za njih, nije proslo ni godina dana?

Sad je kasno da se kajete....

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=27&nav_id=629999

Sta reci o ljudima koji se zaklinju da ce cuvati i postovati ustav pred bogom i pred narodom koji ga je izabrao a sve radi protiv ustava, priznali granice, pregovaraju sa kosovskim teroristima na nacin kao da je kosovo drzava, sad se bore da unutar kosova kao drzave Srbi dobiju nekakva ovlascenja itd itd. Evo kako glasi zakletva koju su polozili pred bogom i pred narodom koji ih je izglasao:

Beograd -- Srbija je dobila novu vladu koju će voditi premijer Ivica Dačić. Vlada je izglasana u skupštini sa 142 glasa "za". Dačić: Prioritet je nastavak puta ka EU.

Za vladu su glasali poslanici vladajuće većine okupljene oko SNS-SPS-URS, protiv izbora nove vlade bila su 72 poslanika opozicije, dok je 26 poslanika bilo odsutno.

Glasanje o članovima je na predlog predsednika skupštine Nebojše Stefanovića bilo javno, prozivkom poslanika.

"Zaklinjem se na odanost Republici Srbiji i svojom čašću obavezujem da ću poštovati Ustav i zakon, da ću dužnost člana Vlade vršiti savesno, odgovorno i predano i biti posvećen očuvanju Kosova i Metohije unutar Republike Srbije".

Da li vi koji ste glasali i dalje cete da glasate za ljude koji krse svoja obecanja i svoje zakletve dati vama i svima nama?????????????????

Не само што више НИ У СНУ НЕЋЕ ДОБИТИ МОЈ ГЛАС (а Николић је добио мој глас у 2.кругу)
НЕГО СВИ КОЈИ СУ ПРЕКРШИЛИ ЗАКЛЕТВУ - ЗНА СЕ - МОРАЈУ КРИВИЧНО ДА ОДГОВАРАЈУ
ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ......како они то мисле да се зајеб*авају СА СВЕЧАНО И ЈАВНО ДАТОМ ЗАКЛЕТВОМ???

Не само што више НИ У СНУ НЕЋЕ ДОБИТИ МОЈ ГЛАС (а Николић је добио мој глас у 2.кругу)
НЕГО СВИ КОЈИ СУ ПРЕКРШИЛИ ЗАКЛЕТВУ - ЗНА СЕ - МОРАЈУ КРИВИЧНО ДА ОДГОВАРАЈУ
ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ......како они то мисле да се зајеб*авају СА СВЕЧАНО И ЈАВНО ДАТОМ ЗАКЛЕТВОМ???

bas tako. A ko kaznjava one koji prekrse zakletvu datu pre preuzimanja duznosti ministra? Ako nema ko to kaznjava zasto ne izbace zakletvu?

Lele... :sad2:

Pa šta ćemo sad....:rida:

- - - - - - - - - -

Infantilna tema, malog Perice ili kako mali Perica zamišlja politiku....

Back