gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
mogu li da zamolim postavljace karata da stave sa aspektima , ne mogu da brojim stepene 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace to da je narod predstavljen Mesecom nije bas utemeljeno, jer je uvek u kartama "vladara" njihova vladarska uloga predstavljena MC i 10 poljem.
Ne moze neki politicar sa ima brutalno 10.polje ili Sunce a da narod bude egzaltitan ili ushicen.
Ako je 10.polje lose to znaci da je i on sam despot ili nasilnik pa ni zemlji ne moze biti dobro.
pa ne znam....ima logike to sto kazes.......Misliš da narod kada bira na predsedničkim izborima između 2 glavna kadidata zapravo bira između njihovih Meseca (ili-ili scenario) i da onaj koji u datom trenutku bolje oslikava i predstavlja kolektivno podsvesno odnosi pobedu. Ima logike
Pa da dodaš još tranzite, aspekte i u nekim idealnim uslovima bez krađe i nameštanja čak možeš i da baciš opkladu
Na primer ja sam znao da će grobar da pobedi Tadića...Osećao sam
Horoskop Srbije je jedna velika misterija.Да ли уопште на чело државе са лошим хороскопом ( Србија ) може доћи лидер са добрим хороскопом?
pa osma kuca govori o smrti i cetvrtagde se u njegovoj karti vidi nachin na koji umire?