Politicar sa najlepsim Mesecom= srecan narod?

Inace to da je narod predstavljen Mesecom nije bas utemeljeno, jer je uvek u kartama "vladara" njihova vladarska uloga predstavljena MC i 10 poljem.
Ne moze neki politicar sa ima brutalno 10.polje ili Sunce a da narod bude egzaltitan ili ushicen.
Ako je 10.polje lose to znaci da je i on sam despot ili nasilnik pa ni zemlji ne moze biti dobro.

Ja sam se ogradila da su druge stvari bitne ali narod u karti vladara jeste Mo u astrosimbolici. Ako imas neki drugi izvor -navedi ga. Nisam nigde procitala da je narod nesto drugo nego Mo.

Naravno treba gledati celu kartu.

Misliš da narod kada bira na predsedničkim izborima između 2 glavna kadidata zapravo bira između njihovih Meseca (ili-ili scenario) i da onaj koji u datom trenutku bolje oslikava i predstavlja kolektivno podsvesno odnosi pobedu. Ima logike :D
Pa da dodaš još tranzite, aspekte i u nekim idealnim uslovima bez krađe i nameštanja čak možeš i da baciš opkladu :mrgreen:
Na primer ja sam znao da će grobar da pobedi Tadića...Osećao sam

Poslednja izmena:
Misliš da narod kada bira na predsedničkim izborima između 2 glavna kadidata zapravo bira između njihovih Meseca (ili-ili scenario) i da onaj koji u datom trenutku bolje oslikava i predstavlja kolektivno podsvesno odnosi pobedu. Ima logike :D
Pa da dodaš još tranzite, aspekte i u nekim idealnim uslovima bez krađe i nameštanja čak možeš i da baciš opkladu :mrgreen:
Na primer ja sam znao da će grobar da pobedi Tadića...Osećao sam
pa ne znam....ima logike to sto kazes.......

ja sam bila potpuno sokirana kad je Toma pobedio

Да ли уопште на чело државе са лошим хороскопом ( Србија ) може доћи лидер са добрим хороскопом?
Horoskop Srbije je jedna velika misterija.
Mi ni ne znamo kad nam je nastala drzava. Po nekoj logici bi trebalo onaj iz 19. veka da gledamo. Imas li tu kartu , ne mogu da nadjem?

Evo karte Alexandra I Karadjordjevica
On je uvek bio pobednik.(So0Ju)
Mesec u blizancima. Verujem da je bio duhovit covek. Mesec visoko na nebu skoro u konjunkciji sa MC. Fin Mesec.
To ima i Putin i Obama.

astro_2atw_king_of_yugoslavia_alexander_i.71021.48903.png

Back