Poliska je kriva : D

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
doslo je drage moje i dragi moji
do toga da napisem smislenu temu :D
o LJUBAVI naravno.

Negde u malom mozgu znam da je postojala ali ko ce sad da je trazi :lol:

Da li se secate starih filmova kada dvoje glavnih protagonista u krupnom kadru pricaju
drze se za ruke i u nekom momentu ona/on progovore :

"dala/dao bih ti svoj zivot, jer bez tebe ni mene nema"

Da li su toliko bili u ljubavi ili su bili ne nacitani LjiSa i ovih nasih mudrorija ?

p.s. zloupotrebio sam Polisku jer sad svi misle daje tema o velikim grudima :kez:

doslo je drage moje i dragi moji
do toga da napisem smislenu temu :D
o LJUBAVI naravno.

Negde u malom mozgu znam da je postojala ali ko ce sad da je trazi :lol:

Da li se secate starih filmova kada dvoje glavnih protagonista u krupnom kadru pricaju
drze se za ruke i u nekom momentu ona/on progovore :

"dala/dao bih ti svoj zivot, jer bez tebe ni mene nema"

Da li su toliko bili u ljubavi ili su bili ne nacitani LjiSa i ovih nasih mudrorija ?

p.s. zloupotrebio sam Polisku jer sad svi misle daje tema o velikim grudima :kez:

😂

Nešto o čemu ponekad razmišljam a i bilo je i tema na kojima se razgovaralo ranije, koliko je 'ljubav' nešto što osećamo a koliko pokušaj da preslikamo što smo videli, pročitali, pa zamislili na osnovu toga? Ne samo da li je urođeno ili naučeno, već i kao, ne želimo da se izdvajamo od drugih pa i mi isto kao oni kopiramo.

Tema o ljubavi je bila predmet pisanja mudrih ljudi tokom hiljada godina, sa raznim savremenim nadodacima u medijima i na netu. Uglavnom - to je jedna od vrlina.

Ali u praksi, kada sve to zanemarimo što smo čitali ili što su nas učili, ili što smo gledali, svodi se na to da je to neka jaka emocija prema nekome, sad pišemo o erotskoj vrsti ljubavi. Kada želimo da budemo pored nekoga i tada nam je lepo. I još pride, osećamo da joj želimo dobro, i ta osoba oseća dobre vibracije od te naše ljubavi. Možda je praktična razlika od zaljubljenosti to što traje duže. Ali mora se hraniti, inače se gasi.

A šta si ti u stvari hteo ovom temom? :)

To daću život za tebe.. To deluje sasvim prevaziđeno. To su filmovi od pre. Današnji čovek se više bavi svojim nemogućnostima da ostvari nekadašnje ideale. Konfliktima, nemogućnosti da zajednica duže opstane, problemima. Menja se model zajedničkog života. Sve te promene se odražavaju i na pisanje ljudi na forumu.

A šta si ti u stvari hteo ovom temom? :)

To daću život za tebe.. To deluje sasvim prevaziđeno. To su filmovi od pre. Današnji čovek se više bavi svojim nemogućnostima da ostvari nekadašnje ideale. Konfliktima, nemogućnosti da zajednica duže opstane, problemima. Menja se model zajedničkog života. Sve te promene se odražavaju i na pisanje ljudi na forumu.
hoćeš da kažeš da je vreme drugačije i da nije uobičajeno,al ipak vidiš da postoji potreba,ko voli tako

da, nije meinstrim.
Osim toga, više to nije ni poželjno ponašanje, ljudima to više deluje kripi ako bi im to neko rekao da bi dali život za nekoga, više bi se uplašili.
ljubav se izražava na drugi način.
ima svega,nekad žele da dovedu partnera u to stanje,a glupo je,jer je to nesigurnost u sebe i iživljavanje,a opet neko i jeste takav,a to je opet nesigurnost i fatalizam,malo i poremećaj ličnosti 🤷‍♀️

ima svega,nekad žele da dovedu partnera u to stanje,a glupo je,jer je to nesigurnost u sebe i iživljavanje,a opet neko i jeste takav,a to je opet nesigurnost i fatalizam,malo i poremećaj ličnosti 🤷‍♀️
jeste, to uopšte ne deluje zdravo.
Zdrava ljubav se sad postavlja u okvirima normalnih granica koje ljudi imaju, bez fatalizma. To su već razvili transakcionisti i obilato se o tome piše, govori itd. Gde je moja granica, a gde tvoja. Dajem i primam itd, dakle u transakciji između dve osobe šta se dešava.

Svakom život da koliko vredi i zaslužuje.
:)
IMG_20230316_122358.jpg

pa to sad kad znas da ima sta da ostane i iza tebe
lakse je da se besis medj sunke
nekad si samo pogledao komsije
a komsije ko komsije , serronje
pa da ne bi bili brojcano jaca familija
mine te zelja da se besis ... :lol:
ahaha,to kad je meni deda pričao iz zajebavanja,ma obesio bi se ja,al će ljudi da mi se smeju :rotf: :rotf:
dada mi bio ko čkalja,a posledice se vide:rotf::rotf:

Back