POLIGRAF

Čitam u bulevarskim žutarama o ovdašnjim serijama pokušaja državnog udara , kako su " saznanja su potvrđena na poligrafu " , te "da je policija napravila pomak u istrazi" - pa mi bi nekako lakše i milo ! Smejuljim se tako na klupi u parku , okupanoj u jesenjem zubatom suncu , kad odnekud ubaci se komšija sav zadihan , nekako prestravljen !
I bez dobar dan , poče da cvili , žalosno da žalnije ne može biti !
Veli sav u grču , za dlaku je izbegao kućni udar ! Kaže , navalila žena i sin na njega , traže pare i to ti je ! Bila isplata penzije , i traže pare - ne veruju da je sve otišlo na dospele čekove i pokrivanje dozvoljenog minusa ! Pale su tu i krupne reči , pretnje , a bogami i mahanja oklagijom . Veli stvar izvadio komšija Žika , pandur vanzemaljac !
Uskočio čovek u slučaj , onako interventno komšijski , sa POLIGRAFOM !
I šta ima na poligrafu - gola istina ! Penzija potrošena unapred !
Bogami , kakva vremena dolaze , ako se ova stvar rasčuje , nudiće se penzionerima poligraf na šest čeka , kao što se nude raznorazni merači , zdravstveni , ovoga i onoga !
A možda treba staviti POLIGRAF na listu obavezni refondiranih lekova i pomagala - jer može preduprediti onoliko pred infraktnih stanja ! Pa da , može biti korisniji od onih pilula za smirenje !

Dragi nas kolega "Loncar". Kakav poligraf ti spominjes.Teska su vremena.Para nema.Penzije male,a penzioneri zele sve i svasta.Tu poligraf ne moze
nista pomoci.Kazu lecnici,da je primeceno,da penzionerima naglo opada libido,od kako su im smanjene penzije.Cujem nesto,ne znam da li je tacno,
da se u Socijalnom spremaju,da zbog ovakvok nastalog stanja,preduzmu u tom pravcu,pruzanja pomoci penzionrima.
Ta pomoc,sastojala bi se u tome,da na spisak lekova koji se daju na recept,ubace i Vijagru.Kako strucnjaci u zdravstvu kazu,taj lek Vijagra,
ne bi mogla da im podigne penzije...ali nesto bi svakako mogla,ta mala...plava...cudesna pilulica...

...poštovani Lorde , ona nije pomogla ni ovim mladim ljudima , pa sigurno neće ni podgrejanima iz životne rerne !......odradila ona kod Mrke , posle NATO bombardovanja - dizala pre roka srušene mostove , vijadukte i tako to....istrošila se brate....postala i ona sterilno impotentna !

Mislim da ovu diskusiju o poligrafu malo uozbiljimo. Poligraf bi prema mom opet kazem,skromnom misljenju,imao odnosno,mogao bi imati,
upotrebnu vrednost,u bracnim odnosima.Ukoliko bi se cena poligrafa upristojila,pa da recimo moze da se kupi na cekove gradjana.E pa kako bi
lepo bilo,da svaki ozenjeni muskarac,poseduje poligraf.Zasto,mozda ce se neko upitati.Pa najcesci razlog zasto muskarci pribegavaju razvodu
braka,je sumnja,da ih je supruga "prevarila" sa drugim muskarcem.Uz upotrebu "poligrafa",mnoge bracne svadje,i razvodi,bili bi izbegnuti.
Muz,cim posumnja,da se njegova supruga."seksala" sa nekim van bracnog kreveta,prikacio bi suprugu za poligraf...i sta On kaze,tako bi i bilo.
Ako "poligraf" pokaze,da je supruga "nevina",OK,brak se bez trzavica nastavlja.U suprotnom,ako aparat pokaze,da je nesrecnica podlegla i
"polegla" drugom.. Zna se...razvod.!

" Ako "poligraf" pokaze,da je supruga "nevina",OK,brak se bez trzavica nastavlja."

...tu nešto ne štima - mislim na ovaj zaključak......pazi sad : ako je nečija supruga nevina , onda je taj impotentat ili p*er ( mislim na one , ma one , menjinski zaštićene , ponosne - muški s' muški ).....tad ta nevina Gospođica , koja ne konzumira brak , i po religijskim i zemaljskim zakonima prirode , a i društva mora da ispuni evolutivnu obavezu , te stoga mora da napusti takav brak , jer je on robijašnica u kojoj se zlostavlja čovek , zdrav i evolutivno moćan...a to implicira razvod braka - automatski......
....i taj baš i nije muško , kome je žena nevina ----- pu , pu ; sačuvaj nas bože i sakloni takvih brakova i u njima muževa čije su žene nevine......pa mi izumiremo i bez nevinih žena , još nam i to treba !

Back