gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
dve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a el poligamija ako zzivish sa jednom zzenom koja je podvojena lichnost, tj. ako ima alter ego ili egoe...?![]()
Svaka ima svoje lutke povremeno - PMS i slične situacije. Tako gledano, svaki muškarac je malo poligaman.
A onomad tokom krstaških ratova jedan stari derviš mi je pričao zašto je poligamija dobra. Kaže najbolje je imati tri žene. Pošto žene teško mogu da se trpe pod istim krovom, onda se uvek svađaju, i to tako što uvek dve prave neprincipijelnu koaliciju (upotrebio je baš taj izraz) protiv treće. E onda ta treća nema gde, nego se dodvorava mužu, e da bi je ovaj zaštitio. Tako uvek imaš jednu koja te voli i pazi i dve koje joj podmeću klipove u točkove i trude se da ti se ušlihtaju i zauzmu njeno mesto.![]()
pa to nije ljubav![]()
znaci da te nijedna ne voli nego te koristi kao orudje u ratu protiv one dve
pa to je jadno po vas, uvek musko izvisi, to je nauka dokazala![]()
Auuu, sunce ti, dobro se držiš.A onomad tokom krstaških ratova jedan stari derviš mi je pričao zašto je poligamija dobra. Kaže najbolje je imati tri žene.
Ma znas kako muz je dovoljan i previse jedan!Dakle forumašice/forumaši moji dragi, koliko bi muževa/žena voleli da imate?
Koje bi forumaše/forumašice oženili u paketu (da ograničimo broj na 5, da bude zanimljivije)?
Budite maštoviti i raspalite!![]()
Smesno mi sto neki tipovi pricaju da bi hteli 2,3 ili vise zena a problem im i tu jednu da zadovolje..
Hajde sad, nećemo u detalje...Smesno mi sto neki tipovi pricaju da bi hteli 2,3 ili vise zena a problem im i tu jednu da zadovolje..
Smesno mi sto neki tipovi pricaju da bi hteli 2,3 ili vise zena a problem im i tu jednu da zadovolje..
Kada sagledas iz malo sire perspektive, to njima i jeste logicno...ako ne zadovolje jednu (a ta jedna je sigurno ..kuchka neka frigidna), tu su im odmah druga i treca, za vadjenje
...taman posla da se malo vise potrude oko jedne...
A možda im jedna dosadi, pa vole malo da promene, pa dok su sa onom drugom i trećom taman se užele malo i ove prve... Pa iako su sa njom tri puta redje, taj sex bude pet puta kvalitetniji. Dakle, svi su na dobitku.A i žena zna da ima konkurenciju, pa se malo više potrudi...
I pošto su tri, ili četiri, onda mogu da podele kućne poslove i nema više onog "boli me glava" i "moram da se odmorim, sutra me čeka puno posla". Koju boli glava ta se suši na klupi k'o Mateja Kežman u Čelziju.
Ma poludeli bi vi bre da imate 3 zene u kuci..ajde i da poverujem da mozete da zadovoljite u sexu sve tri, ali zamisli kad krenu da ti zvocaju sve tri odjednom, jedna hoce da se mazite, druga trazi da odneses smece, a treca place posto je ljubomorna na druge dve pa trazi da je teshis..ma pobegao bi glavom bez obzira
Samo ću da te uputim na svoj gornji post. Ne potcenjuj stogodišnje iskustvo čovečanstva...Svaka ima svoje lutke povremeno - PMS i slične situacije. Tako gledano, svaki muškarac je malo poligaman.
A onomad tokom krstaških ratova jedan stari derviš mi je pričao zašto je poligamija dobra. Kaže najbolje je imati tri žene. Pošto žene teško mogu da se trpe pod istim krovom, onda se uvek svađaju, i to tako što uvek dve prave neprincipijelnu koaliciju (upotrebio je baš taj izraz) protiv treće. E onda ta treća nema gde, nego se dodvorava mužu, e da bi je ovaj zaštitio. Tako uvek imaš jednu koja te voli i pazi i dve koje joj podmeću klipove u točkove i trude se da ti se ušlihtaju i zauzmu njeno mesto.![]()