Poligamija

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao što sam i očekivao, preuzele đevojke da vode banku na temi. Nije ni čudo, ipak je onaj Andrija popularniji i realnije ostvarljiv od one Gamije. Ali niko osim Ivane se ne usudi da napiše koje bi forumaše/forumašice ubacio u svoje bračno gnezdo.
Warum? Šta se stidite?
Evo ja bih počeo, ali je moj izbor veoma sužen pošto za sve ispod 30 godina mogu da budem optužen za pedofiliju...

...a el poligamija ako zzivish sa jednom zzenom koja je podvojena lichnost, tj. ako ima alter ego ili egoe...?:)

Svaka ima svoje lutke povremeno - PMS i slične situacije. Tako gledano, svaki muškarac je malo poligaman.
A onomad tokom krstaških ratova jedan stari derviš mi je pričao zašto je poligamija dobra. Kaže najbolje je imati tri žene. Pošto žene teško mogu da se trpe pod istim krovom, onda se uvek svađaju, i to tako što uvek dve prave neprincipijelnu koaliciju (upotrebio je baš taj izraz) protiv treće. E onda ta treća nema gde, nego se dodvorava mužu, e da bi je ovaj zaštitio. Tako uvek imaš jednu koja te voli i pazi i dve koje joj podmeću klipove u točkove i trude se da ti se ušlihtaju i zauzmu njeno mesto. :mrgreen:

Svaka ima svoje lutke povremeno - PMS i slične situacije. Tako gledano, svaki muškarac je malo poligaman.
A onomad tokom krstaških ratova jedan stari derviš mi je pričao zašto je poligamija dobra. Kaže najbolje je imati tri žene. Pošto žene teško mogu da se trpe pod istim krovom, onda se uvek svađaju, i to tako što uvek dve prave neprincipijelnu koaliciju (upotrebio je baš taj izraz) protiv treće. E onda ta treća nema gde, nego se dodvorava mužu, e da bi je ovaj zaštitio. Tako uvek imaš jednu koja te voli i pazi i dve koje joj podmeću klipove u točkove i trude se da ti se ušlihtaju i zauzmu njeno mesto. :mrgreen:

pa to nije ljubav:)
znaci da te nijedna ne voli nego te koristi kao orudje u ratu protiv one dve:)
pa to je jadno po vas, uvek musko izvisi, to je nauka dokazala:)

Vise ljudi za seks je jedna stvar, vise ljudi za ljubav je nemoguce...ono kao imam 3 muza volim ih svu trojicu isto i oni nisu ljubomorni jedan na drugog, i vole samo mene sva trojica, i tako te gluposti nemaju veze sa zivotom, niti mi trebaju..
Ima onih sektasha kao zive u nekim zajednicama poligamnim i svi srecni, a meni deluju vise kao da su im isprani mozgovi sektaski..a ne da su srecni

eto meni i mojim srednjim godinama sleduje muskarac od 40 i +...a njegov fitilj ne gori svaki dan...najcesce, cast izuzecima....ili jednog od tih izuzetaka koji ce da me zadovolji, ili par komada pa na smenu...grupnjak nikako.....ali, onda nema da mi svaki donosi kosulje na peglanje....za to mi je i jedan puno....:D....e sto volim da lupam, vise neg ista....:D

Mene na poslu pre godinu dana spopao jedan mormon :rumenko:
Oni su imali do skoro pravo na 4 zene,a vec je imao jednu.Fina teta,upoznala sam je.
Hteo u Ameriku da me vodi :rumenko:
Rekoh "Ne deda!"
Fin cika,ostavio mi vizit kartu da se pozovem na njega u americkoj ambasadi,ako hocu tamo.

ja cu da citiram samog sebe (i to sam prepisao od pametnijih ljudi tj D. Radovica)"hrabar covek voli samo jednu kukavica voli sve zene"
poligamija = hipertenzija :D rasipanje energije na vise likova je meni licno bezveze :D

dakle ... ne hvala...ni u masti

A onomad tokom krstaških ratova jedan stari derviš mi je pričao zašto je poligamija dobra. Kaže najbolje je imati tri žene.
Auuu, sunce ti, dobro se držiš. :hahaha:

Zapravo postoje istraživanja. Ispada da su grupe od 5-7 osoba najstabilnije. Jer se obično raspadnu na dve grupe po navedenom principu koje su približno jednake brojnosti. Verovatno je idealna komuna od nekolko muških i nekolko žemskih .:D

Kome je do poligamije, preporučujem sistem uzgajivača nutrije. Tamo se iz jednog legla uzimaju ženke (koje su međusobno sestre), pridruži im se mužjak iz drugog legla i eto ti stabilnosti bazirane na krvnom srodstvu, a bez incesta. :confused:

Kojoj je do poliandrije, da nađe dva smetenjaka, jer važi empirijsko pravilo da dva smetenjaka vrede kolko jedan bezveznjak. :confused:

Kada sagledas iz malo sire perspektive, to njima i jeste logicno...ako ne zadovolje jednu (a ta jedna je sigurno ..kuchka neka frigidna :lol:), tu su im odmah druga i treca, za vadjenje :lol:...taman posla da se malo vise potrude oko jedne...

A možda im jedna dosadi, pa vole malo da promene, pa dok su sa onom drugom i trećom taman se užele malo i ove prve... Pa iako su sa njom tri puta redje, taj sex bude pet puta kvalitetniji. Dakle, svi su na dobitku. ;) A i žena zna da ima konkurenciju, pa se malo više potrudi...
I pošto su tri, ili četiri, onda mogu da podele kućne poslove i nema više onog "boli me glava" i "moram da se odmorim, sutra me čeka puno posla". Koju boli glava ta se suši na klupi k'o Mateja Kežman u Čelziju.

A možda im jedna dosadi, pa vole malo da promene, pa dok su sa onom drugom i trećom taman se užele malo i ove prve... Pa iako su sa njom tri puta redje, taj sex bude pet puta kvalitetniji. Dakle, svi su na dobitku. ;) A i žena zna da ima konkurenciju, pa se malo više potrudi...
I pošto su tri, ili četiri, onda mogu da podele kućne poslove i nema više onog "boli me glava" i "moram da se odmorim, sutra me čeka puno posla". Koju boli glava ta se suši na klupi k'o Mateja Kežman u Čelziju.

Ma poludeli bi vi bre da imate 3 zene u kuci..ajde i da poverujem da mozete da zadovoljite u sexu sve tri :lol: , ali zamisli kad krenu da ti zvocaju sve tri odjednom, jedna hoce da se mazite, druga trazi da odneses smece, a treca place posto je ljubomorna na druge dve pa trazi da je teshis..ma pobegao bi glavom bez obzira

Ma poludeli bi vi bre da imate 3 zene u kuci..ajde i da poverujem da mozete da zadovoljite u sexu sve tri :lol: , ali zamisli kad krenu da ti zvocaju sve tri odjednom, jedna hoce da se mazite, druga trazi da odneses smece, a treca place posto je ljubomorna na druge dve pa trazi da je teshis..ma pobegao bi glavom bez obzira

Samo ću da te uputim na svoj gornji post. Ne potcenjuj stogodišnje iskustvo čovečanstva...

Back