Poligamija

• Začetnik teme Začetnik teme S.S.S.Erbijanac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milojko Vasic:
A ti si za poliandriju, kao mala Gazdarica ?

ne... ja sam za ovako kako je (po tom pitanju sam konzervativan)... monogamija/andrija... Mada, generalno, nisam neka velika pristalica braka, jer mislim da ljudi mogu zajedno da funkcionisu i bez tog jednog papira... Malko je nezgodno samo sto se zakoni baziraju na tako necemu...

... doduse, ima i onih koji veruju da je brak neki dokaz ljubavi...

Ma, Milojko, da je ne znam kako dobar yebac, ne bi njih tri sam mogao da zadovolji...
Najvise sto bi mogao da postigne jeste to da ga ne sutnu, nego da se s drugima kresu sa strane...
I naravno da pitam za sex... Necu valjda da pitam za usisavanje kuce... :roll:
Nego, razumijem ja ovog S.erbijanca... Covjek bi lijepo da planduje, dok zene rade i radjaju... I jos da ima vise rupica za *******... Za neke ljude, tako nesto bi bilo raj na zemlji...
Jedino mi smijesno ovo da bi zene patile same do kraja zivota, ako se ne bi udale... Ma da, udaja je najvazniji, zapravo jedini vazan cilj u zivotu svake zene... Makar tog muza i dijelile sa drugim zenama...
Sestrama po muzu, kako to S.erbijanac lijepo objasni... :lol: :lol: :lol:

Gazdarica:
Ma, Milojko, da je ne znam kako dobar yebac, ne bi njih tri sam mogao da zadovolji...
Možda, ali, pazi šta ako je baš, baš, baš dobar yebač ?
Gazdarica:
Nego, razumijem ja ovog S.erbijanca... Covjek bi lijepo da planduje, dok zene rade i radjaju... I jos da ima vise rupica za *******... Za neke ljude, tako nesto bi bilo raj na zemlji...
Ovde, se slažemo, čovek razložno razmišlja.
Gazdarica:
Jedino mi smijesno ovo da bi zene patile same do kraja zivota, ako se ne bi udale... Ma da, udaja je najvazniji, zapravo jedini vazan cilj u zivotu svake zene... Makar tog muza i dijelile sa drugim zenama...
Sestrama po muzu, kako to S.erbijanac lijepo objasni... :lol: :lol: :lol:
I tu se slažemo. I ja mislim da je "udaja najvazniji, zapravo jedini vazan cilj u zivotu svake zene... Makar tog muza i dijelile sa drugim zenama...".

Milojko Vasic:
Incognito:
Dokazano je da muskarac tesko moze da zadovolji i jednu zenu (statistika kaze da u preko 60% seksualnih odnosa, zene foliraju orgazam kako ne bi uvredile partnera), a za vise i da ne pricam...

I kako bi bio, majke ti, pravedniji prema zenama... Pa ti hoces harem koji ce da te sluzi, a ti da sedis ispred TV-a i krkas ceo dan... Zasto zena mora da ide u prodavnicu? Zasto mora da usisava kucu? ... Pa zar ti ne mozes nesto sam da uradis?

Pravednije bi prema zeni bilo da podelite kucne poslove pola-pola, nego da dovodis jos par zena da te sluze...

cccc... svasta se izradjalo na ovom svetu...
A ti si za poliandriju, kao mala Gazdarica ?
Pa ssta je laksse leba ti?
Da delim poslove pola pola,il da ih izdelim na ssta ja znam 5 delova.
A ssto se zadovoljavanja ticce,to ssto se skuccila,tj.ssto se nassla pod zasstitnicckim krilom
ccovekovim-to treba da joj je zadovoljenje nad zadovoljenjima.

S.S.S.Erbijanac:
A ssto se zadovoljavanja ticce,to ssto se skuccila,tj.ssto se nassla pod zasstitnicckim krilom

Pa ako bas hoces da olaksas zeni, neka ona nista ne radi i uziva, a ti nadji jos 5-6 momaka pa podelite poslove... Muskarci su predodredjeniji za fizicki rad, tako da ce takva solucija itekako olaksati zeni...

Dakle, ako je to glavni motiv, promeni naziv teme u poliandrija :lol:

U zemljava gde poligamija postoji,muskarac je obavezan da svim svojim zenama obezbedi sve sto je potrebno za udoban zivot!Kod nas,prosecan muskarac tesko moze da izdrzava i samo jednu!Prema tome decko,koliko para toliko i muzike!Nije to tako lako i primamljivo kao sto ti izgleda! :wink:

Incognito:
S.S.S.Erbijanac:

Pa ako bas hoces da olaksas zeni, neka ona nista ne radi i uziva, a ti nadji jos 5-6 momaka pa podelite poslove... Muskarci su predodredjeniji za fizicki rad, tako da ce takva solucija itekako olaksati zeni...

Dakle, ako je to glavni motiv, promeni naziv teme u poliandrija :lol:
NIje mi motiv da olakssam zzeni,nega da imam visse zzena.

S.S.S.Erbijanac:
Ebo nas polarni medved-kolko smo samo izraza preuzeli od Turaka,a ono najlepsse,tipa hareme i po par zzena na gomili,pa sve to legalno+dobrodosslo--nismo.

Ha, ha, ha .....

E, pa vidis, nikad nije kasno. Osnuj ti neku stranku koja se bori za poligamiju, s obzirom na konkurenciju ... imao bi velike sanse. A i imajuci u vidu deficit muskog sveta poligamija je jedan od mogucih resenja tog problema :)

Pa to ti i govorim.Jako je mnogo ccinjenica koje idu u prilog ideji.
Recimo deca-svi vole decu,jel?
Neminovno je da bi s visse zzena imo i visse dece.
Tako bi i meni sunce ccesscce izlazilo,a zene bi recimo mogle da odmaraju svesne da rade nessto konkretno po pitanju prirodnog prirasstaja(svi se zzale na to ovih dana)

to sto ti smatras da je poligamija ok je tvoje pravo i lepo si nam obrazlozio prednosti koje muskarac ima...ali da nas nesto ubedjujes da zene imaju neke koristi od toga, hmmm...sto bi rek'o narod, mani nas tih fazona...a koliko vidim vecini je jedna zena sasvim dovoljna, a bogami neki smatraju da je i to mnogo :)
ps. nisam te bas ni shvatila nesto ozbiljno, al' volela bih da ti se ostvari zelja...joooj, video bi svog boga 8)

I, bre, Erbijanac, pa ti nisi dogurao dalje od pecinskog coveka. Kazu da su prvi muskarci u biti bili poligamni tj da je to njihova normalna priroda i tako su se zaista i ponasali dok su ziveli u plemenima. Za ono vreme to je bila sasvim normalna zajednica. Al, u pm, pa zar jos niste ni malo EVOLUIRALI?

S.S.S. Erbijanac, nemoj molim te da se obazireš na ove provokacije.
Samo, nešto baš nisi produktivan što se novih ideja tiče. Žao mi je ako je tvoja inspiracija nestala (u šta čisto sumnjam). Nemam čemu da se smejem.
Nastavi samo, ja sam uz tebe. :lol:

babydoll:
I, bre, Erbijanac, pa ti nisi dogurao dalje od pecinskog coveka. Kazu da su prvi muskarci u biti bili poligamni tj da je to njihova normalna priroda i tako su se zaista i ponasali dok su ziveli u plemenima. Za ono vreme to je bila sasvim normalna zajednica. Al, u pm, pa zar jos niste ni malo EVOLUIRALI?
Znass za onu pojavu da se u modu vraccaju zvoncare iz 60-70 ili oni kul cilindri iz 40g i to neda se vraccaju-nego nogom otvaraju vrata.
E taj sluccaj je i sa poligamijom(samo ccekam kada cce da izvali ssarke)
Peccinski ljudi su znali ssta valja,zato i nisu u peccinu dovodili polarne medvede nego zzene-jel.
A ssto se ticce nas Srba,pa nama su kola krenula nizbrdo sa introdukcijom pojma"zzenska prava"
Od kad smo zzenu pustili iz kujne da slobodno kljuca
po okolini---sve zlo i naopako.
Ko u onoj bajci o "bass cceliku"-kao daj mi malo vode,daj mi malo vode....pa kad se oslobodio iz onog bureta....samo je zvonilo,jel.
E,a vama ssto ponosno stojite na vrhu evolucionog lanca(koji god da ste)-vama da dobri Bog da,pa da vam SRBI kroz kuccu jedared protrcce!!!

S.S.S.Erbijanac:
babydoll:
Znass za onu pojavu da se u modu vraccaju zvoncare iz 60-70 ili oni kul cilindri iz 40g i to neda se vraccaju-nego nogom otvaraju vrata.
E taj sluccaj je i sa poligamijom(samo ccekam kada cce da izvali ssarke)
Peccinski ljudi su znali ssta valja,zato i nisu u peccinu dovodili polarne medvede nego zzene-jel.
A ssto se ticce nas Srba,pa nama su kola krenula nizbrdo sa introdukcijom pojma"zzenska prava"
Od kad smo zzenu pustili iz kujne da slobodno kljuca
po okolini---sve zlo i naopako.
Ko u onoj bajci o "bass cceliku"-kao daj mi malo vode,daj mi malo vode....pa kad se oslobodio iz onog bureta....samo je zvonilo,jel.
E,a vama ssto ponosno stojite na vrhu evolucionog lanca(koji god da ste)-vama da dobri Bog da,pa da vam SRBI kroz kuccu jedared protrcce!!!

Pa takvog te volim! :lol:

Dartraven:
U zemljava gde poligamija postoji,muskarac je obavezan da svim svojim zenama obezbedi sve sto je potrebno za udoban zivot!Kod nas,prosecan muskarac tesko moze da izdrzava i samo jednu!Prema tome decko,koliko para toliko i muzike!Nije to tako lako i primamljivo kao sto ti izgleda! :wink:
E ajd da kazzemo da ja imam mnogo love!
primer:
Ako Jovica ima 300din,a Slavko mu tu doda joss 175din-koliko zzena sleduje Jovici?
problem ressiti:
a.deljenjem UKUPNE koliccine novca koeficijentom za
eventualnu zzenu(EZZ)
b.sistemom jednaccina
c.metodom uzaludnih pokussaja
rezultat zaokruzziti na dve decimale
P.S.sportski pozdrav za missicu

Back