Policisticni jajnici i PCOS

Drama_Queen

Početnik
Poruka
2
Ne bih zapocela ovu temu da ih nemam… Pokusavam da ostanem u drugom stanju, ali mi ovulacije stalno izostaju… Pila sam Femisan kapi, ali nisu dovele ni do kakvog pomaka, s tim sto je istina da mi menstruacije uz njih nisu bile tako bolne. Pila sam i Siofor od 500, ali nikako nisam mogla da se naviknem na lek, stalno sam imala mucnine i nelagodnosti.
Trenutno pijem Inofolic, na nagovor drugarice iz Italije. Da li je neka od vas cula za ovaj lek ili imala neka iskustva s njim? Nema ga trenutno u Srbiji, ja trenutno imam zalihe za 3 meseca. Radi se o prirodnom leku, na bazi mio inozitola i folne kiseline, koji regulise poviseni insulin i stimulise ovulaciju. Drugarica kaze da Inofolic u Italiji svi ginekolozi preporucuju zenama koje imaju problem sa policisticnim jajnicima i PCOS-om. Nasla sam jako pozitivne komentare na inostranim forumima u vezi sa njim, ali me zanima i vase iskustvo ukoliko ga imate…

Nisi jedina i ja sam imala velikih problema sa PCOS.
Slicno tebi probala sam gomilu lekova i preparata sa vise ili manje uspeha.
Verovala ili ne, najvise mi je pomogla kombinacija cimeta i meda. Iako sam u pocetku bila skepticna, nasla sam i nekoliko studija da ova kombinacija povecava sansu za ovulaciju (zbog cimaldehida koji se nalazi u cimetu). Uzima se kasicica meda sa pola kasicice cimeta u casi mlake vode ujutro i uvece.
Puno srece i nadam se da ce ti se zelje brzo ostvariti:zpozdrav:

Back