Policijski krvavi pir se nastavlja- brutalno pretučen nedužan mladić

Postoji određena prećutna saradnja između nekolicine ljudi iz vrha alkatraza sa policijom, a cilj je da uz njihovu pomoć preuzmu prevlast na tribini i definitivno potisnu Zabranjene. Složena je i zamršena to igra... priznajem da ni ja ne znam o čemu se tu više radi.

Kako bre da "preuzmu" prevlast, kad oni prevlast imaju više od deset godina?
Valjda Zabranjeni trebaju preuzeti prevlast.

E, tu sam te čekao. A zašto Zabranjeni ne bi bili na jugu? Pa zato što oni ne daju da ih policija kontroliše, dok pojedini "značkatrazi" to dozvoljavaju i baš zato imaju podršku policije. A veruj mi da Zabranjeni imaju jaku podršku u unutrašnjosti i mogli bi da se vrate na jug.

Zabranjeni ne mogu da udju na jug zato što to nije u interesu javnog reda i mira.
Jednostavno...rizično je pustiti ih na istu tribinu sa Alkatrazima.
Može doći do velikih incidenata, može biti povredjenih, stradalih...a to nikom nije u interesu.

A te priče kako Zabranjeni ne daju da ih policija kontroliše su toliko smešne, da sam sklon zaključiti da si prilično neozbiljan lik.
Ko da će njih neko pitati ili anketirati.:lol:

ma ima..to je ono kad ih uhvati nervoza, pa im treba da se isprazne..
vise kao sparing partner
prica mi neko tako mlad ko se zaljubio, ali ne bas srecno.treba negde sa emocijom, a ne zna gde
otisao je u tabor navijaca suprotnog kluba..bila njih osmorica i rekao im - momci, treba mi tuca
oni ga pogledali i rekli - ti si lud, sigurnoimas oruzje
on im pokaze da nema i lepo kaze da ima nagomilani bes
potuku se lepo pesnicama, on slozi sedmoricu na pod..osmog uzme izljubi i kaze mu - hvala ti ko najrodjenijem bratu i ode :lol:

To se sad zove "nema kud sa emocijom"? :)
Zašto nije uzeo da nacijepa drva ili nešto korisno da uradi? Nego mu baš treba tuča...Sve bih ja to na Goli otok da tucaju kamen...:)

Jedna lepa pesmica koja je nekada pevana na tribini kazuje mnogo toga:
"Treba ti utoka, gudra, kuurva, pitaj puba, pozovi 92,
On je ubica, lerdi, makro sa značkom, čuva ga država!"

Kriminalaca je puna i policija, nemoj da se lažemo, samo što se kriju iza zakona, što je najgore. Kao što sam već jednom spomenuo, šta misliš gde ide većina zaplenjene robe? Ne verujem da se prerađuje u origano ili prašak za pecivo, već se vraća na ulicu a prodaju je ljudi koji rade za... pogodi koga.

I nigde ja ne branim kriminalce, možda će biti uskoro, ali za keš :D.

I zašto tuča ne može biti fer? Odakle ti to?

Uostalom, "šmekerstvo" ne zavisi od posla kojim se baviš. I policajac itekako može biti šmeker, i kriminalac, i biznismen itd.

- - - - - - - - - -

Ne znam ja. Pretpostavljam da vi znate. Ko podržava razdor između Alkatraza i Zabranjenih, ko sprovodi jednog vođu navijača do kopa, ko zabranjuje "Zabranjenima" ulaz na jug, taj verovatno i zna ko je naredbodavac. Ja nisam iz te priče.

Što se tiče pjesmice,da li je to poruka za borbu protiv kriminala u redovima policije?
Lijepo...Ali onda i svojim primjerom moraš da pokazes isto,jer ovako to zvuci kao ljutnja djeteta kad dobije batine od jaceg,kog je pri tom izazivao...

"Šmekerstvo"ne zavisi od posla kojim se baviš...ali kriminal nije posao...
Bar ne legalan...I time ne moze svako da se bavi...Samo osobe niskih moralnih standarda...
Nema ništa romantično ni lijepo ni u kakvom kriminalnom poslu...i ljudi koji se time bave ne mogu biti šmekeri...
Takođe,ni posao policajca ne podrazumijeva nikakvo "šmekerstvo",već očuvanje reda,mira i sprečavanje kršenja zakona...
A kad smo već kod razularenih navijača...moje lično mišljenje je da moraš biti ili mnogo mlad i naivan ili mnogo glup da učestvuješ u makljanju sa suprotnim taborom,i ni za čije "babe zdravlje" rizikuješ razbijenu glavu,u najlakšem slučaju...Da ne pričam o tezim incidentima...
I izgovor da medju policijom ima kriminala,nije razlog da se neko i sam bavi istim...

Policija u Srbiji nije policija nego banda psihopata i kriminalaca , koja štiti režim a za uzvrat joj se daju odrešene ruke u vršenju krivičnih dela i iživljavanju svojih mračnih sklonosti . Kako kriza u Srbiji ide svojim tokom sve je jasnije da je sukob neizbežan - pa ili će narod uništiti sistem i policiju koja ga štiti , ili će jednostavno nestati kao što su već mnogi drugi narodi nestali pre njega .

Kako bre da "preuzmu" prevlast, kad oni prevlast imaju više od deset godina?
Valjda Zabranjeni trebaju preuzeti prevlast.

Ajdeee?! Trebao si boldovati ono "definitivno"... tačno je da je Alkatraz imao neosporivu, ne prevlast, nego vlast na južnoj tribini, ali od kad je zvanično otpočeo rat za prevlast više ništa nije isto kao pre. Tek kad definitivno potisnu Zabranjene, onda se može reći da su u potpunosti preuzeli jug (ovo jug ne msm. na tribinu, već na celinu partizanovih navijača).

Što se tiče Zabranjenih, kao što sam ti već i rekao oni imaju dobru podršku i da nema policije cenim da bi već preuzeli južnu tribinu. Jel teba da spominjem što su im već prišli Koalicija, Jang Bojsi, South Family, Grobari Beograd, frakcija Grobara Kragujevac itd. Grobari 40 + se drže po strani.
A ko vodi Zabranjene, to je tek posebna priča.
Jel treba da spominjem što je u prvoj tuči, onoj čuvenoj u Subotici, Alen pobacao sve iz Alkatraza, lomio koste kome je stigao a da niko mu ništa nije smeo i osvojio onaj veliki transparent Grobari Jug? Dečko je jak kao zemlja i kad bi imao tako jaku podršku sa strane mogao da bi da se vrati na jug lagano.

Možeš li ti da mi kažeš koji je razlog što su ga policajci ispebijali prilikom otvaranja kafića i provocirali i za koga su to uradili, ako ne postoji bilo kakva prećutna saradnja između vrha Alkatraza i policije?

ZabranjeNi ne mogu da udju na jug zato što to nije u interesu javnog reda i mira.
Jednostavno...rizično je pustiti ih na istu tribinu sa Alkatrazima.
Može doći do velikih incidenata, može biti povredjenih, stradalih...a to nikom nije u interesu.

Ma ajde, šta kažeš.. a vas to najviše brine... za policiju je to "jedan ološ više ili manje" !? Taj "rat" će se voditi sve dok se ne izravnaju stari računi... ili ti misliš da će se tek tako zaboraviti to što je uz kuurac izrešetan jedan dečko samo zato što je bio pripadnik druge podgrupe... možeš ti da mažeš koliko hoćeš da je to bilo zato što je Isak isprovociran, ali činjenica je da je ubijen pre svega zato što je pripadnik "Zabranjenih".

Vi to ne možete da sprečite sve i da hoćete. To se i pokazalo tokom prethodne dve godine kada su paljeni kafići, automobili, pravljene sačekuše u kojima su ljudi ubadani noževima, dogovorene tuče itd... pa niste ni vi Veliki Brat. Uostalom, nemoj više da se lažemo- zabranjen im je ulaz na tribinu ne zbog očuvanja javnog reda i mira (to je drugorazredna stvar), već zbog toga što policja dobro sarađuje sa vrhom Alkatraza, ali ni to ne zarad očuvanja reda i mira, već zarad nečeg drugog. ALi to je za neku drugu priču.

A te priče kako Zabranjeni ne daju da ih policija kontroliše su toliko smešne, da sam sklon zaključiti da si prilično neozbiljan lik.
Ko da će njih neko pitati ili anketirati.:lol:

Pa da znaš da si ovde u pravu. Znam da je bolje pasti u ruke Hanibalu Lektoru nego vama i da ste u stanju, kada biste to želeli, da i od patrijarha Pavla (da je sad živ) iznudite iskaz kako je digao u vazduh školski autobus pun dece. Ne čudi me ništa. Plus kad dodam razne povlastice, malo zamazivanja parama itd. jesi u pravu. Ja govorim o trenutnoj situaciji... a ona kaže da nad Zabranjenima nemate apsolutnu kontrolu.

Inače, lično povodom ove rasprave nema šta da krijem, a smorilo me je više da biram reči i da vrdam i da ispravljam samog sebe... ja jesam nekada bio član Grobara iz unutrašnjosti i ne vidim tu ništa loše, samo sam navijao i ponekad se tuko :mrgreen:, ali fer, nisam bio nikakav "ološ", kako si se ti trudio predstaviti navijačke grupe, sa stadiona sam se povukao pre nego što su izbili ti sukobi, a sada retko posećujem tekme... ali ni tada mi samo nikada nismo imali sve informacije šta se događa u Beogradu, dok to dođe do nas priča se izmeni i dobije drugu konotaciju... ali sve ovo što sam do sad napisao jeste tačno i nemam razloga da sumnjam... neproverene inf. ne iznosim. Uzgred, u mom mestu nema takvih podela jer su videli da niko nije apsolutno u pravu, dok moje simpatije jesu na strani Zabranjenih, znam neke momke iz te grupe ovde ovde u Bg i svi su tu pre svega iz ljubavi prema klubu, a ne iz želje za bilo kakvim prisvajanjem bilo kakve koristi. Kako god, džaba si se zalepio za mene, jer ja nemam nikakve informacije da ti dam, te stvari me više ne interesuju bogzna kako niti imam bilo kakvih neposrednih saznanja o bilo čemu, sve je ovo iz druge ruke... ako već očekuješ unapređenje u viši čin :mrgreen:.

Poslednja izmena:

Back