Policijski kadeti otimaju ljude

DA SUBOTA neće biti uobičajeni dan odmora za porodicu Damjana i Julijane Kovačević iz Sremskih Karlovaca najpre je shvatila njihova kćerka Maja. Kada je oko 16 časova izašla u dvorište ugledala je na terasi susedne kuće izbezumljenog mladića.
- Izvinite, molim vas, koji je ovo grad? Je li ovo Beograd ili Novi Sad? - nervoznim polušapatom pitao je nepoznati mladić Maju.
Kada mu je zbunjena žena objasnila da se nalazi u Sremskim Karlovcima, mladić je rekao da se zove Miloš Jakovljević, da je kidnapovan i pokazao lisice na gležnju leve ruke. Kovačevići su mu pomogli da preskoči u njihovo dvorište. Nije imao povreda na licu, ali ruke su mu bile izgrebane.
- Dete je bilo izbezumljeno, drhtalo je. Ponavljao je da je iz Beograda, da je otet zato što je njegov tata bogat i tražio da odmah pozovemo policiju. Vikao je: “Požurite, oni bi mogli uskoro da se vrate!” - kaže glava porodice Damjan Kovačević (75).
U nekoliko minuta, koliko je trebalo policiji da stigne na lice mesta, mladić je ispričao da su ga dvojica nepoznatih mladića otela na prevaru u Novom Beogradu 8. maja, strpali u prtljažnik automobila i dugo vozili u nepoznatom pravcu. Sve do tog trenutka držali su ga u podrumu, vezanog za rešetke.
Mladić je imao slobodnu desnu ruku, a levom je lisicama bio vezan za rešetke na jednim od nekoliko vrata u kućnom podrumu, dugačkom 38 metara. On je u subotu uspeo da skine lisice sa rešetki i da izađe iz podruma. Zatim se spoljnim stepeništem popeo na terasu kuće u kojoj je bio zatočen, ugledao Maju i zamolio za pomoć.

hro-Darko-Amanovic.jpg

.....

JA SAM VAŠ!
KADA je video da nema kud, Darko Amanović je policajcima koji su mu stavljali lisice uzviknuo: “Ej, ljudi, ja sam vaš!” U tom trenutku ispao mu je pištolj koji je nosio za pojasom. Ispostavilo se da je reč o studentu Policijske akademije u Beogradu.

http://www.novosti.rs/code/navigate...begao preko terase&kword_add=hapsenje, otmica

Ђабе да виче да је њихов када ушао на другу страну(криминал)

Па јел нису и они били на власти, само у другим дресовима од '90-их на овама ?

Pa stani malo. Prvo reci koliko ti smatraš da treba godina da se izvrši reorganizacija policije. Pa ću ja jednostavno da od 2010 oduzmem taj broj i vidjećemo ko je u to doba bio na vlasti. Onda smo trebali uvesti mandate od 20 godina, da se sve to može stići, a ne da neko zezne stvar '93., pa da ispaštamo 2010.

Vođa grupe sin profesora policijske akademije

I pritom student te Akademije...kad samo pomislim na ovih nekoliko momaka i devojaka, iz ćerkinog društva, odličnih đaka i sportista koji nisu mogli ni da privire u tu "Akademiju"...kao jaka konkurencija, žestoki kriterijumi....fuj!!!

I šta će mali "Ja sam vaš" da dobije?
Par disciplinskih šamara od tatinog kolege?

pljuc

То је код нас редовна појава. Знаш оно...

Posle saslušanja u Palati pravde, Jovanović, Loran Milić Locko, Saša Vuković, kao i policajci Aleksandar Vučković i Darko Andulajević, inače lično obezbeđenje direktora Savezne direkcije za informisanje Slobodana Orlića, u noći između četvrtka i petka, sprovedeni su u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici. Svoj petorici na teret se stavlja krivično delo teške iznude.

U bašti kafića “Dragulj” u trenutku incidenta bilo je dosta gostiju. Kada se dogodio incident, kako nezvanično saznajemo, Andulajević i Vučković, pripadnici Uprave za obezbeđenje ličnosti MUP Srbije, “nisu hteli da se mešaju”, “iako su čuli pretnje”. Po drugoj verziji, pokazali su gostima službene legitimacije i rasterali uzvicima: “Policija, policija”!

У нормалној земљи, кад чујеш "полиција!" знаш да си сад сигуран

Код нас очигледно треба да вадиш пиштољ и отвараш ватру

Back