Policija upala u vilu PAROVA! Produkcija pozvala NADLEŽNE ORGANE da privedu sve učesnike zbog INCIDENTA!

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Policija upala u vilu PAROVA! Produkcija pozvala NADLEŽNE ORGANE da privedu sve učesnike zbog INCIDENTA!

Produkcija nije želela više da trpi učesnike i odmah su pozvali policiju

Kako saznaje Objektiv.rs, iz izvora bliskih televiziji, produkcija rijaliti šou programa “Parovi”, više nije želela da “pregovara” sa učesnicima i pozvali su policiju da ih sve privede:

“Učesnici su bili “malo bezobrazni”, morali smo!”, rekao nam je izvor, a na naše pitanje šta će se sada desiti odgovorio je kratko i jasno:

“Sada je sve u rukama policije, sve će ih procesuirati pa ćemo videti ishod.”

https://objektiv.rs/vest/424496/pol...denta/?utm_source=blic.rs&utm_medium=exchange

Nakon što te učesnike dovete u stanje ludila da se dešavaju ovakvi incedenti, vi okrivite same učesnike i pustite uh niz vodu.

Bando jedna mafijaška.

Produkcija treba da ide u zatvor, a ne učesnici.

Ne pratiš ti dobro šta se tamo dešava i šta im sve rade.

Uuujeee... Šta im rade? Što, jesu ih na silu dovukli tamo? Ne daju im koku na kvarnjaka? Ne daju im krku i alkoholčinu za džabe? Došao ološ da uzme pare na guzove pa neće, jel, da trpi nepravdu. Smeta im što Gastoz, Dalila i Miloš Bojanić dobijaju po paklo cigara nedeljno više od ostalih? Ma samo robija i kamenolom. Takav otpad ne treba da bude uopšte deo ovog društva.

To ti je osnovna i srednja skola za debile i debilkinje koje se radjaju u Srbiji pa da znaju sta je to licnost, sta je kultura ponasanja po njihovom, i tako te osnovne pojmove nauce u parovima i farmi...naravno na nivou dna....
Malo fajt, malo seks, malo prostitucija, malo fensi malo ja sam bre kraljica , nemoz ti mene da gledas kao ravnu...

dd2.jpg

Uuujeee... Šta im rade? Što, jesu ih na silu dovukli tamo? Ne daju im koku na kvarnjaka? Ne daju im krku i alkoholčinu za džabe? Došao ološ da uzme pare na guzove pa neće, jel, da trpi nepravdu. Smeta im što Gastoz, Dalila i Miloš Bojanić dobijaju po paklo cigara nedeljno više od ostalih? Ma samo robija i kamenolom. Takav otpad ne treba da bude uopšte deo ovog društva.

Šta sad, treba da gledam lika koji se naložio na Parove kao ozbiljan projekat pa se kao on dao u ozbiljno proučavanje učesnika i njihovih ljudskih kvaliteta.
Brate, njima je čas toplo čas hladno jer su pajdomani koji debelo kriziraju. Pa im čika Marić da malo gudrice da se prcaju, pa malo da se biju, pa malo da se pljuju. A vidim koliko im je tamo loše kad jedni isti učestvuju po 5 puta i trčeći se vraćaju. Sve je to suv ološ i jedina žrtva su ljudi kojima se ovo plasira a zločinci su svi koji tu učestvuju i njihove gazde.

Velika gledanost ovakvih gluposti odraz je inteligencije nacije.
Ne nuzno inteligencije, vec stupnja zavedenosti, ali jasno mi je sta mislis.
Nije samo u Srbiji tako, ako ti je ikakava utjeha.

Zamislimo situaciju da ljudi na jedan jedini dan ne upale tv, ili ne procitaju ista servirano iz medija.
Mozda bi se sve promijenilo.

Poslednja izmena:

Back