Policija u Holandiji bez milosti prema blokaderima: Pogledajte kako je sprečen haos na fakultetu u Amsterdamu

Nemoj da kurcobetis, ovo je protest podrzavalaca Hamasa i terorista.
Na Harvardu i Columbiji u USA kazu da nije, kazu da su to ljudi koji imaju svoje misljenje i da imaju prava zagarantovana 1.amandamanom ustava. A protestanti su nosili kufije (palestinske marame) kao i protestanti u Amsterdamu.

Uzgred, tamo u drugoj polovini '80-tih sa mnom studirao jedans student iz Palestine, doduse on sporije nego ja, znatno sporije pa ja naleteo na njega na III godini iako je bio stariji 3 godine od mene (a ja pre studija bio jos u JNA). OK, nema veze sve to ali on nama bio zanimljiv lik, stalno je delovao kao da je pao sa Marsa, poprilicno iznenadjen ovim ili onim oko nas.

Tamo krajem '80-tih, mislim da je to bila tacno 1990-ta, kada se vec po novinama i TV-u naveliko pocelo pisati i govoriti o zlocinima ka srpskom narodu i neravnopravnosti u republikama SFRJ te su se Hrvati i Muslimani (tada se to pisalo velikim slovima kao nacionalna a ne verska odrednica) desi se neko od mnogobrojnih s.r.anja izmedju palestinaca i Izraelaca, izrokaju Izraelci neki palestinski kamp te pobiju neke ljude. Pojavi se taj moj drugar na fakultetu sa kufijom (palestinskom maramom) na glavi, ide preko bulevara Revolucije, jos prelazi sa druge strane ulice van pesackog, probija se kroz tramvaje i automobile na obe strane bulevara. Neki mu sviraju iz kola, dal' zbog toga sto krsi propise (a u istom trenutku ih krsi bar jos 10 ljudi na tom istom mestu) dal' zbog toga sto prepoznaju da je Arapin ( svi u SFRJ su znali kako izgleda Jaser Arafat, veliki frend pocivseg diktatora Broza) a u tom trenutku u Srbiji pocinje da preovladava misljenje da su Muslimani losi jer su muslimani a Arapi su, jelte, takodje muslimani. Dodje do nas koji stojimo pored spomenika na ulazu u zgradu fakulteta nas Palestinac i dobacim mu ja: "Ali, druze, nije vreme da stavljas na glavu tu maramu, vidis da ti sviraju." A on: "A stooo?", "OK, nema veze.".

Ништа звучне хаубице него олд скул, трас преко пиичке.
Кад је топло блокадери добију пендрек,
а кад је ледено полију их чистом водом па се смрзну.
Након поливања све који не збришу потоваре у аутобусе,
њих око 700, одвезу на стадион и задрже довољно дуго
да свако прописно добије обострану упалу плућа,
након чега их пусте кући.

Демократија је чудо, балкански диктатори појма немају.

Police break up climate protest on The Hague motorway​

January 11, 2025

ANP-517215099.jpg

The Hague police used water cannon in near freezing temperatures to break up Saturday’s blockade of the A12 motorway and surrounding roads by climate change campaigners.
In total, some 700 people were arrested and taken by bus to the ADO Den Haag football stadium where they were released.
https://www.dutchnews.nl/2025/01/police-break-up-climate-protest-on-the-hague-motorway/

Poslednja izmena od moderatora:
Холандски судови су рај за убице за воланом

Вишеструко осуђиван за брзу вожњу добио на суду минимално комуналани рад на суду са образложеше

да се није могла доказати исправност возила

Пијан возио 250 и убио целу туђу породицу .. осуђен 10 година

https://nltimes.nl/2023/12/19/reckl...gets-10-years-killing-entire-family-car-crash

Poslednja izmena:
Холандски судови су рај за убице за воланом

Вишеструко осуђиван за брзу вожњу добио на суду минимално комуналани рад на суду са образложеше

да се није могла доказати исправност возила

Пијан возио 250 и убио целу туђу породицу .. осуђен 10 година

https://nltimes.nl/2023/12/19/reckl...gets-10-years-killing-entire-family-car-crash
U takvu "demokratiju" žele da nas uguraju.

E neće da može, koekude!:kafa:

Back