- Poruka
- 198.876
Uh... ja odoh a ti razmisli do sutra. Ako treba pomoć može na PP. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И? Шта доказује то што си цитирао?
Vecina ljudi reaguje u skladu sa svojim predrasudama i uopste ne cita vest. Od vesti da je devojka poslata da cuva parking do toga da je perac cuvao Marinku parking stvar se u osnovi izmenila, a vi i dalje napadate zenu za nesto sto nije uradila. Simptomaticno je da sam na vise tema zapazio da se UVEK nadapa zrtva, a nikad se ne osudjuje postupak nasilnika. Ako tako razmisljas to znaci da precutno branis nasilnika.
sve mogu da ti oprostim ali ovo - da ti se nabacujem...
A da prebiju starca zbog lubenica to mogu? Pa zar skoro nije bilo da se mace neke babe pokakilo na stepenistu pa treba da ide u zatvor? Ovo je mnogo veci prekrsaj. Ja mislim da ti ljudi ne znaju zakon. Ko zna koga su naprimali u komunalnoj.
Pozdrav za Serpanta. Ljudi tako se to radi.
Izgleda da ovi koji podržavaju nasilnika i nisu baš preterano normalni?
Klasičan primer Ja tebi vojvodo ti meni serdare. Je li konspiracija išla preko privatnih poruka, ili je podvojena ličnost, koji sam ja meni kralj.
Невољник зарадио крагну од Маринковог - рајсфершлуса?Можда се ушинуо док је стављао наочаре на кола (док му је овај млатио девојку)? Ово муљање у блату све луђе...
![]()
Ал' пази сад ово:
Ivan Agbaba sada tvrdi da ga pevač Marinko Rokvić nije prebio i da su mediji napumpali celu priču
Невољник зарадио крагну од Маринковог - рајсфершлуса?Можда се ушинуо док је стављао наочаре на кола (док му је овај млатио девојку)? Ово муљање у блату све луђе...
![]()