Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Момчило је полурват, и нема рвацку путовницу, за разлику отебе.
Ima !
Pre 7-8 god. uzeo u osječkom MUP-u.
Objavile novine u Srbiji !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Момчило је полурват, и нема рвацку путовницу, за разлику отебе.
Ako se nastavi neprekidan niz novih rađanja,Opet nemaš pojma . Bajagin otac je kao oficir ( potpukovnik ili pukovnik ) službovao u Bjelovaru i zato je Bajaga tamo rođen .
Što se tiče hrvatske putovnice pola ih forumaša ovdje ima u džepu a sviraju curcu .
Bajaga je uzeo hrvatske papire u vrijeme kada se sa srpskim pasošem nigdje nije moglo ni mrdnuti . Ima pravo pa što da ne koristi
ako mu treba ? Ja nemam putovnicu mada na nju imam pravo . Čekam da Srbija uđe u evropsku uniju da putujem samo sa ličnom kartom .
Ima !
Pre 7-8 god. uzeo u osječkom MUP-u.
Objavile novine u Srbiji !
Za Adolfa Topića nisam znao, a za ove što si nabrojao jesam.Nema on veze sa Osijekom . Poznavao sam sve bitne ljude u Osijeku pa to znam .
U Osijeku su odrasli Jasna Šekarić , Ljupko Petrović , Čakalić koji je nekad igrao
za Zvijezdu ( od Srba ) - Dado Topić , Kićo Slabinac ( Hrvati ) itd .
Sve ih poznavao lično osim Dade Topića .
Bajaga je rođen i odrastao u Bjelovaru a to mu je osnova za traženje njihovih papira .
( postoji Bajagin intervju gdje on govori o Bjelovaru )
I meni !Рецимо да ми је Адолф три пута симпатичнији од Бајаге.
Рецимо да ми је Адолф три пута симпатичнији од Бајаге.
Kako sirite mrznju...![]()
MIslis da ustqaski sljam treba voleti? Mislis da onaj ko ode da zabavlja ustaski sljam treba da bude zaljen? Al dobro, tebi e vredi spomnjati jastrebarsko, jedini logor za klanje srpske dece
To je proslo pre skoro jednog veka....
Amerikanci su na Japan bacili 2 atomeske bombe od kojih je u mometu poginulo 200.000 ljudi i jos i danas umiru, pa su godinu dana nakon rata postali veliki poslovni partneri...
A ti se secas sta je bilo pre skoro jednog veka....I busis satru...