Policija skrivila udes sa smrtnim ishodom kod Bubanj potoka

MÉH'DEL'AÉY

Aktivan član
Poruka
1.723
Policija je zaustavila vozilo na auto-putu kod Bubanj potoka na Begaljičkom brdu, tamo gde nema zaustavne trake, direktno protiv propisa . dok su tu stajali na njih je naletelo drugo vozilo čiji je vozač poginuo . Slike govore sve

687914_saobracajna-nesreca-20151103-foto-rajko-ristic-2.jpg

687915_saobracajna-nesreca-20151103-foto-rajko-ristic-1.jpg

LANČANI SUDAR NA AUTOPUTU: Poginula jedna osoba kod Begaljičkog brda

Jedna osoba je poginula, a policajac je povređen u lančanom sudaru tri vozila kod Begaljičkog brda na autoputu, u smeru ka Nišu.

"Fabija" je naletela na policijsko vozilo za vreme kontrole koju je policajac pokušao da izvrši nad vozačem automobila marke "audi", koje je bilo prvo u nizu lančanog sudara.

- Policajac nas je iznenada zaustavio i dok je mu je vozač pokazivao dokumenta, osetili smo jak udarac. Sve se odigralo veoma brzo, u trenutku nismo ni bili svesni šta se dogodilo - kaže Lj. M. (50), suvozač iz "audija" i dodaje da je i njegov vozač lakše povređen.

U MUP-u kažu da je automobil marke "fabija" naleteo na "pajero" službeno vozilo policije, koje je od siline udarca "nabačeno" na vozilo ispred.

- Nastradao je vozač automobila koji je naleteo, dok je policajac iz službenog vozila lakše povređen. U trećem vozilu, niko nije povređen - kažu u MUP-u.

Brat vozača "audija" Bobana Arsića (39), Bojan Arsić, bio je neposredno ispred njih kad se dogodila nesreća.

- Policijsko vozilo nas je dva puta preteklo, da bi na kraju zaustavilo mog brata s desne strane autoputa. Odmah posle sudara izašli smo da vidimo kako je čoveku iz automobila koji je naleteo na policijsko vozilo i videli smo da je u beživotnom stanju - kaže Bojan, navodeći da ne zna zašto je policija zaustavila njegovog brata.

U MUP-u su za "Blic" potvrdili da je do nesreće došlo oko 15.20 sati, dok očevici tvrde da je Hitna pomoć na mesto nezgode stigla posle sat vremena, odvezavši poginulog vozača u Urgentni centar.

Uviđaj je završen, ali je kod mesta nesreće još uvek blokirana jedna traka, pa se na ovom delu autoputa saobraćaj odvija usporeno.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/60...UTU-Poginula-jedna-osoba-kod-Begaljickog-brda

E sad dignite frku, da se uvede kontrola postovanja saobracajnih propisa od policije...
Policijsko vozilo , po logici saobracaja, nije isto sto i policajac saobracajac, koga vozac mora da uoci.
Dakle iz mog mozga , a verovatno bi se to odrzalo na nepristrasnom sudu, ako je policijsko vozilo bilo bez upaljene rotacije, oba policajca saobracajca su za robiju od po par godina, bar to je uobicajena sudska praksa u slucajevima naletanja sa smrtnim ishodom na neoznaceno vozilo.

Najbolje bi bilo da uvedu stalni telefon 19292 koji bi bio za prijave prekrsaja koji cine policajci, zato ovo pozovi 92 za 92...
A tamo na telefonu jos jedna agencija od zaposlenih pravnika, pa da i oni malo krstare po zapisnicima i putevima.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
U Nemackoj su me policajci samo jednom zaustavili i to je bilo zbog registarske tablice koja mi je u toku puta ostala da visi na jednom safu ali su me pre toga obisli ukljucili rotaciju izveli me sa auto puta na parking i rekli za razlog zaustavljanja .Ponudili su mi pomoc oko fiksiranja tablice dok ne dodjem do nekog servisa da to urade valjano.Dakle samo tada i to sa razlogom a ovde me saobracajci trkeljisu svakodnevno i ponasaju se kao drumski razbojnici.

Nigde ne piše da je policija skrivila udes,
već samo da je učestvovao i policijski automobil,
te da je jedan policajac lakše povređen ...!

pisalo je da je
Policija je zaustavila vozilo na auto-putu kod Bubanj potoka na Begaljičkom brdu, tamo gde nema zaustavne trake, direktno protiv propisa .

i onda su se ovi zakucali u njih...
ili ako oces detaljnije trebala je policija a ih zaustavi dalje ili da ih dalje sprovedea ne da staju gde ne smeju sto je rezultiralao 99% saobraajnom nesrecom...

- - - - - - - - - -

Међу нама речено, полиција има право да те заустави било где, ствар је процене...

znaci ok jerecimo da te zuatavi na krivini autoputa iil negde u tunelu i tako a?

pisalo je da je
Policija je zaustavila vozilo na auto-putu kod Bubanj potoka na Begaljičkom brdu, tamo gde nema zaustavne trake, direktno protiv propisa .

i onda su se ovi zakucali u njih...

Saobraćajnoj policiji dato je zakonsko pravo da, kada proceni, zaustavi vozilo kad hoće i gde hoće !
A, svi ostali učesnici imaju obavezu da vožnju prilagode novonastaloj situaciji u saobraćaju !

Сад гледам ове слике, удес се догодио на узбрдици, у крајњој десној траци за спора возила која се на узбрдицама користи уместо зауставне траке, дакле угл. за камионе, да не би успоравали саобраћај.

Откуд путничко возило које се очигледно кретало великом брзином у траци за спора возила?

Ајмо сад, наставите пљување по полицији.

Сад гледам ове слике, удес се догодио на узбрдици, у крајњој десној траци за спора возила која се на узбрдицама користи уместо зауставне траке, дакле угл. за камионе, да не би успоравали саобраћај.

Откуд путничко возило које се очигледно кретало великом брзином у траци за спора возила?

Ајмо сад, наставите пљување по полицији.

koliko ja znam nesreca se dogodila na nizbrdici nakon prevoja, policija jeste jurila audi. stradali je naleteo, na zaustavljena vozila, ne znamo da je mogao da ode levo moza je bilo neko vozilo tamo.

nesrecan sticaj okolnosti, tragicno je stradao neduzan vozac, tamo nema ogranicenja brzina je 120kmh.

ako nesto nije u redu smatram da dzip ne treba da juri audi po autoputu, ali ne sumnjam u to da je audi napravio prekrsaj, mozda i niz prekrsajaa

kod sudije je uvek kriv onaj ko je napeteo otpozadi, koliko god to zvucalo kontroverzno u ovom slucaju

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 363601

ovo je slika kad se predje prevoj ka nisu, malo pre parkinga, moguce je da zaustavljena vozila nisu na vreme uocena, krivina je, i pitanje je brzine, nizbrdica je znaci da se brzo vozilo

Ама како може да се вози брзо у најспоријој траци, чак и ако је низбрдица, та крајња десна трака је опет за најспорија возила.

Ама како може да се вози брзо у најспоријој траци, чак и ако је низбрдица, та крајња десна трака је опет за најспорија возила.

svi posle prevoja dodaju gas, mozda je bilo vise vozila uporedo, pa nije mogao da bezi levo? to je jedino objasnjenje zasto je skoda uz ogradu.

meni je zao svake zrtve u saobracaju jer smatram da je to posledica necije gluposti ili bezobrazluka ili nepaznje, pa da ne gresim dusu kod ovog sto je poginuo, kazu da je mladji covek iz arandjelovca

- - - - - - - - - -

svi posle prevoja dodaju gas, mozda je bilo vise vozila uporedo, pa nije mogao da bezi levo? to je jedino objasnjenje zasto je skoda uz ogradu.

meni je zao svake zrtve u saobracaju jer smatram da je to posledica necije gluposti ili bezobrazluka ili nepaznje, pa da ne gresim dusu kod ovog sto je poginuo, kazu da je mladji covek iz arandjelovca

- - - - - - - - - -

Ама јел ти слушаш шта ти причам, то је спора трака, резервисана за камионе под теретом који никако не смеју да убрзавају на низбрдици јер после не могу да закоче. Шта путничко возило тражи у тој траци, и поготово како може да се креће том брзином да изазове овакву несрећу?

Ама јел ти слушаш шта ти причам, то је спора трака, резервисана за камионе под теретом који никако не смеју да убрзавају на низбрдици јер после не могу да закоче. Шта путничко возило тражи у тој траци, и поготово како може да се креће том брзином да изазове овакву несрећу?

mene je na tom mestu sa desne strane obilazila mecka velikom brzinom. ima tu savasta

fabija je udarila dzip levim vratima kada je vec bila popreko, a u ogradu je udarila prednjim desnim krajem, znaci da se zanela od jakog kocenja,i zavrsila u krajnjoj desnoj traci,verovatno je vozila srednjom trakom

tako se bar vidi na slikama.

sve ovo pisem radi razumevanja dogadjaja, ako je to moguce. nemam nikakav interes da bilo sta dokazujem tj neciju krivicu

Poslednja izmena:

Back