POLICIJA PRIVELA NIŠKOG PIJANICU ZBOG MUČENJA ŽENE

zarkus

Iskusan
Poruka
5.008
ALO! OTKRIVA: POLICIJA PRIVELA NIŠKOG PIJANICU ZBOG MUČENJA ŽENE
Penisom mlatnuo
radnicu u trafici,
pa ga ujeo pas!
Autor: J. Paunović | 27.04.2013 - 14:31:00h

Pijanom Nišliji B. N. (44) napisana je krivična prijava zbog mučenja i zlostavljanja radnice u trafici N. M. u tom gradu, saznaje „Alo!“. Naime, on je u jednom trentku razvalio kiosk, uleteo u lokal, izvadio penis i njime mlatnuo ženu tražeći da ga oralno zadovolji. Ko zna kako bi nesrećna žena prošla da njen suprug N. N. nije video šta se dešava u objektu i izašao da se obračuna s pijancem.

Nišlija B. N. (44) razbio vrata na kiosku i napao radnicu N. M. tražeći od nje da ga oralno zadovolji Nišlija B. N. došao je prekjuče do kioska u
kojem je radila N. M. i zatražio da mu proda cigarete.

- Kada ga je žena pitala kakve želi, on je rekao: „Tanke i debele i da mi popušiš“. Na tu njegovu opasku žena je samo zatvorila prozorče praveći se da ga nije čula. Besan zbog ovakvog njenog poteza, uhapšeni pijanac prvo je razbio prozor pokušavajući da je dohvati, a kako nije uspeo, pokušavao je ponovo. Kako se kiosk nalazio u dvorištu, on je razvalio kapiju i krenuo prema radnici. Odvalio je vrata i počeo da muči radnicu. Prvo ju je uhvatio za kosu i počeo da je čupa. Zatim je otkopčao šlic i njenu glavu povlačio ka otvoru svojih pantalona. Ko zna šta bi se sve desilo da njen suprug nije čuo njeno zapomaganje i kroz prozor video nepoznatog čoveka. Odmah je istrčao i napao pijanicu - objašnjava naš sagovornik.

Na mesto dešavanja uskoro je stigla i policija, koja je odvela B. N. prvo u prostoriju na trežnjenje, a zatim u pritvor.

Kako „Alo!“ saznaje, pijanicu je do dolaska patrole policije za ruku ujeo pas koji je u vlasništvu oštećene. Dok se suprug napadnute žene borio sa napasnikom, u jednom trenutku se pojavio njihov pas, koji im je “olakšao” posao. Naime, on je na zemlju preturio B. N. i ujeo ga za ruku.

Ostala bez pramena kose
Kako „Alo!“ saznaje, policija je saslušala Nišliju, koji će pred sudom odgovarati za krivično delo zlostavljanje i mučenje, a moguće da će odgovarati i za pokušaj silovanja.
- Na svu sreću, žena nije teže povređena. Njoj je napasnik počupao nekoliko pramena kose dok je pokušavao da je natera da ga zadovolji - dodaje naš sagovornik.
Komšije napadnute žene o ovom slučaju znaju malo. Kažu da je policija bila jer je „neki čovek napao njihovu komšinicu“. Bez drugih detalja. Dodaju da je žena imala dosta sreće.

http://www.alo.rs/vesti/hronika/penisom-mlatnuo-radnicu-u-trafici-pa-ga-ujeo-pas/17345

Na kraju će naš nezavisni od naroda sud da presudi toj ženi da je kriva jer je pustila psa na ovog "poštenog i jadnog čoveka".

И сад замисли ту сцену, сви ти пијанци из Ниш итд млате пенисима по тој бодљикавој жици... али не вреди им.

Пијанци, ситни лопови, шибицари и остали људски отпад...хм, жица би морала да се напоји струјом.

Al pazite ...pijan, pljačkaš, provalnik,siledžija i jedva ga savladali muž i žena uz pomoć Džekija

Mislim da se novinar malo zaneo..:lol:

Остао му прамен косе у руци док је покушавао да је натера на оралну сатисфакцију. Цела прича је Мона лиза ретардираности што наравно не значи да се то доле не дешава. Зезамо шиптаре да трпају магарце и козе а чим пређеш границу са Србијом тога шатро нема. А у ствари су се прикрили као брабоњци на ливади.

Снимају бре којешта разним камерама, паркинге, апотеке, самопослуге, а нико се није нашао да овековечи ту еротску битку

Јер ја рачунам да је онако пијан и даље млатио лево-десно том својом китом и док се рвао са мужем, и док га је клао пас, и кад је интервенисала полиција

Снимају бре којешта разним камерама, паркинге, апотеке, самопослуге, а нико се није нашао да овековечи ту еротску битку

Јер ја рачунам да је онако пијан и даље млатио лево-десно том својом китом и док се рвао са мужем, и док га је клао пас, и кад је интервенисала полиција

:lol:

:lol:

Lepota je u oku posmatrača.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/309710/Nis-Pas-spasao-zenu-od-silovatelja
Niš: Pas spasao ženu od silovatelja

M. B. (32), vlasnica trafike u naselju Ledena stena u Nišu, umalo je postala žrtva seksualnog manijaka B. N. (44), ali ju je spasio pas koji je ugrizao napadača.

Kane korso veran pas čuvar

"Čim je prišao, videla sam da je pripit. Tražio je cigarete, a kada sam ga upitala koje, rekao je: 'Onaj kome ćeš da popušiš!' Zalupila sam vratanca, ali ih je on razvalio. Pobegla sam u dvorište, a on je krenuo za mnom i zgrabio me za kosu. Otimala sam se, uspela sam i da ga udarim u međunožje, ali on me nije ispuštao sve dok ga pas nije ujeo za ruku", opisala je situaciju M. B.

Uskoro se pojavio i njen suprug, koji je naredio B. N. da se ne pomera dok ne dođe policija.

"On je zaista stajao mirno, ali je sve vreme ponavljao: 'Ja sam anđeo poslat od Boga'", rekla je žena.

Posle svega, vlasnica je nagradila svog spasioca posebnim obrokom. "Kupila sam mu krmenadle da mu zahvalim. To je pas rase kane korso, a oni su dobri čuvari, odani gospodarima", rekla je M. B.

Auh,kolega ovo me lepo nasmejalo...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Pre će biti da je pijanac ušao u dvorište da nešto zdipi, gazdarica napujdala zver na njega, zver ga iskidala a ona da se spase robije i da spase Zverka uspavljivanja izmislila silovanje. :rtfm:
Vidi malu kucu....dobro da je pijanac preživeo, ovi jedu ljude za doručak. :roll:
DSC06392th.jpg

- - - - - - - - - -

cane-corso-deluxe-luxury-leather-dog-harness-padded-5.jpg

Pre će biti da je pijanac ušao u dvorište da nešto zdipi, gazdarica napujdala zver na njega, zver ga iskidala a ona da se spase robije i da spase Zverka uspavljivanja izmislila silovanje. :rtfm:
Vidi malu kucu....dobro da je pijanac preživeo, ovi jedu ljude za doručak. :roll:
Ne volim ove nase keroljubce, ali ako je hteo da krade i treba da pusti ovog na njega.
tumblr_m8u9x8U4u11rnd2iao1_400.jpg

Back