Полиција пребила и спречла војне резервисте да помогну Cрбима на Косову

Како те бре није срамота да говориш да не треба никаква помоћ њима.
Па треба све да вас поломе, да ни један жути мрав од вас не остане, јер сте нисте људи!!! Доћи ће и тај дан да се рашчисти ово жуто срање од српске државе а и Косово ако Бог да повратићемо кад-тад!!!

Gde sam rekao da ne treba pomoć?!
Ali, da, takva sigurno ne treba...z:hm:

ne bih da se protumaci zlonamerno, ali bolje je da dobiju malo od srpske policije, nego da pukusaju na silu da predju granicu, pa da dobiju od ovih "nasih" specijalaca ili ne daj boze od kfora. da ne komentarisem sto bi UNMIK ili EULEX nakon toga optuzivali srbiju da krsi sporazum

pa sad moze svasta biti. mozda bi oni i bili najsigurniji na kosovo buduci da se ne zna ko stoji iza ove demostracije

ne bih da se protumaci zlonamerno, ali bolje je da dobiju malo od srpske policije, nego da pukusaju na silu da predju granicu, pa da dobiju od ovih "nasih" specijalaca ili ne daj boze od kfora. da ne komentarisem sto bi UNMIK ili EULEX nakon toga optuzivali srbiju da krsi sporazum

a sto se tice kosovske policije tu nema problema jer su oni iskljucivo osposobljeni da obezbedjuju put droge na svoju teritoriju.

Имамо шутановца који даје изјаве као да нам је министар одбране усташа. А полиција и жандармерија добија аплаузе од деМократа што бију српске резервисте и спречавају их да добију своју надокнаду и да помогну србима на Косову.

kako je lepo ubacio "zaštitu Srba" tamo gde je nema ni u tragovima
Kuši-puši, zahebao si samog sebe :hahaha::hahaha::hahaha:

zika39
...Два пута, син и ја смо се стављали на рсположење војсци:он по позиву а ја добровољно...
Хтео бих да вам кажем "Свака част старино", ал се плашим да вас неко - и поред година, не ухапси због тога што сте својим и животом свог сина, бранили ово што зовемо Србијом.

Из истог разлога протестују и ветерани: поред лопова, криминалаца, муљтора и осталих што се богате на муци српског народа, свако нормалан и свако ко воли ову земљу и овај народ, осећа се пониженим и обезвређеним до бола.

И поред свега тога, још их и туку.

Back