Policija juce ugrozila zivote gradjana u Nisu i okolini - DOKAZ

Pazi,dobro je sto imaju i auta da jure kriminalce koliko se krade...
Drugo nigde u svetu nije zabranjeno da se juri tezak kriminalac koji je na poternici za desetak teskih kradja.
Ja lepo rekoh,zolja je najbolje resenje za takve.

da se slozim sa tobom

prvo nema potrebe da ga jure toliko vozila

2 , mozda 3 su dovoljno

drugo , kad postoji opasnost slucajnih zrtava, lako je mogao i neki pesak stradati, posalje se helikopter koji prati vozilo dok ne stane.

bar tako u americi rade.

pa kad stane onda ga hapse.
Боље да си имау автомобили него да гу јуру сас 'елиОкоптер .. ?!

zagorka-dolovac-nebojsa-stefanovic-tanjug-oksana-toskic-14645.jpeg
00c.jpg

'Модернизована Војска Србије располаЖе са једно особним зољама ....

које служе за партикуларну елиминацију сингуларних проблематичних персона '

АВ

vulin-1-680x430.jpg
Da su mu pokazali ovu sliku predao bi se bez borbe i opiranja.

'Модернизована Војска Србије располаЖе са једно особним зољама ....

које служе за партикуларну елиминацију сингуларних проблематичних персона '

АВ

vulin-1-680x430.jpg
Kakvo je vreme doslo ,svaka kuca treba i da ima zolju pod krevet ,neka se nadje.
Ubijaju ljude ,bacaju u Dunav,kanale ...zolja brate ,policija nista i ne radi.

Ja se pravim blesav sto pokusavam da ti objasnim da je potera za kriminalcem automobilima sasvim legalna stvar,da mi NEMAMO helikoptere za to zahvaljujuci otimanju i pljackanju svega sto postoji, a ti se ne pravis kad tvrdis da je trebalo da ga puste pa da se sam preda kad ga zamole?

Мож да изнајмимо Чварцвегенар .. Клинта иствуда ... Силвестера Сталонеа ?!

Они тако добро ватају криминалци

Ja se pravim blesav sto pokusavam da ti objasnim da je potera za kriminalcem automobilima sasvim legalna stvar,da mi NEMAMO helikoptere za to zahvaljujuci otimanju i pljackanju svega sto postoji, a ti se ne pravis kad tvrdis da je trebalo da ga puste pa da se sam preda kad ga zamole?

Gde ces sa desetak auta u skucenom Nisu i nikakvim ulicama gde su ogranicenja po 30,40 km/h da juris druga kola ,objasni mi?

Kakvo je vreme doslo ,svaka kuca treba i da ima zolju pod krevet ,neka se nadje.
Ubijaju ljude ,bacaju u Dunav,kanale ...zolja brate ,policija nista i ne radi.

... или целу дестину чудесних жена.... пар дилема

јел' да ли да носе шорциће или сукњиче

коврџице, равно или таласасто ... фризурче ....

серебрене .. или злаћане ... или 'челичне' декорацие на костимче ?!

02ww-00-mediumSquareAt3X.jpg

... или целу дестину чудесних жена.... пар дилема

јел' да ли да носе шорциће или сукњиче

коврџице, равно или таласасто ... фризурче ....

серебрене .. или злаћане ... или 'челичне' декорацие на костимче ?!

02ww-00-mediumSquareAt3X.jpg
Ipak bih ja zolju 😌

Ne ,nikako .Mora da se zna neki red i postupak kako treba u takvim slucajevima postupati .
Zato su helikopteri u ovakvim situacijama idealni i blokada puta .
Znaci tvoj predlog je da niska policija svakog krimosa koji pobegne autom pusti da ide,siroko mu polje?

Ево генијалнога реченија ... Дронови

20151003_blp519.jpg

Ne ,nikako .Mora da se zna neki red i postupak kako treba u takvim slucajevima postupati .
Zato su helikopteri u ovakvim situacijama idealni i blokada puta .
Slazem se da je bolje ali brate odakle? Krade se sve sto nije zavareno, a i tad nije sigurno...
Mi necemo za 100 god dostici takav standard da policija u Nisu ima bar MI2 spreman da polati i prati osumnjicenog.
Ako ovi potraju jos neku godinu,ni 200godina nas ne vadi...

Ne zaboravi da to sta gledamo u filmovima nije uvek tako.
U velikim gradovima imaju heliodrome sa spremnim helikopterima i mogu da ih podignu brzo,po manjim gradovima nema,nisu oni jeftini za odrzavanje.
Drugo, dok ga helikopter ne preuzme, jure ga automobilima. Trece,i najvaznije-odakle nama helikopteri? :D Imamo ih nekoliko,i pitanje je da li su uvek u pripravnosti sa pilotom pored da mogu da polete odmah na poziv.
gledam americke dokumentarce - policijska patrola , body cam i slicne , ima na * crime investigation*

cesto se upotrebljavaju helikopteri , psi , blokade puta , siljci

https://www.slobodnaevropa.org/a/ru...jeni-sa-popustom-po-tajnoj-ceni/30700556.html

helikoptere imamo ,opremiti ih i rasporediti ih po srbiji , da sluze svrsi , pomognu policiji , prevezu bolesne ...

eto gde da gledaju * policijski strucnjaci* sta treba da urade

gledam americke dokumentarce - policijska patrola , body cam i slicne , ima na * crime investigation*

cesto se upotrebljavaju helikopteri , psi , blokade puta , siljci

https://www.slobodnaevropa.org/a/ru...jeni-sa-popustom-po-tajnoj-ceni/30700556.html

helikoptere imamo ,opremiti ih i rasporediti ih po srbiji , da sluze svrsi , pomognu policiji , prevezu bolesne ...

eto gde da gledaju * policijski strucnjaci* sta treba da urade
Ali tu ne mogu zvoncica i ekipa da se ugrade... Ne moze brat da naplacuje proviziju, ne moze da se pre poletanja vulini slikaju sa pilotom...
Veruj mi da nisam ni znao da mi imamo neku kolicinu lakih helikoptera koja bi mogla da pokrije bar vece gradove.

Najsmesnije je u svim temama sto se novinarski botovi u sve razumeju, ali kad se razumeju u fudbal i tacno znajju kojom nogom treba da se sutne sudija to je smehotres...
Jurnjava za jedinm od vas pametnih koji znaju da kupe voze hvale se je potrebna da ne bi opet kevtali kako policija ne moze ili ne zna...legitimna cista jurnjava, pa se vi zezajte sa policijom i nemoj da stanete dok ne stigne jos deset kola pa vise i ne smes da stanes i da hoces....
Inace za informaciju ovih zapostavljenih botova, helikoptera ima i safari da se organizuje, za razliku od vremena kada su srbijom gazdovali vasi pajaci na koncu i unistavali vojsku i policiju....cak ih se i vi odricete tako pismeni ili bese polupismeni...

Nije vise policija koju su primali vasi krimosi da sluzi za ukras....uostalom ti se vodis svojim primerom ukrasnog strucnjaka takozvanog zaposljenog bez rasporeda...
Policiju za ukras i da brane krimose je primala ista ova koalicija koja sad zakopava Srbiju. Zaboravljas da radis za malog slobu i malog laznog vojvodu...

drugo , kad postoji opasnost slucajnih zrtava, lako je mogao i neki pesak stradati, posalje se helikopter koji prati vozilo dok ne stane.

bar tako u americi rade.

pa kad stane onda ga hapse.

Не мора чак ни хеликоптер, него се прати колима на безбедној удаљености. Јури се само када се основано сумња да постоји опасност да ће извршити неко тешко дело у међувремену (дрогиран је, наоружан, има дебео кривични досије, итд..).

Овде код нас нема потребе ико да се јури, толико је мала држава да сваког могу да нађу код куће у наредних 10 дана.

@ tema
1. ako se ja dobro sećam u srbiji po našem zakonu policija ne sme da juri prestupnike onako bez glave, tj. uključena rotacija sa sirenom ti ne daje za pravo da prolećeš bez glave raskrsnicama koji su obeleženi semaforima baš iz razloga da neko nevin ne bi bio povređen ili pregažen od strane policije , to što to naši policajci kursisti ne znaju to je druga stvar , druga stvar je što samo saobraćajna policija sme da upravlja saobraćajem a ne svako ko ima uniformu to je takođe nešto drugo. , postoji nešto što se zove PS - pravilo službe koje bi moralo da se poštuje , imali su radio i ceo put su mogli pokriti policijskim vozilima i sa 40km7h su ga mogli nahvatati ladno bilo gde u srbiji
2. budalama kao ovaj koga su jurili a koji se kurčio na putu pred devojkom , je sud trebao da odreže kaznu od 15 godina zatvora posle hvatanja istoga u nekoj od kafana gde bi se zaustavio pre ili kasnije , imali su snimak znali su ko je mogli su ga ladno pustiti i nahvatati kasnije bez nekoga problema , samo posle bi neko kukao kako mu je sin , brat ili neko eto nepravedno osuđen , a devojka koja je sela u njegov auto je posebna priča ona je delom kriva za njegovo pšonašanje pa neka sud to proceni a ona učestvuje kao saučesnik u prekršaju
3. da je jurnjava nastala na autoputu ili na otvorenom putu lično bih podržao javno smaknuće vozača begunca.

Back