Police

• Začetnik teme Začetnik teme Tree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tree

Aktivan član
Poruka
1.228
Dobar dan forume. Moram vam reći da mi malo nedostaju oni razgovori odranije...
Pošto verujem da ste ipak svi još uvek tu negde, povremeno naidjete, zamolio bih za nešto što sam u medjuvremenu zaboravio:
PCC:
kako se zove na srpskom, potvrda o nekažnjavanju, ili o nevodjenju postupka protiv nas ili oboje;
gde se vadi, u mestu boravka, ili drugde;
koliko treba vremena da se dobije;
i mislim da je to sve?
:mazi:

Pošto verujem da ste ipak svi još uvek tu negde, povremeno naidjete, zamolio bih za nešto što sam u medjuvremenu zaboravio:
PCC:
kako se zove na srpskom, potvrda o nekažnjavanju, ili o nevodjenju postupka protiv nas ili oboje;
i mislim da je to sve?

Potvrda da nisi osudjivan i da se protiv tebe ne vodi krivicni postupak vadis u Opstinskom sudu,posebna kancelarija.Moze i za pola sata,a moze i dva dana,zavisi koliko su lenji.

PCC:
i mislim da je to sve?

Ma odes u SUP, ujutru, bude gotovo do 13h, naravno u svom gradu. Kada sam ja to radio bila neka smesna suma, a misli da se zove potvrda o nekaznjavanju. Objasnis za sta ti treba i nema problema. Da li to znaci da ti aplikacija napreduje?
Pozdrav:worth:

Kaznena evidencija je jedno,vodjenje krivicnog postupka drugo.Ne znam kako MUP moze da potvrdi da li se protiv nekog vodi krivicni postupak,a koji vodi sud.Mozda se i tu nesto promenilo,ali mi je nelogicno.

PCC:
kako se zove na srpskom, potvrda o nekažnjavanju, ili o nevodjenju postupka protiv nas ili oboje;gde se vadi, u mestu boravka, ili drugde;
i mislim da je to sve?

Ako koza laze,rog ne laze!

Više sam onako priželjkivao da se javi neko ko je skoro vadio, pa da mi kaže "idi na šalter taj i taj traži to i to..:", znate ono da se ne razmišljam puno. Ako ćemo po logici zaključivanja, tu bih se i ja sad uključio s vama u priču, ali slabo imam vremena :) . Fala puno, a sad ni levo ni desno, pravo u policiju. (ili u sud)

Cickovski, ne napreduje hvala na željama, ali slutim nešto unapred, da završim tu priču na ovaj ili onaj način.

Ajde ondak da se javim..mada nisam skoro vadila.. Ja sam imala istu dilemu koju i ti imas - da li da vadim potvrdu is supa ili suda i resila sam je tako sto sam rekla hebo par eura, daj mi obe potvrde!

Dakle, ako si ocekivao da cu ti ja razresiti dilemu, bojim se da taj film neces gledati..

Ajde ondak da se javim..mada nisam skoro vadila.. Ja sam imala istu dilemu koju i ti imas - da li da vadim potvrdu is supa ili suda i resila sam je tako sto sam rekla hebo par eura, daj mi obe potvrde!

Dakle, ako si ocekivao da cu ti ja razresiti dilemu, bojim se da taj film neces gledati..
Pazi očekivao sam da se javiš kad-tad, ali ovo sa dvojnom potvrdom.... ekstra fora :hahaha:.
Nek si se ti meni javila živa i zdrava, znam ja već šta ću vaditi, nego sam hteo da izazovem neki razgovot ovde :mazi:

Back