Police and thieves

Nakon sto ga Vito posavetuje da mu spremaju klopku. Kad god te neko tapse po ramenu, govori ti da ne brines i da ce sve da bude u redu, znaj da ti sprema nesto. Licno doziveo vise puta. Kum je prirucnik za put kroz zivot.

:)

59be595754c9a0f2258d17d2855fe60b.jpg

U romantičnoj komediji You've Got Mail, Meg Rajan dobije od lika sa kojim se dopisuje (takoreći forumaša) savet koji je direktan citat iz Kuma. Ona nema pojma šta to znači, pa joj taj lik/Tom Henks objasni da je Kum alfa i omega životne mudrosti... i ona onako zbunjena, pita svog dečka (koji je neki intelektualni snob) da li on zna šta znači "go to the mattresses" i lik onako usput, Naravno, to je iz Kuma, a ona :roll:

men-godfather.png

Ali onda ipak posluša savet... jer su saveti u Kumu zaista moćni.

U filmu Blue Steel, policajka Džejmi Li Kertis ima svog manijaka/stokera, baš joj nije lako. OK film.

blue-steel_592x299.jpg

A ovog glumca

bluesteelkurrgan.jpg

Sam videla samo u Hajlenderu i u ovom filmu, i nestade čovek. A zanimljiva faca.

I dok smo kod psihopata, u filmu Contre-enquête Žan Dižarden glumi policajca koji istražuje čoveka mu je/nije ubio ćerku.

counter-investigation.jpg

Poslednja izmena:
kg07arpm.jpg

Vjerovatno najsporiji film koji sam gledao a da za temu ima policajca koji rjesava slucaj serijskog ubice :D

Naime, Andre glumi policajca oboljelog od alzhajmera koji nakon sto je smjesten u dom za oboljele od istog pocinje uvidjati super njuhom stare kuke kako tu nisu cista posla ... pa zaboravlja, pa onda opet uvidja, pa zaboravlja, pa uvidja .... i tako do kraja za koji ne bi bio fer da otkrijem :D

Poslednja izmena:
kombinujemo.. hasta la no problemo...bejb. pa mislim,kad sad moram da preturam po koferima uspomena na pokretne slike...s punim peharima impresija.....:garavisokak::cool:
ne znam.licno,meni je prvo bio gorstak.pa nista,spejs,....pa onda ovo cudo....i dobar je.prati ga sila.moze biti samo jedan.:lol:

Poslednja izmena:
Промаче ми синоћ на Б92 одличан филм. Преведен је на Српски као "последња патрола" а уствари би боље било да су га превели као "крај смјене", зна ли неко има ли се гдје погледати овај филм са преводом? Иначе се зове "End of Watch".

Back