Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.065
Зашто је овај Ружичић толико опседнут феминизмом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi svestan koliko nisi u pravu.Ти. Само ниси свесна. И сад хоћеш да испаднеш паметна. Али не иде.
Ни ти ниси свесна колико ти ниси у праву.Nisi svestan koliko nisi u pravu.
Trenutno bih posle sve svoje karijere bila samo domacica i u kuci.
Da li sam feministkinja?
sto se tice mene, nisi u pravu ... ostalo nisam u tokuНи ти ниси свесна колико ти ниси у праву.
То ти је спектрум. И жена која прича против феминизма може у траговима да буде феминисткиња.
А да не помињем то да нико није ни рекао да си феминисткиња већ да се прича о феминизму.
Прошли пут си ме лажно оптужила да сам те оптужио да си површна.
Сад ме лажно оптужујеш да сам те оптужио да си феминисткиња.
Па докле више, мајку му?
Ја се нисам ни обратио теби, него другу Камију, који је иначе дежурни провокатор и којем ваља мало налупати шамаре.
А онда ти ту неку причу о томе како жене растурају у фудбалу.
Усрећиле су се.
Ja to nisam rekao, niti MAGA to propagiraPa kako kada @Sensei i MAGA stalno pricaju da su zene u policiji nesposobne?![]()
Naoružanog pljačkaša i ubicu. Velike li štete.ubile coveka sa ledja.
Nisuubile coveka sa ledja.
Možda žene u policiji nisu skroz nesposobne ali bome nisu niti mogu to jednako dobro obavljati kao muškarci. Isto vridi za vojsku, vatrogastvo, rudarstvo, zidarstvo. Zato jer su to poslovi di se traže snaga, brzina, izdržljivost.Pa kako kada @Sensei i MAGA stalno pricaju da su zene u policiji nesposobne?![]()