Policajci se malo zeznuli - pretukli sina sudije iz apelacionog

Navodni Heroj

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.410
Tragajući za Urošem Mišićem, koji se nije odazvao na sudski poziv zbog tuče u klubu "Plastic", policajci u civilu pretukli nekoliko mladića u diskoteci "Stars" u nedelju posle ponoći.

i-kasnije-policajci-g.jpg

Policajci u civilu pretukli su Marka Pjanovića (22) iz Beograda i nekoliko njegovih drugova u diskoteci “Stars” u nedelju posle ponoći, kada su upali u ovaj klub tragajući za huliganom Urošem Mišićem, saznaje “Blic”. Sa teškim povredama na glavi i leđima Marka su policajci prebacili u Urgentni centar, a on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Osim Pjanovića, policajci u civilu, za koje povređeni mladići veruju da su iz stanice Savski venac jer znaju i njihova imena, pretukli su i sina jednog od sudija Apelacionog suda u Beogradu. Povređeni Marko Pjanović priča za “Blic” kako je nastradao ni kriv ni dužan.

- Te večeri sam izašao u klub sa prijateljima. Bilo je oko jedan posle ponoći, a kada je policija upala, bio sam u toaletu. Uletela su dvojica krupnih momaka u majicama sa pancir-prslucima. Odmah su izvadili značke i povikali: “Policija, pretres, ruke uza zid!” - priča Pjanović.

On kaže da je odmah stao uza zid i podigao ruke čekajući da ga policajac pretrese.

- Gledao sam gore i čekao da mi priđu. Ali umesto toga samo sam osetio da me je jedan od njih povukao za noge i svom silinom sam pao licem na pod. Od udarca sam izgubio svest i ničeg se više ne sećam. Probudio sam se u lokvi krvi. Neko me je polivao vodom. Ne mogu da verujem šta su mi uradili! Ne znam da li su me udarali dok sam ležao bez svesti, ali lice mi je unakaženo, a imam i povrede po leđima. Potom su došli policajci u uniformi koji su me odveli u Urgentni - kaže Pjanović i dodaje da su mu prijatelji pričali da su te noći i njih policajci tukli.

Pjanović je prebijanje prijavio u policijskoj stanici Savski venac, a on i drugari su podneli i prijave protiv neidentifikovanih policajaca najvišim instancama u MUP Srbije. Prijavu protiv batinaša podneo je i mladić P.N, sin sudije Apelacionog suda. Prema njihovim rečima, jedan od policajaca koji ih je tukao imao je veliku tetovažu od vrata do uveta, tako da nadležnima ne bi trebalo da bude problem da ga pronađu.

http://www.nadlanu.com/pocetna/info...koteci-trazeci-Urosa-Misica.a-169818.295.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovi su svršili sa karijeru
Sad će moraju da se požalu na kasacijoni jer ih u apelacijoni nešto neće private za žalbu
A ovo sas tetovažu, to ovi sas drozu što radu

UDRI MILICIJO - KO KRENE NA POLICIJU KRENUO JE NA KOSOVO!

Policajci se malo zeznuli - pretukli sina sudije iz apelacionog

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovi su svršili sa karijeru

2:0 za mene. :super:

Em tatin sin dobio po pi4izzi, em žandari dobijaju suspenzije i destimulaciju

то је тај рад, удри по србима а косово нек носи албанија и по јужној србији нек ничу маузолеји терору и маџари нек својатају темерин и суботицу и две од три будале нек потпуно опуштено наставе сецесионизам а трећа нек се углави и у НВО и агенције и клубове

срамота, нема веће мафије од те полиције од оних уличара што лепе казне за накривљен ретровизор уз одступање од 2 минута до четвртака комана што дилују што директно што индиректно

таква власт таква мурија, за лек деци да троше то што од народа краду и да их стигне протокол који примењују

нема разлике између хулигана и мурије осим што ови други имају униформу и крију се иза закона кад убијају сувозаче на семафору....

Дакле, он је пишкио а они су га с леђа оборили, па у несвесном стању тукли?

Потпуно недужног? :think:

Од сада, "нечија" деца да иду обележена, да их случајно неко не би тукао!

Да ли је у овом чланку битно то што је неко недужан пребијен, или што је тај неко син судије апелационог суда?

Дакле, он је пишкио а они су га с леђа оборили, па у несвесном стању тукли?

Потпуно недужног? :think:

Од сада, "нечија" деца да иду обележена, да их случајно неко не би тукао!

Да ли је у овом чланку битно то што је неко недужан пребијен, или што је тај неко син судије апелационог суда?

Jok sestro dovoljno da Srbin navuče juniforme pa se i njegova baba okuraži u red kod Maksija pa preko reda
Kuj krene na pandura taj iz mesta naebo
Biti pandur to ti je... uuuuu.... UF!

E, al da treba da ide za pojačanje na Kosovo (bez Metohije) oma bi uzo bolovanje da okreće najjače veze da ostane tu gde jeste
Da sredjuje kriminal po ličnoj proceni

Poslednja izmena:
A kada se civilni tetovirani panduri urokaju (baviš se 'čelarstvom a da ne kusaš med, jel) pa utripuju dovoljno
onda im svaki zmaj liči na Uroša Mišića jer kao što vidimo cela diskoteka bio Uroš Mišić
u dvodimenzionalnom formatu sa krivljenjem slike i svetlucajućim efektima sa prekidima filma

images

tetovirani pandur ispljunuo foto robota Uroša Mišića
kad ga šef pitao koga je sve legitimisao po diskoteci
dok su mu pružali otpor dvodimenzionalno

Poslednja izmena:
Jok sestro dovoljno da Srbin navuče juniforme pa se i njegova baba okuraži u red kod Maksija pa preko reda
Kuj krene na pandura taj iz mesta naebo
Biti pandur to ti je... uuuuu.... UF!

E, al da treba da ide za pojačanje na Kosovo (bez Metohije) oma bi uzo bolovanje da okreće najjače veze da ostane tu gde jeste
Da sredjuje kriminal po ličnoj proceni

Ради се о томе да није битно што је тај претучени син судије апелационог суда.

Свачије дете може да буде криминалац, то сам хтела да кажем.

Као и то да нема оправдања да полиција туче без основа.

Ради се о томе да није битно што је тај претучени син судије апелационог суда.

Свачије дете може да буде криминалац, то сам хтела да кажем.

Као и то да нема оправдања да полиција туче без основа.

Ali oni su tražili Uroša Mišića očigledno našmrkani
pa udarali svačiju decu, nije to krimi diskoteka...

Što ne izlemaju ove u balonima pri školama?
Neće oni svoju decu da tuku...

Rade bez naloga, pišu svašta naknadno, sudovi uvažavaju svakakve debilnosti u prijavama
Ova država je u penisu a ti i dalje licemerno traži dlake po jajima

Poslednja izmena:
Ali oni su tražili Uroša Mišića očigledno našmrkani
pa udarali svačiju decu, nije to krimi diskoteka...

Što ne izlemaju ove u balonima pri školama?
Neće oni svoju decu da tuku...

Rade bez naloga, pišu svašta naknadno, sudovi uvažavaju svakakve debilnosti u prijavama
Ova država je u penisu a ti i dalje licemerno traži dlake po jajima

Схватила сам о чему ти пишеш, али ти не схваташ о чему ја пишем.

Да ли би се дигла оволика фрка да није реч о нечијем сину? Не.

Фрка се дигне кад претуку Цигане или нечије синове.

За осталу ситну боранију нико и не чује.

Све док је то тако, полиција може да ради шта јој се прохте.

Схватила сам о чему ти пишеш, али ти не схваташ о чему ја пишем.

Да ли би се дигла оволика фрка да није реч о нечијем сину? Не.

Фрка се дигне кад претуку Цигане или нечије синове.

За осталу ситну боранију нико и не чује.

Све док је то тако, полиција може да ради шта јој се прохте.

A što misliš da sam pokrenuo temu?
Znaš kolko se teško dokazuje maltretiranje supruge od muža policajca?
I sad bi neko reko da se osudi jer je maltretira a niko da se zapita nešto drugo
Koliko je on batnjanja i ponižavanja istrpeo tokom odrastanja i posle u društvu pa na poslu
da bi postao KRETEN?
Kretene ne treba osudjivati već lečiti ali psiholozi su tabu u Srbiji
Bolje da imaš sve ostale boleštine nego da svi pričaju kako u glavu nije u redu.
Pa da te neko bez zuba zajebava

Back