Poliamorija

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Moj san je da imam dvojicu muskaraca sa kojima bih zivela dokle god zelimo, ako ne i vecno. Ako muslimani mogu da imaju cetiri zene, zasto ja ne bih mogla da imam dvojicu muzeva? Sta mislite o takvim "brakovima"? Da li bi to moglo da uspe i koji su vasi argumenti za i protiv.

Što se mene tiče trebala bi da imaš slobodu za tako nešto, jer i ako bi njih dvojica pristala na to., to je onda odnos u kojem je pristanak trostran, ne povređuje nikog drugog, tako da tu nema problema.
No, ne sumnjam da će se neki forumaši pobuniti :lol:

Moj san je da imam dvojicu muskaraca sa kojima bih zivela dokle god zelimo, ako ne i vecno. Ako muslimani mogu da imaju cetiri zene, zasto ja ne bih mogla da imam dvojicu muzeva? Sta mislite o takvim "brakovima"? Da li bi to moglo da uspe i koji su vasi argumenti za i protiv.
Mozes da napravis community, startujes pokret. A zasto samo dva, kakva su to ogranicenja? Koji su razlozi za broj DVA?

Što se mene tiče trebala bi da imaš slobodu za tako nešto, jer i ako bi njih dvojica pristala na to., to je onda odnos u kojem je pristanak trostran, ne povređuje nikog drugog, tako da tu nema problema.
No, ne sumnjam da će se neki forumaši pobuniti :lol:

Hoce sigurno, ali njihove reakcije su mi najzanimljivije:heart:

- - - - - - - - - -

Mozes da napravis community, startujes pokret. A zasto samo dva, kakva su to ogranicenja? Koji su razlozi za broj DVA?

Pa za sada dva, cini mi se da bi vise od toga bilo previse komplikovano, usloznili bi se odnosi i interesi... Pa ne bih da pravim pokret, bas me briga, postojalo je ovo i pre nego sto je meni palo na pamet. Bitno je da meni bude lepo, a oni drugi neka se bore za svoju srecu sami, i ja se borim sama za sebe.

Hoce sigurno, ali njihove reakcije su mi najzanimljivije:heart:

- - - - - - - - - -

Pa za sada dva, cini mi se da bi vise od toga bilo previse komplikovano, usloznili bi se odnosi i interesi... Pa ne bih da pravim pokret, bas me briga, postojalo je ovo i pre nego sto je meni palo na pamet. Bitno je da meni bude lepo, a oni drugi neka se bore za svoju srecu sami, i ja se borim sama za sebe.
A u tom dvom odnosu sa dva muskarca oni mogu da imaju i druge zene ili im je to zabranjeno? Kao zenama kod muslimana?

Tesko da ces sa balkancima uspeti da ostvaris taj san,,
al uvek mozes imati dva,ili tri,,;)..u hitnoj sluzbi :lol:
Mislim da te ne bih delio u braku,,

- - - - - - - - - -

A u tom dvom odnosu sa dva muskarca oni mogu da imaju i druge zene ili im je to zabranjeno? Kao zenama kod muslimana?
To je vec ok..;)

Ja to lično ne bih mogao, radije ću da budem sam nego da delim s nekim. Sve ili ništa. I mislim da nijedna normalna osoba ne može u to da se upusti, a da to bude ozbiljno i da se svaka osoba posveti voljenoj.

Ja to lično ne bih mogao, radije ću da budem sam nego da delim s nekim. Sve ili ništa. I mislim da nijedna normalna osoba ne može u to da se upusti, a da to bude ozbiljno i da se svaka osoba posveti voljenoj.

Mislim da treba probarti pre nego sto se stekne misljenje o tome.

- - - - - - - - - -

Tesko da ces sa balkancima uspeti da ostvaris taj san,,
al uvek mozes imati dva,ili tri,,;)..u hitnoj sluzbi :lol:
Mislim da te ne bih delio u braku,,

- - - - - - - - - -

To je vec ok..;)

Tesko da bi ovde to izdrzalo, mislila sam na neku Italiju, Nemacku, Svedsku... Tu moze da popije vodu.

- - - - - - - - - -

Dozvoljeno im je:heart:

- - - - - - - - - -

pa nemas po svaku rupicu x 2 za dvojcu

A svaki ima po dva kkurca pa im je potrebno...

Poslednja izmena od moderatora:
Pa to vec postoji..bilo je na NG kanalu..taboo cini mi se..i funkcionisali su poprilicno dobro..jedan muskarac je kuhao i radio kućne poslove, kaze to voli da radi; drugi je bio biznis tip, zarađivao pare..a ona je bila knjizevnica, imala vremena za pisanje romana, knjiga ...
Homo sum et ...(ona lat izreka...)

Hmmm,ova ideja zvuci zanimljivo i nemam nista protiv da to uradis i ostvaris.Jedan trese tepihe,drugi sredjuje elektroinstalacije,pa onda prvi kuva a drugi te masira pa obrnuto...itd...:ok::klap:

Jel,da nije bajkoliko bilo bi cudno:rotf:

Mislim da bi tesko pronasla dva muskarca koji bi te podjednako voleli i delili bez trunke ljubomore.Zamisli samo scenu kad im jednog dana prekipi lonac pa se dooovate i opletu po tintari:manikir:Zbog tebee!!!Dakle,iz zezanja ova ideja je super..Za oszbiljno...tesko izvodljiva.

Pa ovaj podforum postoji da bi se takve teme postavljale, ako se tebi ovaj podforum ne svidja, nemoj da dolazis na njega, isto vazi za moje teme. Da sam prekrsila pravilo, moderatori bi obrisali. Tema uopste nije seksualna nego sociolosko psiholoska. A ne znam sto bi se tebe interesuje moj seksualan zivot, to je samo moja stvar.

Ма свиђа ми се, распаљује машту, шта си се примила одмах..

Mislim da treba probarti pre nego sto se stekne misljenje o tome.

- - - - - - - - - -

Tesko da bi ovde to izdrzalo, mislila sam na neku Italiju, Nemacku, Svedsku... Tu moze da popije vodu.

- - - - - - - - - -

Dozvoljeno im je:heart:

- - - - - - - - - -

A svaki ima po dva kkurca pa im je potrebno...
zavisi..
svuda po svetu ima ljubomornih ispada,,jel ima neki takav slucaj kod nas..?

Poslednja izmena od moderatora:
Ма свиђа ми се, распаљује машту, шта си се примила одмах..

Sorry:heart:, nesto teze mi ide komunikacija preko ekrana, ne mogu uvek da procenim sta je neko hteo da kaze. Nema intonacije, nema govora tela...

- - - - - - - - - -

zavisi..
svuda po svetu ima ljubomornih ispada,,jel ima neki takav slucaj kod nas..?

Ne znam za takav slucaj ovde. Vrvt ima ali nije to javno, da kazu drugima. Ima ljubomornih ispada ali negde je sredina liberalnija, barem oni ne prave ispade. Ne mislim da je freka da nadjem dvojicu koja bi to pristala da urade. Cak sam ih i pikirala ali je to dugorocan plan. Naravno, to bi bila zezancija. Ne znam da li bi uspelo ali mi se cini da su licnosti koje bi mogle u tome da plove super. Onda bi mi jedini problem bila srpska sredina. Recimo, da zaista budete u braku i imate sve troje decu i onda tvoje dete ima dva oca, ljudi bi cudno reagovali i ogovarali, vrvt bi detetu bilo tesko.

Sorry:heart:, nesto teze mi ide komunikacija preko ekrana, ne mogu uvek da procenim sta je neko hteo da kaze. Nema intonacije, nema govora tela...

- - - - - - - - - -

Ne znam za takav slucaj ovde. Vrvt ima ali nije to javno, da kazu drugima. Ima ljubomornih ispada ali negde je sredina liberalnija, barem oni ne prave ispade. Ne mislim da je freka da nadjem dvojicu koja bi to pristala da urade. Cak sam ih i pikirala ali je to dugorocan plan. Naravno, to bi bila zezancija. Ne znam da li bi uspelo ali mi se cini da su licnosti koje bi mogle u tome da plove super. Onda bi mi jedini problem bila srpska sredina. Recimo, da zaista budete u braku i imate sve troje decu i onda tvoje dete ima dva oca, ljudi bi cudno reagovali i ogovarali, vrvt bi detetu bilo tesko.
Nije samo to..to ti je pocetak samo...al ti zelim uspeh,,stvarno :heart:

Back