Polarizacija sveta?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Koja je, ili koja tema bi mogla da bude dovoljno važna da napravi oštru i nepokolebljivu podelu najvećeg broja najvažnijih država sveta i njihovih saveznika?
Tema koja bi teoretski, pa i praktički, mogla da dovede do WW3?

Ma teme odnosno razlozi su uvek dobro sakriveni i treba se dobro pomuciti da se vidi! A za povod se uvek uzme neka glupost! Razlozi se po meni polako prikupljaju, samo je pitanje sta ce posluziti kao povod!

Mada mi srbi imamo 50% uspesnosti, od dva rata mi smo dali povod za jedan! Pa malo li je od nas za svetsku istoriju!

Ma teme odnosno razlozi su uvek dobro sakriveni i treba se dobro pomuciti da se vidi! A za povod se uvek uzme neka glupost! Razlozi se po meni polako prikupljaju, samo je pitanje sta ce posluziti kao povod!

Mada mi srbi imamo 50% uspesnosti, od dva rata mi smo dali povod za jedan! Pa malo li je od nas za svetsku istoriju!

Hitler je počeo WW2 i zato što je Nemačka nakon WW1 bila prisiljena na sramotnu kapitulaciju, kaže se da nisu smeli bez odobrenja ni šarafe da proizvode, a bez njih nema oružja!
Ovo sa KiM-om smatram sramotnom kapitulacijom koju je Crni Sloba morao da potpiše, prema tome, hoćemo li da popravimo prosek?

Kao mali rastao sam kod babe na selu, otac i majka radili! Pokojna baka je bila prilicno pametna a narocito je znala srpske epske pesme! Tako da sam ja odrastao uz price o srpskim junacima, o borbi za slobodu, izmedju ostalog i o kosovu! Za bajke sam cuo kad sam krenuo u skolu! Baka je umrla a ja joj nikad nisam rekao koliko sam joj zahvalan zbog detinjstva!
Ja sam u jednom postu rekao, cekali smo 500 godina, cekacemo i dalje! Bez velike zrtve nema ni rezultata! Ja sam spreman da tu zrtvu podnesem a nadam se da cemo to pitanje pokrenuti kad se stranci sklone sa kosova!

A gde će da nađu tu vodu? Pa razvijeni Zapad razmešta svoju industriju u druge zemlje, tako zagađuju sve veću površinu!
Možda zato i traže vodu na Marsu!?:D

... Upravo tako ... Kako joj bude ostajalo sve manje i manje vremena bice sve znacajnija i znacajnija ... Kao nishta pre toga... Ona ce nas i dovesti do samodestrukcije ka kojoj toliko tezimo ...

... Upravo tako ... Kako joj bude ostajalo sve manje i manje vremena bice sve znacajnija i znacajnija ... Kao nishta pre toga... Ona ce nas i dovesti do samodestrukcije ka kojoj toliko tezimo ...

I ako ne pre, dok drugi budu ratovali oko vode, mi ćemo da vratimo KiM u ustavno-pravni poredak Srbije!
A onda će nam Kraljević Marko da cedi vodu iz suve drenovine!
Jel' to bilo proročanstvo!?

Ne prorocanstvo vec mislim da ce teshko iz svega ostalog navedenog neshto eskalirati u WW3... Ako je neshto vredno tog rizika onda je to voda ... Osnova... Ustvari ... Mozda ne vredno rizika, vec jedino sto preostaje kao logican sled dogadjaja ...

Back