Polar Blizzard-bicikla

roguegnome

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
135
pecifikacija:

POLAR BLIZZARD MAN
veličina rama: L(50cm)
veličina točka / broj brzina: 26"/21
ram: 6061 aluminijum
viljuška: Hi-Ten čelik
ležaj viljuške: 1-1/8" navoj oversize
lula volana: Promax, oversize
volan: Zoom, alu
ručke volana: Velo
cev sedišta: Zoom, alu 27.2x350mm
sedište: Selle Bassano Volare Man
obruči: Beretta, alu dupli zid 36h
prednja glavčina: Alu sa ekscentrom 36h
zadnja glavčina: Alu 36h
ručice kočnica: Promax, MTB alu
kočnice: Promax, V-alu
ručice menjača: Shimano SL-TX50 3x7
prednji menjač: Shimano FD-TX51
zadnji menjač: Shimano RD-TX35
zadnji zupčanik: Shimano MF-TZ21-7 14-28
lanac: KMC Z-50
ležaj/osovina srednje glave: Thun patrona
prednji lančanik: Prowheel, alu 48x38x28 170mm
pedale: MTB pvc / čelik
nogica: Alu podesiva
gume: Kenda 26x2.10
Vredi li ova bicikla 200e?
Polar-Blizzard-2011.jpg

Poslednja izmena:
Ma da skupim ja 76666465764 evra pa da kupim biciklu?Kako ne kapirate da je u danasnje vreme 200e necija CELA plata?Nemamo svi mame i tate da nam kupuju skupe stvari.Treba mi bicikla za rekreativnu voznju i ako neko moze da mi preporuci novu do 250e max.Pa svi znamo da sto je skupo to je i dobro,ali ODAKLE?Pitanje je da li cu moci i ovih 250 da odvojim.

Poslednja izmena:
ne nije ti pitanje,ne postavlja se pitanje NOVE bicikle od 200e jer svi mi vozimo rekreativno a te pare su bacene pare jedino ako nisi klinac od 15 god kome je to prelazno resenje dok raste..ako si vec covek od 90 kila i visine 180 onda se pare ne bacaju svakih par god na krseve..ti sad opet nastavi isto..i ako pricas da je plata 200e kako ces ikad kupiti auto?neces yuga voziti jel..sta smo svi budale sto damo 2-3 plate i vozimo po 5000 bez menjanja ijednog dela

Ma da skupim ja 76666465764 evra pa da kupim biciklu?Kako ne kapirate da je u danasnje vreme 200e necija CELA plata?Nemamo svi mame i tate da nam kupuju skupe stvari.Treba mi bicikla za rekreativnu voznju i ako neko moze da mi preporuci novu do 250e max.Pa svi znamo da sto je skupo to je i dobro,ali ODAKLE?Pitanje je da li cu moci i ovih 250 da odvojim.
Slažem se sa tobom, zato i izbegavam da postavljam ovakva pitanja jer znam koji ću odgovor dobiti. Paniram na proleće da uzmem Capriolo Anaconda koji je sada oko 170 eura, za vožnju pored Save i do Ade. Smatram da u današnje vreme ni to nije malo novca ali za bicikl vredi dati što je više moguće. ;) Do sada sam vozio Capriolo Adrenalin po gradu nekih 8 godina i nemam nikakvih primedbi, osim što bih sada morao da uložim dosta novca kako bih ga sredio, a i mislim da je vreme da ode u zasluženu penziju. :)

Slažem se sa tobom, zato i izbegavam da postavljam ovakva pitanja jer znam koji ću odgovor dobiti. Paniram na proleće da uzmem Capriolo Anaconda koji je sada oko 170 eura, za vožnju pored Save i do Ade. Smatram da u današnje vreme ni to nije malo novca ali za bicikl vredi dati što je više moguće. ;) Do sada sam vozio Capriolo Adrenalin po gradu nekih 8 godina i nemam nikakvih primedbi, osim što bih sada morao da uložim dosta novca kako bih ga sredio, a i mislim da je vreme da ode u zasluženu penziju. :)

nemas al ti treba puno da ga sredis..fino..znaci bacas ga..samo kad bi probao nesto bolje itekako ne bi njim bio zadovoljan..isto tako oko 8 god vozim isti bajs samo sto sam promenio sve na njemu..par grupa shimano vise..i neuporediva je razlika..samo ram je na kraju ostao od celog bajsa koji sad vredi oko 600-700e

Back