Polaganje voznje

Iz kog puta ste polozili voznju?

• prvog

• drugog

• treceg

• cetvrtog

• petog

• sestog

• sedmog

• osmog

• devetog ili vise

• jos nisam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam debil za voznju...pala sam dva puta, sad treba da polazem treci put...em lose vozim, em se uspanicim...tresla mi se noga na kvacilu kao prut...mislim da cu sledeci put da drmnem neko picence, ovako vise ne moze!

Vozio sam ujakovog Fiću po letnjim putevima (čitaj sokacima, jer ne znam kako da ti objasnim kad nisi sa sela), pre nego što sam se prijavio za vožnju:

- probni testovi iz osmog pokušaja, :oops:
- glavni testovi iz drugog pokušaja, :roll: (od 5 dozvoljenih negativnih poena pri prvom pokušaju, ja sam imao 6)
i ono najvažnije......
- vožnju iz trećeg pokušaja (prvi put se ne računa, jer sam bio istraumiran). :lol:

S_K_V_O:
Ja sam debil za voznju...pala sam dva puta, sad treba da polazem treci put...em lose vozim, em se uspanicim...tresla mi se noga na kvacilu kao prut...mislim da cu sledeci put da drmnem neko picence, ovako vise ne moze!
Ako budeš cirkala pred vožnju, znaš kad ćeš da položiš? .:lol:
Kad i moj ćale... NIKAD! :roll:

Ma znaaaam..... žensko si, i uvek možeš da upotrebiš alternativno rešenje.... :lol: :wink:

TOM@X:
Ako budeš cirkala pred vožnju, znaš kad ćeš da položiš? .:lol:
Kad i moj ćale... NIKAD! :roll:

Ma znaaaam..... žensko si, i uvek možeš da upotrebiš alternativno rešenje.... :lol: :wink:

Pa necu ja da se olesim od alhohola, nego jedan Jeger da popijem...
Pa kad bude alkohol poceo da me opusta i lekovite biljcice da pozitivno deluju na moj mladi organizam, da vidis kako cu da vozim, k'o Sumaher! :)
Odmah cu da castim celu Krstaricu ako jos rade one kafane na Svastari. ;)

BRAAAAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! Ja sam polozila test iz prve,a voznju iz drugog puta mada mislim da sam mogla i iz prvog, ali uglavnom ne pustaju nikog barabe, samo ako platis a ja nisam htela da im pruzim to zadovoljstvo...

ja iz drugog, prvi put pao jer sam bio sav sjeban posto sam prethodno zaglavio na nekom 18. rodjendanu i ujutro nisam mogao da se povezem na voznji dok sam tipovanje i poligon onako sjeban ladno prosao

Back