Полагање вожње-искуства

Mimi95

Legenda
Moderator
Poruka
50.900
Верујем да су већина људи овде положили за ауто.
Занима ме да ли вам је било тешко,и да ли сте се плашили?И колико година сте имали када сте полагали?
Ја још нисам положио,а имам више од 20 година.Нисам баш тренутно у финансијској ситуацији,а имам и одређену дозу страха.

Верујем да су већина људи овде положили за ауто.
Занима ме да ли вам је било тешко,и да ли сте се плашили?И колико година сте имали када сте полагали?
Ја још нисам положио,а имам више од 20 година.Нисам баш тренутно у финансијској ситуацији,а имам и одређену дозу страха.
najbolje je da polazes kad planiras i da vozis..ako imas automobil koji bi vozio (tvoj ili od roditelja) onda polazi kad skupis pare, a ako nemas besmisleno je da imas vozacku.
polazi onda kad budes planirao da kupis automobil..vozacka bez vozenja je besmislena jer ces vremenom i zaboraviti a i izgubiti samostalnost/hrabrost da vozis pa ces opet morati da ides na dodatne casove.

najbolje je da polazes kad planiras i da vozis..ako imas automobil koji bi vozio (tvoj ili od roditelja) onda polazi kad skupis pare, a ako nemas besmisleno je da imas vozacku.
polazi onda kad budes planirao da kupis automobil..vozacka bez vozenja je besmislena jer ces vremenom i zaboraviti a i izgubiti samostalnost/hrabrost da vozis pa ces opet morati da ides na dodatne casove.
Слажем се са Вама.Очекујем да ћу ускоро почети да радим,па ћу размислити о полагању кад стекнем финансијске услове да узмем ауто,такође и када савладам страх и трему.

Mozda mu zatreba za posao, nece sigurno do 30e odlagati ako ne moze da priusti auto

Ma ne jer teče period od 2 godine. Naime primaoci vozačke su građani 2. reda prve 2 godine.

Tako da bolje što pre položiti i rešiti se te "Žute Trake"

U Francuskoj je čak 3 godine probna dozvola

Tako da ko zna, možda će i u CPJ da podignu na 3 kad porastu

Pazi obrisali su moj post gde Objašnjavam da su škole korumpirane do daske.

A bukvalno nikakve veze nema ono što oni uče, i stvarna vožnja.

Ne. Probna dozvola je ogroman plus bezbednosti saobraćajnih učesnika.

A što se tiče škola za vozače uče te bezbednosti koliko mogu i umeju. Ničemu drugom. Sve ostalo te uči praksa, ali ako su ti usadili bezbednost sve će posle da se nadogradi samo kako treba. Vožnja se završava ako uništiš vozilo, bio pešak ili tenk bez cevke....

Ne mogu da se poredim sa drugima. Nažalost.
Kako je to krivo.... ko more....pesma išla uz ovo pametovanje.

Poslednja izmena:
Bilo mi je teško, ali bio je to moj san koji se može meriti samo sa onim da završim fakultet ili o devojkama. I drago mi je da sam ga ostvario. Naravno, u vreme kad sam ja polagao zanosno sam se kako ću puno i da vozim. Iz ove perspektive drago mi je da sam i to položio, a uopšte mi nije krivo ni najmanje što retko vozim. Čak šta više uživam dok se vozim i drago mi je što nemam tu vrstu odgovornosti da vozim

Back