Polaganje psp

Da li mora da se polaze za motor koji ima do 50 kubika ili ne? Kupio bih neki skuter ili tomos apn4-5-6 pa me jako zanima.

apn 4 5 6 , mislim da ne mozes da vozis sa psp i b kategorijom , jer sad ima neki problem za registraciju traze potvrdu od fabrike da ne prelazi ( neznam tacno ) 45 km

ako mora bele table mora i A kategorije , bolje dase raspitas jer u srbiju sveje moguce

Sve od Tomosa sem Automatika tzv zoljice ne moze na PSP.
Cak i Automatik sa colibrijevom masinom ne moze na PSP.
Zato sam ja pre neki dan prodao svoj Piaggio Free 50 jer za njega pouzdano znam da ne moze ali je ovaj moj jos uvek iao staru belu tablicu i mogao je jer ovi vec par godina nikako da donesu zakon da se te teblice moraju promeniti.
Ako se vec bude moralo polagati i placati registracija onda je bolje uzeti skuter od 125 kubika jer sa tom dozvolom se moze i on voziti a pritom drasticno bolje ide i jako je mala razlika u registraciji. Cak i manje trosi posto se radi o cetvorotaktnom agregatu a posto bolje ide ne mora toliko da se forsira kao ovi od 50 koji znaju da trose opusteno po 4L po gradu jer se uglavnom kidaju da bi isli.

Da li mora da se polaze za motor koji ima do 50 kubika ili ne? Kupio bih neki skuter ili tomos apn4-5-6 pa me jako zanima.

Томос АПН6 ако си први власник можеш законски још увек да возиш на старе таблице са петокраком. Није више мопед већ мотоцикл. Иде на беле таблице зато шт иде 48 кмх (да иде 45 кмх ишао би на жуте табле и Б, одн. АМ категорију). Ал су га ус...и са ова 3 кмх то могу само дебили у Србији који пишу законе.:lol: Полиса осигурања је око 1.300 дин. Значи имаш скутера (ч. бојлера) са исто кубика као и АПН6 и иду много брже а иду на жуте и АМ. :lol: Циркус Монти Пајтона..

Што се тиче Томоса АПН6 то је мотор направљен да се никад не квари али ти га не бих препоручио управо из горе наведених разлога. Само ће носталгичари терати и полагати нову категорију и бацати лову а већина ићи у илегалу..

Poslednja izmena:

Back