момоа Stara legenda Poruka 79.132 27.10.2015. u 23:37 - Polaganje prijemnog ispita na akademiji umetnosti u Novom Sadu #1 Zanima me kad se polaže prijemni ispit na akademiji, iz koliko se delova sastoji i da li se ti delovi polažu isti dan ili odvojeno?
Zanima me kad se polaže prijemni ispit na akademiji, iz koliko se delova sastoji i da li se ti delovi polažu isti dan ili odvojeno?
V Vrela Cica Iskusan Poruka 5.579 07.11.2015. u 14:35 - Polaganje prijemnog ispita na akademiji umetnosti u Novom Sadu #2 Za razliku od drugih, ja cu ti reci otvoreno i iskreno. Nadji vezu.
момоа Stara legenda Poruka 79.132 09.11.2015. u 22:19 - Polaganje prijemnog ispita na akademiji umetnosti u Novom Sadu #3 Vrela Cica: Za razliku od drugih, ja cu ti reci otvoreno i iskreno. Nadji vezu. Kliknite za proširenje... Hvala na savetu, ali da imam vezu vrv ne bih bio ovde.
Vrela Cica: Za razliku od drugih, ja cu ti reci otvoreno i iskreno. Nadji vezu. Kliknite za proširenje... Hvala na savetu, ali da imam vezu vrv ne bih bio ovde.