miss
Ističe se
- Poruka
- 2.001
-Eva-:Hm, danas kad sam pogledala na sat bilo je 10:10, kasnije sam pogledala i ugledala 11:11, sada pogledam i (opet) ugledam 13:13. Bolje više da ne gledam.
jaaaoo...pa neko misli na tebe...to je bas swatko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-Eva-:Hm, danas kad sam pogledala na sat bilo je 10:10, kasnije sam pogledala i ugledala 11:11, sada pogledam i (opet) ugledam 13:13. Bolje više da ne gledam.
mishica:JOVANA77:ne mozes, malecki moj....i ja bih restartovala i oktobar i novembar i decembar prosle godine kad bi moglo.... :?
Bljak... mrzim bedak, a ja sam upala bas u njegaRestartovala bih zadnjih 11 meseci
![]()
Jesi li ti normalan!!!Oces li da je ubijes?Zamisli da joj padne slika na glavu sto visi iznad njene glave!! 8)0077:SAVETolako da te niko ne vidi,vrati se u krevet.Ako tako nastavi pokvarićeš se i ti :wink:
Provereno,nema sliku na zidu.Prodala meni :wink:Master_Chief:Jesi li ti normalan!!!Oces li da je ubijes?Zamisli da joj padne slika na glavu sto visi iznad njene glave!! 8)0077:SAVETolako da te niko ne vidi,vrati se u krevet.Ako tako nastavi pokvarićeš se i ti :wink:
Pametno sa njene strane...0077:Provereno,nema sliku na zidu.Prodala meni :wink:Master_Chief:Jesi li ti normalan!!!Oces li da je ubijes?Zamisli da joj padne slika na glavu sto visi iznad njene glave!! 8)0077:SAVETolako da te niko ne vidi,vrati se u krevet.Ako tako nastavi pokvarićeš se i ti :wink:
mishica:bundeva:nema mishonje da se javi...verovatno mu se i racunar pokvario :?
Upravo se sam od sebe restartovao :?
A da ja ne cackam danas vise nista, odustajem i od popravke glupavog rezaca na compu koji se mesecima vec zaglavljuje :?