Pokvarena fiskalna kasa

Medo Medic:
Pazite ovo!

Odem u prodavnicu i kao iz inata naletim bas na neki pirinac da kupim koji je 75 dinara pakovanje.

Posto naravno nezna se kojim su ilegalnim putevima do te robe dosli, i posto se onako ispod ruke provlaci i prodaje, oni (prodavci) su se dosetili da kad god neko kupi kesu pirinca oni otkucaju neko pakovanje cipsa koje su napravili da kosta isto 75 dinara, jer naravno nema bar koda na tom pakovanju pirinca!

HA! :evil: :evil: :evil:

I tako je Meda kupio cips :wink:

Medo Medic:
Pazite ovo!

Odem u prodavnicu i kao iz inata naletim bas na neki pirinac da kupim koji je 75 dinara pakovanje.

Posto naravno nezna se kojim su ilegalnim putevima do te robe dosli, i posto se onako ispod ruke provlaci i prodaje, oni (prodavci) su se dosetili da kad god neko kupi kesu pirinca oni otkucaju neko pakovanje cipsa koje su napravili da kosta isto 75 dinara, jer naravno nema bar koda na tom pakovanju pirinca!

HA! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: ...sto mi poznato ovo!!
Juce kupila izmedju ostalog u marketu i dva pakovanja kora za baklavu, uzmem racun, pogledam ispred prodavaca otkucane stavke ( zbog ranijih losih iskustava), kad ono otkucane umesto ovih kora dve paklice " klasika" :shock: :roll: :roll:
Priupitam sta je to - a ona mrtva hladna, pa ista vam je cena....vodimo te kore pod tom sifrom!!! :lol: :lol: :lol:

vd:
1 . u proteklih nekoliko hiljada godina država je dominantan oblik organizovanja ljudi .

2. za njen ,, rad ,, je neophodan novac .

3. osnovni prihodi svake države su carine i porezi .

4. pravedno je taj teret što ravnomernije rasporediti na ,, podanike ,, .

5. dakle ako neko ne plaća porez on ne uzima novac od države već od drugih poreskih obveznika .

Gde si to procitao? u nekom udzbeniku ekonomije?
Get real!

Milojko Vasic:
Bad_Wolf:
Meni je najveca svinjarija sto neko moze da "izabere" da NE placa porez, a mi jadnici u drzavnoj sluzbi - niko nas ne pita, vec je odmah uzet. I jos takvi likovi kukaju...

Svaki nenaštampani fiskalni račun -> iznos poreza u lopovski džep. ( i novi BMW za godinu - dve )

Svaki naštampani fiskalni račun -> plaćen porez.

Plaćen porez = asfaltirana ulica, popravljen krov bolnice, popravljena fiskulturna sala u školi ...
:idea: :!: :arrow: :D

Back