POKUSAJ SAMOUBISTVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HELLGIRL:
Bas si me pogodila ovim.U pravu si skroz.

hellgirl
samo pazi koga slusas, ne daj da te ova seljanka laze i maze ovde, kad malo bolje razmislis ona rec nije napisala da te utesi i da ti pomogne, osim sto je ispljuvala sve redom da su pisali neumesne poruke...
nista ovde nije neumesno samo ona jadna sa malim iq-om ne kapira.....
ljudi pisu da ti pomognu, svako ima svoje misljenje.....samo ona nema svoje kao sto je ocigledno pa zato mora da razmatra TUDJA, a ocigledno ne ume jednu cistu samostalno da sastavi DA TI POMOGNE
o tome nije napisala nista

ne primaj se na ovo bulaznjenje to ti sigurno nece pomoci a posebno ne ova duhovna i moralna nakaza
sramota

NIKO NIJE NAPISAO NIJEDAN NEUMESAN KOMENTAR NA OVOM TOPIKU
SAD SAM PREGLEDALA

znas WW, ja bih tebe banovala na galiju neku da veslas sramoto jedna, nije ovo za tebe, ocigledno si ovde da lecis neke frustracije kad ne mozes da komuniciras s ljudima normalno,
svako je ovde koliko vidim dosao i napisao sta je napisao iz najboljih namera i iz srca , problem je sto to tebi ocigledno smeta jer si ti obican ljubomorni izrod
ne diraj dobre ljude sotono pokvarena jer imaces posla sa mnom opet

sad zbogom

beba_toronto:
NIKO NIJE NAPISAO NIJEDAN NEUMESAN KOMENTAR NA OVOM TOPIKU
SAD SAM PREGLEDALA

znas WW, ja bih tebe banovala na galiju neku da veslas sramoto jedna, nije ovo za tebe, ocigledno si ovde da lecis neke frustracije kad ne mozes da komuniciras s ljudima normalno,
svako je ovde koliko vidim dosao i napisao sta je napisao iz najboljih namera i iz srca , problem je sto to tebi ocigledno smeta jer si ti obican ljubomorni izrod
ne diraj dobre ljude sotono pokvarena jer imaces posla sa mnom opet

sad zbogom

E kad sam ja to govorio...Stvarno je pacenica nevidjena...

dr:
Bebo spusti malo loptu na zemlju.
WW je psihijatar i zna zena o cemu prica,najbolje od svih nas.U ovakvim situacijama prica "zivi zivot punim plucima" ne pije vodu.

izvini dr, ali to "psihijatar kod mene ne pije vodu......ne zanima me....ona je pokazala sta je i ko je,
i ponavljam
NIKO NIJE NAPISAO NISTA NEUMESNO NI RUZNO
tako da ne budi pristrasan jer je gospodja psihijatar, cisto me zabole, gospodja je obicna PACENICA a moze da bude i sveti petar licno, i strasno me je iznervirala, jer me bljuvotine, seljakluci i nekultura jako nerviraju...
sad idi citaj ispocetka i videces da sam u pravu, i procitaj ovaj bljuvacki post gospodje psihijatar

nema ona POJAM o cemu prica......
a nije nista ni rekla osim sto je bljuvala po diskutantima to za record......

ziva ljankase...ona psihijatar...uzas

krstim se....pu pu sotono!

I sto da spustam loptu DR???
zato sto je ona psihijatar? a jelte molim vas, ta nemojte kasti???
i zato ona ima pravo da VREDJA I BLJUJE PO NAMA
a mi da spustamo loptu , da ne trebamo jos da joj ljubimo noge or else?
dr, ne mesaj se...
prvo sve procitaj pa se mesaj, a ako si pristrasan, ostani sa strane....nije tvoj rat
ovo je moj!!!!!!!!
dole primitivizam!

Ej, znas ono iz prosle tvoje teme "mnogo sam bolesna" - kako si straaasno mentano stabilna?! (Reconsider, please!) Ko sto rekoh - mozda da prestanes da se istrazujes po lekarima i uzmes neki lekic za smirenje!
Nemam nameru da se ovde prepucavam sa tobom, ovde postoji nesto vece i od tebe i od mene a to je ova devojcica i njen problem. A ti ako imas problem psihicke prirode, sigurna sam da i u 'obecanoj zemlji' postoji psihijatar. Komentar se nije odnosio samo na tebe vec i na borisa ciji je post (umesno) izbrisan a i na tvoj post-repliku nakon toga, to ti je sigurno jasno, nema potrebe da se pravis ludom. I prestani da kacis deset poruka jednu za drugom - to je protiv pravila foruma. Takodje prestani da me prozivas u deset poruka na licnoj osnovi, i to je protiv pravila foruma. Tvoje negodovanje smo shvatili jos posle prve poruke, a ako imas jos neku kivnost na mene postoji administrator. Ja ti ne imputiram nista, i svaka moja rec koja se odnosi i na borisa i na tebe je susta istina u odnosu na njegov neozbiljan i lakonski post i tvoju repliku na isti, na veoma ozbiljnoj temi. Ohladi se i spusti se na zemlju, ako naletis na neki ostar predmet mogla bi i puci!

HELLGIRL:
Bas si me pogodila ovim.U pravu si skroz.Ja mozda jos uvek ne umem da se izrazim kako treba i konkretno opisem svoj slucaj,detaljno.Nikada nisam druge ''gnjavila'' svojim problemima,jer smatram da to nikog ne bi iskreno zainteresovalo,dok ponekad razmisljam skroz kontra,tipa:sta njih briga sta se meni desava.Ne mislim da je neko imao neku losu nameru i shvatam da je svaki od ovih neumesnih komentara bio pokusaj da me neko profesionalno protumaci ili da razvedri temu.

Nisam u adolescentskoj depresiji.Nije prolazna,hronicna je i uzasno teska.Jeste posledica traumaticnog perioda u mom zivotu i gomile negacije koja se sakupila u meni.
Ne znam kom strucnom licu da se obratim,jednostavno ne verujem u njihovu efikasnost.Mislim ,tj. znam da mi terapija ksalolom nece pomoci...Ne znam.Mozda neko ima da mi preporuci nekog savesnog,strucnog,efikasnog.
Kao sto sam vec,ja mislim,napomenula ni taj pokusaj nije prosao bez katastrofalnih posledica(fizickih),za ciju regeneraciju imam svakodnevne fizio i elektro terapije.
Svoju depresiju pokusavam da suzbijem i svoju energiju i misli okrenem ka drugim stvarima,ali ne uspeva mi nista.Totalno sam u depresiji i prepustena sama sebi.Mnogo razmisljam(to definitivno nije dobro za mene i moju psihu) jer to razmisljanje nemam s kim da podelim,realno.Ja kapiram da je i to normalno i nemam velika ocekivanja od drugih,ali ipak je tesko i boli. :-(

A gde zivis, i sa kim zivis, i cime se bavis? Naravno da ti Ksalol nece pomoci, koliko dugo ga i u kojoj kolicini uzimas i ko ti ga je prepisao i da li si vec negde lecena ranije? Sasvim je jasno da ti je tesko i da patis, sasvim je jasno da ne mozes sama, i ne moras sama. Strasno je sto se tako lose osecas i sto pored svega toga jos osecas da si 'prepustena sama sebi'....
Ako zelis da ti nekoga preporucim moras mi dati jos neke podatke o sebi i svom stanju.
Ako neces ovde, moze i na pp....

Hell girl, postavi novu temu ili kontaktiraj WdW na pp...ja se spremam na puta i nisam vremenski u mogucnosti da brisem poruke neadekvatnog sadrzaja.
Za sad tema ide pod kljuca!
Ima nade za tebe samo potrazi strucnu pomoc sto pre.
Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back